Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrolka píše:
Definuj nemluvný chlap. Kolik pronese vět denně?
Seznámila jsem se s jedním klukem přes internet. Konverzace musím začínat já. Neřekne na nic svůj názor. Vždy udělá podle mě. Svěřil se mi, že ho kdysi šikanovali.
@jujingova nemluvny jako tichy nebo nemluvny ve smyslu resit nejaky problem?
Nechápu proč anonym jsem dala. Když jdeme na procházku, tak třeba celou procházku mlčí.
Měla jsem nemluvného kolegu. Já už jsem to řešila tak, že na mou otázku jsem mu nabízela i odpovědi, protože mě nebavilo jeho „startování“ tzn. nejprve se snad zamyslel, pak začal trochu mlet pusou a pak z něho i něco vypadlo. Já bych to asi nedala. Rozmluvit seto nedá. Je pořád stejný. Zajímavé je, že písemný projev byl rychlý a i obsáhlejší.
Moja realita
na zaciatku mi to vadilo-ja som pomerne ukecana a casom sa on naucil aspon trochu komunikovat /v aute prehodi tri vety adoma tiez/ a ja som sa naucila trochu menej kecat. sme spolu 4 roky..nejaky cas manzelia
No snad se rozmluví. I když pokud srovnávám s bývalým ten taky jen seděl večer u pc a musela jsem se ho na vše ptát.
Není narozený ve váhách?
Můj muž toho taky moc nenamluví, jsme spolu už přes 10 let a skutečně spokojení. On teda vyřídí vše, co je potřeba, neustále něco řeší po telefonu, mailem, ale jako nějaké tlachání, na to on není. Spolu se bavíme o běžných věcech - co děti, nákup, co je potřeba a tak, ale že bysme si sedli a rozebírali nějaké teorie o nesmrtelnosti chrousta, to fakt ne. Já jsem ukecaná až běda, ale vykecám se v práci a na kafi nebo na netu a jsem spokojená ![]()
Kolik mu je? To spíš já přišla příteli hrozně ukecaná a když sem se ho ptala, pro moc nemluví, tak říkal, že mě rád poslouchá
To bylo ze začátku, už sme spolu přes 5 let a je to lepší, asi je to i o důvěře
I když on je flegmatik a je mu spousta věcí jedno…tak už sem se naučila dělat si to podle svého
Když mu o něčem vykládáš, zkus na konci říct něco v tom smyslu - Co si o tom myslíš ty? Třeba se tak víc rozmluví
Držím palce!
A ještě se bojím toho, že mu je 35 let a neměl prý žádný vážný vztah.
@Karleon Jooo, tak tímhle to je
Taky mám doma váhy
Akorát že on teda nerad řeší i různé věci - na úřadech, přes telefon a taak
Ale za ty roky už sem si zvykla ![]()
Ahoj holky, Máte doma nemluvného chlapa? Jak s ním vycházíte?