Přítelova nezodpovědnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
20.1.12 13:45

Těžko se takovej chlap změní,možná že mu všechno docvakne až opravdu od něj odejdete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.1.12 13:45

děkuju, neunavila si mě :-) přečetla jsem to celé „jedním dechem“. Jo kdyby zaleželo jen na mě, tak jdu od něj okamžitě i když nemám kam. Ale je tu malá a to je to co mě trápí, ty jeho řeči bereš malé tátu, babičku… Vy jste neměli děti tak jste to měli jednoduchší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
20.1.12 13:47

Ja jen chci rict at uz udelas jakkoliv me sxe strasne ulevilo,jsem ted v pohode,je mi krasne a urcite i ty potkas nekoho,s kym ti bude bajecne a reknes si to jsem mela udelat uz davno..muj pritel ma dceru a bere si ji proste rodice se rozchazeji ale tatou bude proste navzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
20.1.12 13:48

Psala jsem že záleží na těch rodičích hodně jací jsou a jak se umí domluvit.Samozřejmě pokud tam jde o agresi a podobně není co řešit, ale pokud jsou to jen dva lidé mezi kterými to vyšumělo… vážně vím o čem mluvím, já jsem rozvod rodič ustála, ale můj bratr je na tom dodnes psychicky hodně špatně…

mari1912 píše:
nulu86 píše:
To je těžký, asi záleží na tom, jak rozumní oba dva rodiče jsou. Já bych třeba nestrpěla, kdyby můj muž nechodil do práce, ale můj je naštěstí takovej, že hned začne shánět, sedí celé dny u netu, obvolává plno firem, domlouvá si třeba i pět pohovorů denně, a nejlépe si domlouvá schůzky na ihned a vyráží. Nikdy nebyl bez práce déle než 2 týdny, ať mi nikdo netvrdí že práce není :nevim: pokud je dítě malinké, asi bych ve vztahu nesetrvávala, pokud je dítě větší (jsem z rozvedené rodiny) tak ano, ale jen kvůli dítěti. Takhle jsme s manželem i do budoucna domluvení. I když realita třeba bude jiná.
To myslíš vážně zůstávat v nefungujícím vztahu když jsou děti starší?Já mámu prosila ať se rozvede,ale ona to udělala až když ségře bylo 18let.Těch hádek,toho trápení,my a i ona a i táta 8o Nesmysl-děti odejdou a co pak?Bude mi skoro 50let a zůstanu sama???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.1.12 13:50
ma-nik píše:
děkuju, neunavila si mě :-) přečetla jsem to celé „jedním dechem“. Jo kdyby zaleželo jen na mě, tak jdu od něj okamžitě i když nemám kam. Ale je tu malá a to je to co mě trápí, ty jeho řeči bereš malé tátu, babičku… Vy jste neměli děti tak jste to měli jednoduchší.

Od bývalého manžela jsem odešla když bylo malé rok a taky jsem tohle poslouchala.Ale jsem tvrdohlavá,i když mě to trápilo,řekla jsem si že nebudu ve vztahu jen kvůli dítěti.Malou si dodnes bere,mají dobrý vztah a to už jí bude 15let.A s babičkou a dědečkem?To jsou nejúžasnější lidi a milujou jí,i když jsem se rozvedla s jejich synem ;) A to měl děda keců,že bych měla zůstat atd.Bylo to těžké a to hodně ,ale zvládla jsem to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 13:52

Jo ještě vám popíšu situaci po vánocích. Vánoce jsme jakžtakž prožili v klidu. Teda přesně ty 3sváteční dny a pak dva dny. Už jsme si začínala myslet, že to snad nějak dáme dohromady. Ve středu po vánocích odjel odpoledne ke kamarádovi pro věci z práce. Na druhý den jsme byli domluveni, že pojedem ke tchyni. Jenže došel ve čtvrtek brzo ráno, opilý a spal. Zapoměl na návštěvu a ptal se až po obědě až se vyspal, kde jsme, že šak jsem neřekla v kolik přesně jedem. Pak jsem se s ním nebavila a on nechápal proč, vždyť se jen po 5 dnech opil… Na silvestra jsme se pohádali a dal mi málem facku… Nechápu, když jde někde na pivo proč nemůže na druhý den normálně fungovat. Jen včera mě dostala malá. Šli jsme se školky a říkala, že je smutná, že taťka není doma… co jí řeknu až nebude doma vůbec..

