Vztah lev a lev

Anonymní
6.10.19 17:32

Vztah lev a lev

Ahoj :mavam: Chci se vás zeptat na vaše zkušenosti, kdo je má, na vztah lev a lev. Já jsem lev a našla jsem si přítele, který také. Zatím nám to funguje, i když nám spousta lidí říká, že to není vůbec dobré… Tak budu ráda za každý příspěvek ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
417
6.10.19 17:45

Nám to s přítelem klape už přes 10 let, máme 2 děti, ale je pravda, že nejsme úplně povahově typičtí lvi. Jediná větší třecí plocha je, že jsme oba perfekcionalisti, očekáváme od druhého maximum, ale pochválit se moc neumíme. :roll:

Příspěvek upraven 06.10.19 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24844
6.10.19 17:53

:-) Pokud věříš na astrologii a něco o ní víš, tak je ti také jasné, že záleží dost i na vašich ascedentech a není Lev jako lev..
obecně jste oba vůdčí, což nevadí, když si vymezíte kompetence, já jsem Lev, můj jeden bývalý byl taky a byl to krásný dlouhý jiskřivý vztah :srdce: nezatracuji, nudit se nebudete :kytka: a mmch, skvělý sex :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.10.19 18:01
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: Chci se vás zeptat na vaše zkušenosti, kdo je má, na vztah lev a lev. Já jsem lev a našla jsem si přítele, který také. Zatím nám to funguje, i když nám spousta lidí říká, že to není vůbec dobré… Tak budu ráda za každý příspěvek ;)

no… nevím, co by na tom mělo být zlého, ale primárně přeci nejde o znamení, ale o to, jak se lidi k sobě chovají. Myslet si, že štěstí ovlivňuje horoskop je… no, trochu úsměvné :lol: Nicméně, my jsme oba narození v tomhle znamení. Fungujeme spolu 14 let, myslím, že poměrně úspěšně, čeho výsledkem jsou tři děti a spousta splněných snů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 18:03
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: Chci se vás zeptat na vaše zkušenosti, kdo je má, na vztah lev a lev. Já jsem lev a našla jsem si přítele, který také. Zatím nám to funguje, i když nám spousta lidí říká, že to není vůbec dobré… Tak budu ráda za každý příspěvek ;)

Zkus kouknout na čínský horoskop :mrgreen: Podle klasickyho se k sobe s přítelem moc nehodíme. Podle čínského jsme ideální par :mrgreen: jsme panna a blizenec, v čínským kun a pes.

• Citovat
  • Upravit
1537
6.10.19 18:15

Rodiče jsou spolu 32 let. Oba lvi, stejného roku jen dva dny od sebe, narození dokonce na stejném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.10.19 18:21
@Anonymní píše:

Zeptám se, možná provakativně, ale co tě vede k tomu věřit v astrologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
6.10.19 18:21

Vítám kolegyni, jsem taky lev. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.10.19 18:47

Nechceš raději určit třeba MBTI? Že by zrovna astrologie byla ukazatelem vztahu… MBTI je pro někoho blbost, rozhodně bych se s někým nerozešla kvůli jinému MBTI natož znamení zvěrokruhu, ale MBTI ti minimálně ukáže některá místa, kde může docházet ke konfliktům. Pomůže ti pochopit partnerův úhel pohledu, komunikovat s jinými typy lidí než jsi ty i třeba na pracovišti. Taky je dobré zjistit jaký jazyk lásky (love language) používáš ty a jaký on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.10.19 18:54
@Anonymní píše:

Pokud dáš jen na znamení a ne jen na vlastní rozum, tak to budeš mít v životě hodně těžký :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.10.19 18:56

Mimochodem, švagr lev si vyrobil lvíčátko. A jsou jedna ruka. Se sestrou jsou astrologicky zcela nekompatibilní a světe, div se, jsou spolu přes 20 let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 19:00

Vztah lev a lev - zřejmě máte na mysli dvě osoby narozené ve znamení Lva - tj. mají Slunce ve Lvu…Ale to je jen jeden aspekt, horoskop má dalších X planet, stálic, planetek…atd. Jaký to bude vztah, to ti řekne jen důkladná horoskopická analýza obou konkrétních horoskopů. Jinak Lev - Lev - je obecně „souboj dvou EG“ (od slova ego".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 20:54

@Lucy75 jo, sex to je suprovy, nejlepší, jaký jsem zatím měla @ :mavam: co mě k tomu vede… No nikdy jsem horoskopum nevěřila a vždycky jsem se smála lidem, co tomu věřili.. Ale po tom, co jsem měla s bývalým přítelem problémy, tak jsem se o takové věci začala zajímat a protože vše začalo nějak zapadat do sebe (on je panna a prostě na něho pasovala charakteristika Panny), tak od té doby se tomu věnují a zajímám se o to, tak proto mě to zajímá… A jelikož začínám poznávat, že můj současný přítel je mi povahově podobný, tak proto chci znát názory ostatních… Jinak samozřejmě, že když mi někdo napíše nebo řekne, že lev a lev k sobě nejdou, tak se s ním okamžitě nerozejdu, na to ho mam až moc ráda a nějaké horoskopy můžu kaslat ;) @Labužník mirabelka02 ano, máte pravdu, souboj dvou eg, to pasuje :palec:

• Citovat
  • Upravit
16186
6.10.19 23:23

@Labužník mirabelka02 na tom něco bude :think: U nás jsou také dvě silné ega… Ovšem léta soužití mě utvrzují v tom, že pokud se potkají dvě ega, která se dokáží svou sílou vzájemně doplňovat, pak ten vztah funguje bezvadně. U nás to vidím třeba v tom, že manžel je cílevědomý pacifista, ovšem s velice nízkým EQ a nadprůměrně vysokým IQ, ne příliš prakticky založený. Já jsem zas tak trochu ranař, čistý praktik, který nemá problém stát v přední linii a funguje se železnou pravidelností na 200% ve všem, s notnou mírou empatie (někdy až nezdravou, to lvi umí, žejo :roll: ) :lol: U nás to prostě tak nějak zapadlo do sebe :mrgreen: Ale netvrdím, že začátky nebyli krušné… Obzvlášť, když jsme měli poměrně dlouho vztah na dálku, protože to jinak nešlo. Tehdy nás ale držela ohromná láska, snad až neskutečná :srdce: V tom jsou myslím lvi také výjimeční :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.5.22 11:18

@neila dobrý den je to sice starý prispevek ale mohla bych vám napsat soukromou zprávu Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí