Zamilovaná jinde

Anonymní
6.10.19 12:55

Zamilovaná jinde

Asi to bude znít trochu pubertálne ale nějak si nemůžu pomoct. Jsem vdaná už nějaký ten rok, s manželem to není úplný ideál ale tak nějak spolu vycházíme. Je to rok nazpátek co jsem poznala super chlapa, už jsem chtěla od manžela odejít jenže jsem pak zjistila že jsem těhotná, samozřejmě s manželem. Toho jsem nepodvedla, chtěla jsem odejít než si začnu jinde. Nové známosti sem to hned řekla, udělal krok zpět ale stále jsme byli v kontaktu, zajímal se i o miminko. Tak nějak mi dával šanci, ale už se mi zdálo jako by chtěl abych se víc snažila mu ukázat že ho chci. Časem komunikace odpadla jenže já teď cítím že bych se s ním měla spojit, chtěla bych mu hrozně napsat a vidět ho ale něco ve mě mi i říká nedělej to. Hlodá mě to už docela dlouho. Mám to zkusit? Nebo mám raději čekat až to přejde, jestli to přejde. Byl to vážně chlap kteryho jsem moc chtěla, moc jsme si rozuměli. S manželem se sice staráme o dítě ale vztahove je to spíš už takové chladné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35920
6.10.19 13:01

A seš si jistá, že by to s tím novým nebylo za pár let to stejný? Až ochladne i tento vztah, půjdeš zase jinam? Spíš bych zapracovala na vztahu s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
6.10.19 13:04

Spíš bych zapracovala na vztahu s manželem a zachránila rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.19 13:08

Zapracovat na vztahu jsem zkoušela. Měsíc je to super pak se vše vrátí do starých kolejí. Manžel je takový typ chlapa který je raději doma, nikdy nepřijde s ničím, vždy musím vše vést já a kolikrát ho přemlouvat. Na tohle už jsem za těch 10let rezignovala :(

• Citovat
  • Upravit
13954
7.10.19 10:55
@Anonymní píše:
Zapracovat na vztahu jsem zkoušela. Měsíc je to super pak se vše vrátí do starých kolejí. Manžel je takový typ chlapa který je raději doma, nikdy nepřijde s ničím, vždy musím vše vést já a kolikrát ho přemlouvat. Na tohle už jsem za těch 10let rezignovala :(

Ty jsi rezignovala a on něj čekáš, že se něco změní?

Ale klidně to zkus, víš co je v sázce. Třeba to za nic nestojí a třeba to jen považuješ za samozřejmé.

Navrhni otevřený vztah, ty si můžeš začít se svým idolem (co po večerech nebývá doma) a manžel si třeba taky najde nějakou spřízněnou duši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí