Vztah s policajtem

Anonymní
24.2.24 07:58

Vztah s policajtem

Poznala jsem ho pracovne. Zda se byt mily, libi se mi, ale nejak nevim co od toho cekat. Je pravda, ze hodne podvadeji partnerky/manzelky? Je mi jasny, ze to nezalezi od profese, nybrz od cloveka samotneho. Navic mam vuci nim, jak to rict, takovou averzi, ale nechci to prenaset na kazdyho, vim, ze nejsou vsichni stejni. Mam dost smulu na muze a taky se bojim, ze kdyz mu dam sanci, nevydrzi to dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.24 08:04

Něco na tom, že policajti podvádí, bude 🤔 Bývalý manžel mě podváděl s jednou kolegyní několik let, oba policajti 8o :roll:
Už je to teda hodně let… A to mi kdysi ještě vyprávěl, jak to chodí u nich na oddělení.. Tam se podváděli snad všichni.
Já bych do policajta už nikdy nešla.
A prosím anonym, protože bývalá milenka manžela tady má účet 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.24 08:08
@Anonymní píše:
Něco na tom, že policajti podvádí, bude 🤔 Bývalý manžel mě podváděl s jednou kolegyní několik let, oba policajti 8o :roll:
Už je to teda hodně let… A to mi kdysi ještě vyprávěl, jak to chodí u nich na oddělení.. Tam se podváděli snad všichni.
Já bych do policajta už nikdy nešla.
A prosím anonym, protože bývalá milenka manžela tady má účet 8o

Prave toho se bojim. Vsichni rikaji, ze to jsou jenom povidacky, ale ja nevim jak to tam chodi, ale asi zalezi hodne od cloveka, ne?

• Citovat
  • Upravit
33507
24.2.24 08:08
@Anonymní píše:
Poznala jsem ho pracovne. Zda se byt mily, libi se mi, ale nejak nevim co od toho cekat. Je pravda, ze hodne podvadeji partnerky/manzelky? Je mi jasny, ze to nezalezi od profese, nybrz od cloveka samotneho. Navic mam vuci nim, jak to rict, takovou averzi, ale nechci to prenaset na kazdyho, vim, ze nejsou vsichni stejni. Mam dost smulu na muze a taky se bojim, ze kdyz mu dam sanci, nevydrzi to dlouho.

To ale nemůžeš vědět u nikoho, a je jedno, jestli to je policajt, učitel, nebo popelář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
24.2.24 08:09

Mám okolo sebe více žen, které měli vztah nebo rodinu s policistou a nikdy to nedopadlo dobře.
Bylo v tom buď podvádění nebo násilí, ale třeba je to prostě jen blbá náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
24.2.24 08:11

Tak asi to není tak, že by byli nevěrní jenom policajti. :) já osobní zkušenost nemám, ale ségra jednu dobu s policajtem randila a nakonec od toho dala ruce pryč. Byl divnej, měl divný názory. Pořád mluvil o své práci, jakoby se chlubil pořád. Měl tam nějaký lepší postavení. :think: ale to bude kus od kusu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
24.2.24 08:12

Já si myslím, že je to hodně stresové povolání, narozdíl od popeláře. Proto přemíru stresu ventilují sexem s kolegy. Taky se k policii bude hlásit víc lidí, kteří nemají problém s násilím a tohle povolání jim občas umožní agresi ventilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.24 08:21

Mam blizkeho policajta. Myslim ze nepodvadi, ale i tak je to debzot :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.24 08:32

Chodila jsem s policajtem, podváděl mě a podváděl i všechny ostatní partnerky (zůstala jsem s ním dlouhé roky kamarádka). Můj otec je policajt a vím, že mamku taky párkrát podvedl (ale ta si z toho nikdy těžkou hlavu nedělala). Ale upřímně po deseti letech manželství mě podvedl i manžel, který opravdu policajt nebyl. Nabízí se spíš otázka, jestli není nevěra extrémně častá napříč povoláním ;) anonym kvůli tatínka

• Citovat
  • Upravit
9019
24.2.24 08:36
@Dana066 píše:
Já si myslím, že je to hodně stresové povolání, narozdíl od popeláře. Proto přemíru stresu ventilují sexem s kolegy. Taky se k policii bude hlásit víc lidí, kteří nemají problém s násilím a tohle povolání jim občas umožní agresi ventilovat.

Tak na malém městě to úplně stresové není. To tak někde v Praze. Chodila jsem s policistou, byl to namistrovaný pitomec a podrazák. Asi dva jeho kolegové byli fajn.
Jeden známý je taky policista. Taky namachrovaný frajer, který se tváří jak kdyby jeho práce byla nejdůležitější na světě a nedokáže se bavit o ničem jiném. Asi ta práce tyhle typy přitahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
24.2.24 08:38

Mimochodem nemyslím si, že by mě ex podváděl a ten známý svojí partnerku nepodvádí určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.24 08:42

Já jsem první anonymní.
Manžel byl právě v kanceláři, takže tam je nikdo moc nehlídal a na to podvádění měli dost času :?
Věřím tomu, že ten kdo pracuje někde v terénu nebo na dopravce, se nezastaví a čas na to nemá :*
A příběhů o tom, jak se tam lidi podváděli, znám několik. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.24 08:50

U mě a kamarádky (každá jsme měly jiného) k nevěře asi nedošlo (nebo o ni nevíme) - obě jsme se ale shodly, že policajti nejsou nejostřejšími tužkami v penálu, ale oni si samozřejmě mysleli jak nejsou hustí, namachrovaní, když jsou ti policajti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.24 08:55
@Anonymní píše:
U mě a kamarádky (každá jsme měly jiného) k nevěře asi nedošlo (nebo o ni nevíme) - obě jsme se ale shodly, že policajti nejsou nejostřejšími tužkami v penálu, ale oni si samozřejmě mysleli jak nejsou hustí, namachrovaní, když jsou ti policajti.

Ano, tohle jsem si take vsimla, proto mam vuci nim averzi tak trochu.

• Citovat
  • Upravit
12572
24.2.24 09:25
@Anonymní píše:

Tak ja jsem toto slysela o doktorech a pravnicich :nevim:, ale pravda je, ze to se zvysenym stresem, adrenalinem taky souvisi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová