Vztah otčíma s dítětem

nucope
8.9.25 18:07

vztah otčíma s dítětem

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, jaka ma práva nevlastní rodič k dítěti, jako rozhodovat o tom, když chce po něm např. uklidit, nakoupit, atd. i když s něčím biologická matka nesouhlasí. ale otcim si trvá na svém a dítě to radši udělá, aby se ti dva spolu nehadali. Dle mého má hlavní názor matka. já chápu, ze ho musí taky poslouchat, ale jsou určité hranice. Matka s otcimem jsou již manželé 5 let. jinak spolu maji hezký vztah (otcim s dítětem), ale chlap je více dominantni a musí byt vždy po jeho. děkuji za názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4153
8.9.25 18:19

Vygoogli si pojem socialni rodic. Ma povinnost podilet se na peci. Ma povinnost branit dite pred negativnimi vlivy a dbat o dohled nad ditetem. Hlavni slovo ma rodic. Takze je to o tobe, prosadit svuj postoj. Je to vic problem vaseho vztahu a toho jak spolu komunikujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
8.9.25 18:39

A kolik je dítěti? Chce po něm, aby si uklidnilo pokoj, nebo celý byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.25 18:45

A čemu ti bude, když ti tady napíšeme, že jako biologická matka máš vůči dítěti vetší práva a tudíž ty jsi ta, co má nastavovat hranice? Ty to moc dobře víš, ale k tomu ti nepomůže ani 100 odpovědí na emiminu, pokud si to nejsi schopná s manželem vykomunikovat a prosadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
8.9.25 19:27

:zed: tu se někdo po hodině smaže a máme diskutovat??? @admin
co to zas je?
a ty deníčky umělé intelky fakt zrušte, je to trapné a ubohé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
8.9.25 19:31
@Lucy75 píše: Více

@admin - on se ti neoznačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836
8.9.25 19:35

@stinga :srdce: vím, už jsem jim napsala, že nás jsou tu snad jen desítky faktických diskutujících a jinak si tu hraje umělka… asi se přetavím, moc tu tomu už nevěřím a ty jistě také NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí