Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nám to s přítelem klape už přes 10 let, máme 2 děti, ale je pravda, že nejsme úplně povahově typičtí lvi. Jediná větší třecí plocha je, že jsme oba perfekcionalisti, očekáváme od druhého maximum, ale pochválit se moc neumíme. ![]()
Příspěvek upraven 06.10.19 v 21:50
Pokud věříš na astrologii a něco o ní víš, tak je ti také jasné, že záleží dost i na vašich ascedentech a není Lev jako lev..
obecně jste oba vůdčí, což nevadí, když si vymezíte kompetence, já jsem Lev, můj jeden bývalý byl taky a byl to krásný dlouhý jiskřivý vztah
nezatracuji, nudit se nebudete
a mmch, skvělý sex ![]()
@Anonymní píše:
AhojChci se vás zeptat na vaše zkušenosti, kdo je má, na vztah lev a lev. Já jsem lev a našla jsem si přítele, který také. Zatím nám to funguje, i když nám spousta lidí říká, že to není vůbec dobré… Tak budu ráda za každý příspěvek
no… nevím, co by na tom mělo být zlého, ale primárně přeci nejde o znamení, ale o to, jak se lidi k sobě chovají. Myslet si, že štěstí ovlivňuje horoskop je… no, trochu úsměvné
Nicméně, my jsme oba narození v tomhle znamení. Fungujeme spolu 14 let, myslím, že poměrně úspěšně, čeho výsledkem jsou tři děti a spousta splněných snů ![]()
@Anonymní píše:
AhojChci se vás zeptat na vaše zkušenosti, kdo je má, na vztah lev a lev. Já jsem lev a našla jsem si přítele, který také. Zatím nám to funguje, i když nám spousta lidí říká, že to není vůbec dobré… Tak budu ráda za každý příspěvek
Zkus kouknout na čínský horoskop
Podle klasickyho se k sobe s přítelem moc nehodíme. Podle čínského jsme ideální par
jsme panna a blizenec, v čínským kun a pes.
Rodiče jsou spolu 32 let. Oba lvi, stejného roku jen dva dny od sebe, narození dokonce na stejném místě.
@Anonymní píše:
Zeptám se, možná provakativně, ale co tě vede k tomu věřit v astrologii?
Nechceš raději určit třeba MBTI? Že by zrovna astrologie byla ukazatelem vztahu… MBTI je pro někoho blbost, rozhodně bych se s někým nerozešla kvůli jinému MBTI natož znamení zvěrokruhu, ale MBTI ti minimálně ukáže některá místa, kde může docházet ke konfliktům. Pomůže ti pochopit partnerův úhel pohledu, komunikovat s jinými typy lidí než jsi ty i třeba na pracovišti. Taky je dobré zjistit jaký jazyk lásky (love language) používáš ty a jaký on.
@Anonymní píše:
Pokud dáš jen na znamení a ne jen na vlastní rozum, tak to budeš mít v životě hodně těžký ![]()
Mimochodem, švagr lev si vyrobil lvíčátko. A jsou jedna ruka. Se sestrou jsou astrologicky zcela nekompatibilní a světe, div se, jsou spolu přes 20 let ![]()
Vztah lev a lev - zřejmě máte na mysli dvě osoby narozené ve znamení Lva - tj. mají Slunce ve Lvu…Ale to je jen jeden aspekt, horoskop má dalších X planet, stálic, planetek…atd. Jaký to bude vztah, to ti řekne jen důkladná horoskopická analýza obou konkrétních horoskopů. Jinak Lev - Lev - je obecně „souboj dvou EG“ (od slova ego".
@Lucy75 jo, sex to je suprovy, nejlepší, jaký jsem zatím měla @
co mě k tomu vede… No nikdy jsem horoskopum nevěřila a vždycky jsem se smála lidem, co tomu věřili.. Ale po tom, co jsem měla s bývalým přítelem problémy, tak jsem se o takové věci začala zajímat a protože vše začalo nějak zapadat do sebe (on je panna a prostě na něho pasovala charakteristika Panny), tak od té doby se tomu věnují a zajímám se o to, tak proto mě to zajímá… A jelikož začínám poznávat, že můj současný přítel je mi povahově podobný, tak proto chci znát názory ostatních… Jinak samozřejmě, že když mi někdo napíše nebo řekne, že lev a lev k sobě nejdou, tak se s ním okamžitě nerozejdu, na to ho mam až moc ráda a nějaké horoskopy můžu kaslat
@Labužník mirabelka02 ano, máte pravdu, souboj dvou eg, to pasuje ![]()
@Labužník mirabelka02 na tom něco bude
U nás jsou také dvě silné ega… Ovšem léta soužití mě utvrzují v tom, že pokud se potkají dvě ega, která se dokáží svou sílou vzájemně doplňovat, pak ten vztah funguje bezvadně. U nás to vidím třeba v tom, že manžel je cílevědomý pacifista, ovšem s velice nízkým EQ a nadprůměrně vysokým IQ, ne příliš prakticky založený. Já jsem zas tak trochu ranař, čistý praktik, který nemá problém stát v přední linii a funguje se železnou pravidelností na 200% ve všem, s notnou mírou empatie (někdy až nezdravou, to lvi umí, žejo
)
U nás to prostě tak nějak zapadlo do sebe
Ale netvrdím, že začátky nebyli krušné… Obzvlášť, když jsme měli poměrně dlouho vztah na dálku, protože to jinak nešlo. Tehdy nás ale držela ohromná láska, snad až neskutečná
V tom jsou myslím lvi také výjimeční ![]()
@neila dobrý den je to sice starý prispevek ale mohla bych vám napsat soukromou zprávu Dekuju
Ahoj
Chci se vás zeptat na vaše zkušenosti, kdo je má, na vztah lev a lev. Já jsem lev a našla jsem si přítele, který také. Zatím nám to funguje, i když nám spousta lidí říká, že to není vůbec dobré… Tak budu ráda za každý příspěvek