Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebude to až tak o profesi jako o tom, že do toho díky známým/rodině máte náhled
já mám zase náhled do lékařského a justičního prostředí a jak myslíte, že je to tam? na nočních? na seminářích? v kanclech? vždyť to je úplně stejný…kdo chce podvádět, tak si příležitost najde a je jedno jestli je to policajt nebo prodavač v cukrárně ![]()
Tak ja nevim, ale zkusim mu dat sanci. Dnes byl za mnou v praci s kytkou 🙂 Tak snad nebude tak spatny.
Kdysi jsem randila s policajtem, seznámili jsme se na seznamce. Já svobodná, rok po rozchodu, on prý taky svobodný. Měli jsme pár schůzek, pak párkrát sex, vše ok, nic moc jsem od toho nečekala, byl fajn, ale z větší dálky.
Na posledním rande začal mít řeči, že by semnou chtěl trávit víc času atd.
Takže jsem si ho prolustrovala a našla jeho originální profil na FB, se mnou si psal pod jiným, jsem zjistila.
Měl manželku a 3 děti, asi fungující vztah, když podle fotek spolu byli na dovolené na horách už v době kdy jsme se scházeli.
Ještě jednou se s ním sešla a vytáhla to na něj, měl kecy, že chce být se mnou, ale nechce opustit děti, bla bla. Řekla jsem mu, ať se rozhodne jak chce.
Občas ještě napsal, ale už jsem o něj nestála.
Uvažovala jsem jestli to napsat jeho ženě, ale vykašlala jsem se na to.
Diskuze sice stará, ale přidám svoji trošku do mlýna
byla jsem s policajtem rok, na začátku všechno super, chlap, kterýho by chtěla asi každá. V práci byl co vím opravdu dobrý, šikovný, snaživý. Postupně padla maska, žárlivý scény, hysteráky, strašně nevyrovnanej, že nechápu, že udělal psych. testy. Ke konci už se to fakt nedalo. Pak jsem ještě zjistila, že mi v dost věcech lhal bez mrknutí oka. Dokázal fakt neskutečně hrát.
Každopádně jsem byla ráda, že jsem odešla, akorát že od tý doby randím v podstatě jen s policajty a vojáky a jako asi dám na radu kamarádek, ať se na ty složky všechny vykašlu, protože to, co mají fakt všichni společný, kromě pěkných těl a uniforem
je to, že jsou prostě emočně nezralý, neschopný nějaký hlubší sebereflexe a mají rádi navrch, ať už jako vyloženě dominantní, nebo takoví ti masochisti, co se obětují pro každýho, ale ve výsledku tou svojí obětavostí taky druhýho kontrolují.
Takže bych fakt ráda viděla nějaký normální případy ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano a píšu za mou osobní zkušenost. Policisté jsou vážně nebezpeční*** a kdBy jen nevěrní…ale hlavně často uchylni, deviantsti a raději dál nebudu pokračovat. Jo a počítej vždy s tím že má min dvě ženské v životě a víc samozřejmě ( obdobně pravděpodobnějsi verze ). Že jsou abnormální lháři už psát asi nemusím protože to se se vším automaticky doplňuje
edit admin-smazaná urážka, pokud máte nepříjemnou zkušenost není vhodné a fér házet všechny do jednoho pytle
@Anonymní píše: Více
Tam v tom kolektivu se skazi všichni. Jsou dvě verze..buď to tam normální člověk nedá protože když pozná jací jsou policisté skutečně povahové odrůdy tak pro své dušení zdraví tuto práci opustí anebo půjde jinde kde zažije něco podobného ne li stejného. Druhá verze je ta( a to je ta víc pravděpodobná) že se nechá skazit také protože mu nic jiného nezbyde. Ale většinou to už mají ve své dna tito zaměstnanci státní.
Utéct nebo se přidat, to je reálně motto
@Dana066 stresové povolání? Právě že vůbec ne..vůbec nevíte jaká je skutečná realita a co všechno se doopravdy děje i to co se vlastně nikdy ani nestalo. Jenže média musí psát a vymýšlet pořád, není čas na to ztrácet čas.. policisté, ti co mají občany chránit a pomáhat jim tak činí z většiny pravy opak. Víc psát nebudu…
Zaměstnanci policie jsou generační rodinní zaměstnanci tohoto státu..post policisty mají už předem jisté některé děti v určitých rodinách které ještě nejsou ani v plánu. Žijete v korupčním a nepřejícím světě. Pravda je že většina lidí bude vždy chrápat a nikdy nebude chtít otevřít ty oči protože to dělají z hlediska půdu sebezáchovy
@Dana066 stresové povolání? Právě že vůbec ne..vůbec nevíte jaká je skutečná realita a co všechno se doopravdy děje i to co se vlastně nikdy ani nestalo. Jenže média musí psát a vymýšlet pořád, není čas na to ztrácet čas.. policisté, ti co mají občany chránit a pomáhat jim tak činí z většiny pravy opak. Víc psát nebudu…
Zaměstnanci policie jsou generační rodinní zaměstnanci tohoto státu..post policisty mají už předem jisté některé děti v určitých rodinách které ještě nejsou ani v plánu. Žijete v korupčním a nepřejícím světě. Pravda je že většina lidí bude vždy chrápat a nikdy nebude chtít otevřít ty oči protože to dělají z hlediska půdu sebezáchovy