• Citovat
  • Upravit
3839
20.1.12 13:52

třeba to jeho nebaví s tebou, a proto se tak chová.
co troška sebereflexe? jak se chováš ty k němu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.1.12 13:53
nulu86 píše:
Psala jsem že záleží na těch rodičích hodně jací jsou a jak se umí domluvit.Samozřejmě pokud tam jde o agresi a podobně není co řešit, ale pokud jsou to jen dva lidé mezi kterými to vyšumělo… vážně vím o čem mluvím, já jsem rozvod rodič ustála, ale můj bratr je na tom dodnes psychicky hodně špatně…
mari1912 píše:
nulu86 píše:
To je těžký, asi záleží na tom, jak rozumní oba dva rodiče jsou. Já bych třeba nestrpěla, kdyby můj muž nechodil do práce, ale můj je naštěstí takovej, že hned začne shánět, sedí celé dny u netu, obvolává plno firem, domlouvá si třeba i pět pohovorů denně, a nejlépe si domlouvá schůzky na ihned a vyráží. Nikdy nebyl bez práce déle než 2 týdny, ať mi nikdo netvrdí že práce není :nevim: pokud je dítě malinké, asi bych ve vztahu nesetrvávala, pokud je dítě větší (jsem z rozvedené rodiny) tak ano, ale jen kvůli dítěti. Takhle jsme s manželem i do budoucna domluvení. I když realita třeba bude jiná.
To myslíš vážně zůstávat v nefungujícím vztahu když jsou děti starší?Já mámu prosila ať se rozvede,ale ona to udělala až když ségře bylo 18let.Těch hádek,toho trápení,my a i ona a i táta 8o Nesmysl-děti odejdou a co pak?Bude mi skoro 50let a zůstanu sama???

Tak to byl asi ošklivý rozvod a asi spolu neměli být a bratrovi to měli vysvětlit a minimálně docházet k psychologovi :think: Jde o roky těch rodičů,které ztratí,jen aby hráli představení dětem,který stejně ví,že je to špatný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.1.12 13:56
Black_Orchids píše:

No to je jasný a protože ona se k němu chová hrozně tak on chlastá 8o
Nikdo nejsme dokonalý a vždy je chyba na obou stranách,ale někde je o něco větší.Pokud už mu řekla,že jí vadí tohle a on to nerespektuje je to špatné.Hlavně v tu chvilku by jí on měl říct,co vadí jemu ne?A pokud jí nic neřekne jak má vědět co dělá špatně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 13:57

já jsem se mu snažila vysvětlit co mi vadí. Ale připadám si jak s malým dítětem… Je to furt dokola. Pokud mu budu vše tolerovat, usmívat se tak to bude ok, ale jak si na něco stěžuju…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.12 13:59

Přesně moje reč… Jo vždy mi řekne, že přece pijí i ostatní a já jsem moc náročná… Je nadělaný a musí se odreagovat. Já vím, že má těžkou práci.

• Citovat
  • Upravit
2451
20.1.12 14:01

já vím že jo, ale jak píšu pokud jsou rodiče rozumní,vždy se dá nějak domluvit. Každopádně zakladatelce napíšu jen to, že pokud je v tom alkohol ať na nic nečeká a balí kufry…

mari1912 píše:
nulu86 píše:
mari1912 píše:
nulu86 píše:
Tak to byl asi ošklivý rozvod a asi spolu neměli být a bratrovi to měli vysvětlit a minimálně docházet k psychologovi :think: Jde o roky těch rodičů,které ztratí,jen aby hráli představení dětem,který stejně ví,že je to špatný :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.1.12 14:02
mari1912 píše:
Black_Orchids píše:
No to je jasný a protože ona se k němu chová hrozně tak on chlastá 8o
Nikdo nejsme dokonalý a vždy je chyba na obou stranách,ale někde je o něco větší.Pokud už mu řekla,že jí vadí tohle a on to nerespektuje je to špatné.Hlavně v tu chvilku by jí on měl říct,co vadí jemu ne?A pokud jí nic neřekne jak má vědět co dělá špatně???

nikdo nezpochybňuje, že by si měli promluvit a společně přijít na to, kde se stala chyba…
jenže z příspěvku autorky mi vyplývá, že ani ona už ho nějak nemusí. Jak za takových podmínek může vypadat nějaká smysluplná debata?

a pokud začal najednou chodit do hospody a chlastat, asi to bude mít nějakou příčinu? Tak mě napadlo, že by tou příčinou mohla být právě zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
20.1.12 14:51

No nikdo do toho nevidi,musi zacit jednat hlavne oni,ja si sepsala pari kde jsem mela vse pro a proti,,ale z neho vypadlo jen to ze,mu ublizuje to,ze vsichni maji deti a my jeste ne a ze on vlastne se nechce vazat ,ze on jeste neni pripraveny na vztah a uvedomil si ze mu ty party schazi ,treba zrovna minulej tyden mi pod vlivem volal po roce co jsme od sebe a povidal,ze pari,at dojedu za nim ze to je super,ze mamka mu pere,vari,zehli stara se a on nema zadne starosti a ze je spokojeny ze jedine co mu chybi je zena,ale to by chtel jen vztah kdyz on nema co delat ..proste kdyz do toho nikdo nevidi je tezke nekoho soudit..u nas to byla chyba toho,ze jsme hned nemeli deti tim padem by nepotkal tuto partii..ale jak rikam at kazdej jedna tak jak to citi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
20.1.12 15:49

a kolik vám je let..?jak se můžu zeptat..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí