Vztah s nemluvným chlapem

jujingova
8.1.16 22:19

vztah s nemluvným chlapem

Ahoj holky, Máte doma nemluvného chlapa? Jak s ním vycházíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
8.1.16 22:23

Definuj nemluvný chlap. Kolik pronese vět denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.1.16 22:24
@Petrolka píše:
Definuj nemluvný chlap. Kolik pronese vět denně?
:think: jo taky by mě zajímalo co to znamená
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.16 22:30

Seznámila jsem se s jedním klukem přes internet. Konverzace musím začínat já. Neřekne na nic svůj názor. Vždy udělá podle mě. Svěřil se mi, že ho kdysi šikanovali.

• Citovat
  • Upravit
4984
8.1.16 22:31

@jujingova nemluvny jako tichy nebo nemluvny ve smyslu resit nejaky problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
8.1.16 22:31

Nechápu proč anonym jsem dala. Když jdeme na procházku, tak třeba celou procházku mlčí.

• Citovat
  • Upravit
jujingova
8.1.16 22:32

Myslím tichý problém jsem s ním ještě neřešila.

• Citovat
  • Upravit
3030
8.1.16 22:39

Měla jsem nemluvného kolegu. Já už jsem to řešila tak, že na mou otázku jsem mu nabízela i odpovědi, protože mě nebavilo jeho „startování“ tzn. nejprve se snad zamyslel, pak začal trochu mlet pusou a pak z něho i něco vypadlo. Já bych to asi nedala. Rozmluvit seto nedá. Je pořád stejný. Zajímavé je, že písemný projev byl rychlý a i obsáhlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.16 22:42

Moja realita :D na zaciatku mi to vadilo-ja som pomerne ukecana a casom sa on naucil aspon trochu komunikovat /v aute prehodi tri vety adoma tiez/ a ja som sa naucila trochu menej kecat. sme spolu 4 roky..nejaky cas manzelia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
8.1.16 22:44

No snad se rozmluví. I když pokud srovnávám s bývalým ten taky jen seděl večer u pc a musela jsem se ho na vše ptát.

• Citovat
  • Upravit
6499
8.1.16 22:52

Není narozený ve váhách?

Můj muž toho taky moc nenamluví, jsme spolu už přes 10 let a skutečně spokojení. On teda vyřídí vše, co je potřeba, neustále něco řeší po telefonu, mailem, ale jako nějaké tlachání, na to on není. Spolu se bavíme o běžných věcech - co děti, nákup, co je potřeba a tak, ale že bysme si sedli a rozebírali nějaké teorie o nesmrtelnosti chrousta, to fakt ne. Já jsem ukecaná až běda, ale vykecám se v práci a na kafi nebo na netu a jsem spokojená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
8.1.16 22:53

Ne ne je narozený ve vodnáři

• Citovat
  • Upravit
2522
8.1.16 22:54

Kolik mu je? To spíš já přišla příteli hrozně ukecaná a když sem se ho ptala, pro moc nemluví, tak říkal, že mě rád poslouchá :D :dance: To bylo ze začátku, už sme spolu přes 5 let a je to lepší, asi je to i o důvěře :kytka: I když on je flegmatik a je mu spousta věcí jedno…tak už sem se naučila dělat si to podle svého :D Když mu o něčem vykládáš, zkus na konci říct něco v tom smyslu - Co si o tom myslíš ty? Třeba se tak víc rozmluví 8) Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jujingova
8.1.16 22:54

A ještě se bojím toho, že mu je 35 let a neměl prý žádný vážný vztah.

• Citovat
  • Upravit
2522
8.1.16 22:55

@Karleon Jooo, tak tímhle to je :D Taky mám doma váhy :D Akorát že on teda nerad řeší i různé věci - na úřadech, přes telefon a taak :) Ale za ty roky už sem si zvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí