Vztah nebo ne

Anonymní
28.5.23 21:04

Vztah nebo ne

Ahoj všichni:)
Mam takovou zajímavou otazku :? Už par tydnu se scházím s noc fajn klukem:) (mne je 18, jemu 21) a je to vazne moc fajn.. byli jsme už na spoustě mistech, procházet se, na jídle, koukat na film apod. Myslim, ze uz tam oba cítíme asi i neco vic.. Už v podstatě automaticky se polibime na zacatku schůzky a u loučení je to teda trochu delší pusa haha :lol: uz i na posledních dvou procházkách jsme se chytli za ruce jak pubertaci :Dd ale bylo to prijemny.. kazdopadne k veci.. přijde mi, ze se boji jit do vztahu.. furt tam jsou nejaka ta gesta a řeči jako: (ses skvela, uz se tesim až se zas uvidime, ses krasna, jsi moje, pojd ke mnee a tady ty slaďárny :D) ale proste vzdy když jen nastinime vztah, pouze tema o tom, tak mi přijde, ze začne mlčet a nevi co rict.. tak mě jen zajima, jestli myslíte, ze se boji zeptat čehokoliv okolo vztahu a má strach z reakce, nebo proste to tam necítí.. ale zase to by ho po chvíli přestalo bavit, ne? tohle chození okolo horké kaše? je fakt zlatej.. zname se trochu uz delší dobu (od vidění), ale ted posledních par tydnu jsme se začali vídat a mit se vazne radi.. ale ja už nevim co dal:( jak to bude pokracovat :/ mozna bych dodala ještě to, ze je to přes rok, co má po rozchodu dvouletého vztahu, jestli to hraje roli.. toho se taky trochu bojim :oops: mimochodem se už znam s jeho rodici a byla u nich parkrat (sesznamoval mě tam s nimi) 😁 tak netusim, jestli se boji, nebo to necítí.. tak treba podle mého popisu budete mit podobnou zkušenost haha 😁 tak dekuji za všechny rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
28.5.23 21:13

Pokud by nechtěl vztah, tak by tě s rodiči neseznamoval. Si myslím. Nebo já to tak měla. Třeba nechce být první, kdo to navrhne, stydí se.. tak s tím začni ty. Já jsem to taky tak, styděla jsem se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
28.5.23 21:14

Jinak držím palce :kytka: úplně jsem si skrz tvůj příspěvek zavzpomínala na mé začátky s chlapem :oops: díky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5886
28.5.23 21:35

A to jako čekáš, že se tě zeptá „A budeme spolu chodit?“ :roll: Tohle si dospělí fakt neříkají. Navíc chlapi se většinou nehrnou do nějakého škatulkování a nálepek, tak abys to zbytečně nezkazila hloupými otázkami. Užívej si, že jste spolu a ostatní nech plynout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.23 22:00

@Lil Kitkatt necekam a ani tohle přesně po nem nechci.. nejaky otázky.. tudíž prave ani ja se ho ptat nechci.. spis se bojim, ze nechce vztah kvůli tomu, ze pak kdyby to po nejake dobe skončilo, aby pak mohl rict, ze jsme stejně v žádném vztahu nebyli, ze mi žádným způsobem neublizil… a premyslim, jakym způsobem mu mam ukazat, ze ho mam vazne rada:/ (mimo slova) jej ja už pletu slova, asi to necham byt a uvidim :lol:

• Citovat
  • Upravit
5886
28.5.23 22:10

Tak v nějakém vztahu jste, když se pravidelně scházíte a navíc líbáte. Dva lidi mezi sebou vždy mají nějaký vztah. Může to být rodič a dítě, dva kamarádi, učitel a zák, milenci, prostě vždy to nějaký vztah je. Ale ne vždy je nutné ho pojmenovat, což evidentně chceš ty. Fakt bych do toho neryla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.23 22:15

To je milé, napsat v 18ti, že se držíte za ruce jak dva puberťáci :-)
My jsme se drželi za ruce klidně i ve 30, ale co máme děti, tak už držíme za ruce děti :-)

• Citovat
  • Upravit
4440
29.5.23 00:16

Hrotíš kraviny… Pokud by vztah nechtěl, tak se nechová k tobě tak, jak se chová, a neseznámil by tě navíc s rodiči… Nech to plynout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.5.23 02:14

Jsem rada, ze jsem vyrustala v dobe, kdy proste bylo bud - mit vztah, nebo byt sam :lol: :mrgreen: Nic mezi tim, zadne KNS a podobne neprirozene zhovadilosti tehle doby… :roll: A tohle, co popisujes, by pro me uz vztah byl, ale ne vzdy je treba, to nejak definovat…staci, ze to tak oba citite… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky