Vztahy a nevěra

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nia342
15.2.24 18:34

Vztahy a nevěra

Ahoj dámy, chtěla bych poradit ohledně mé situace, měla jsem první lásku se kterou jsem byla 5 let, bylo to akorát o rozchodech z jeho strany a návratech také z jeho strany, jednou jsem si našla partnera až později zjistila, že je ženatý bohužel se zamilovala a ukončila to, pak se znova ozval můj ex po 3 měsících a asi to vypadá, že si něco uvědomil.. šlo pro mě o jednostranný vztah poslední dobou, kdy já se snažila a dávala a on si psal s jinýma, zatímco mě nic.. tenkrát mě nechával doma zval na drinky ostatní slečny a když jsme se rozešli, pomlouval mě u nich, nerespektoval… Vždy měl doma uvařeno, uklizeno, skvělý sex, podporu a oporu.. po těch nevěrách jsem byla definitivně rozhodnutá, že už je konec, ale tentokrát mě opravdu zaskočil, že se opravdu snaží… ale bojím se, měla jste některá podobný příběh?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8352
15.2.24 18:38
@Nia342 píše:
Ahoj dámy, chtěla bych poradit ohledně mé situace, měla jsem první lásku se kterou jsem byla 5 let, bylo to akorát o rozchodech z jeho strany a návratech také z jeho strany, jednou jsem si našla partnera až později zjistila, že je ženatý bohužel se zamilovala a ukončila to, pak se znova ozval můj ex po 3 měsících a asi to vypadá, že si něco uvědomil.. šlo pro mě o jednostranný vztah poslední dobou, kdy já se snažila a dávala a on si psal s jinýma, zatímco mě nic.. tenkrát mě nechával doma zval na drinky ostatní slečny a když jsme se rozešli, pomlouval mě u nich, nerespektoval… Vždy měl doma uvařeno, uklizeno, skvělý sex, podporu a oporu.. po těch nevěrách jsem byla definitivně rozhodnutá, že už je konec, ale tentokrát mě opravdu zaskočil, že se opravdu snaží… ale bojím se, měla jste některá podobný příběh?

Zřejmě mu chybí ten tvůj full servis :think: ostatně na sex si někoho kdyžtak najde jak předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30096
15.2.24 19:02

Muž se nikdy nezmění 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.2.24 19:38
@Nia342 píše:
Ahoj dámy, chtěla bych poradit ohledně mé situace, měla jsem první lásku se kterou jsem byla 5 let, bylo to akorát o rozchodech z jeho strany a návratech také z jeho strany, jednou jsem si našla partnera až později zjistila, že je ženatý bohužel se zamilovala a ukončila to, pak se znova ozval můj ex po 3 měsících a asi to vypadá, že si něco uvědomil.. šlo pro mě o jednostranný vztah poslední dobou, kdy já se snažila a dávala a on si psal s jinýma, zatímco mě nic..tenkrát mě nechával doma zval na drinky ostatní slečny a když jsme se rozešli, pomlouval mě u nich, nerespektoval… Vždy měl doma uvařeno, uklizeno, skvělý sex, podporu a oporu.. po těch nevěrách jsem byla definitivně rozhodnutá, že už je konec, ale tentokrát mě opravdu zaskočil, že se opravdu snaží… ale bojím se, měla jste některá podobný příběh?

Jezis ne, nikdy!!

A v pristim vztahu prestan delat sluzku v kombinaci s hadrem na podlahu a vstricnou tolerantni blbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
15.2.24 19:59

Lidé se ve své podstatě nemění. Už bych mu nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40378
15.2.24 20:17

„Vždy měl doma uvařeno, uklizeno, skvělý sex, podporu a oporu.. “

Ano, on si uvědomil, že bude problém sehnat někoho podobně hodného až blbého jako jsi Ty… :hug:

Opravdu se nevracej, představ si, že byste si pořídili děti, byla bys na něm závislá a on by začal jet v minulém modu, že by nechal všechno na Tobě (vaření a úklid) a začal zase honit ženský. Špatně se odchází s dětma, špatně.

Ty už tohle znovu nemusíš absolvovat, řekni mu, že už Ti to jednou stačilo.
Opakované pokusy k ničemu nevedou.

On jasně předvedl, že si Tebe a toho, co pro něj děláš, neváží.
Jeho chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33225
16.2.24 10:30
@Nia342 píše:

Jestli se k němu vrátíš tak si hloupá. Po tom všem co ti dělal, bys to chtěla znova zkoušet? Neblázni, ten jinej nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
16.2.24 10:40

Odpovězte si na základní otázku.
Stačí Vám pro naplněný život starat se o chlapa, který si občas odskočí „vedle“?
Takové vztahy má řada žen a jsou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epafraska
29.2.24 00:01

Kolega mne poblaznil

Ahoj. Nemam ve zvyku se nekomu stěžovat a uz vubec nejsem tip ktery dokaze o citech mluvit, ale zkusim to i kdyz citim stud. Mam pritele 6let. Strasne moc hodný clovek, zije jenom pro mne. Ale chybi chemie, sex nemame treba i mesic-dva doteď mi to nevadilo. Az pokud jsem pred mesicem nenarazila na jednoho kluka v práci ktery mi z niceho nic zacal vypisovat, ze mne chce atd. V praci jsme se zacali objimat ale rekla jsem mu že nemuzu tohle on ze si mne ziska za každou cenu. K sexu nedošlo jenom pusa na tvar a vroucne objetí. Porad na neho myslim. No dnes si mne muj mily zablokoval na fb, moc se urazil ze jsem mu napsala ze mam moc laskaveho muze a nezaslouží si tohle. Ja vim že takhle to je dobře, ale boli mne to. A nevím co dal. Miluji svého muže chci aby zase bylo vse ok ale citim hroznou bolest ve svém srdci

• Citovat
  • Upravit
15694
29.2.24 00:58
@Lorre píše:
Muž se nikdy nezmění 8)

A většinou ani žena. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8352
29.2.24 06:19
@Epafraska píše:
Ahoj. Nemam ve zvyku se nekomu stěžovat a uz vubec nejsem tip ktery dokaze o citech mluvit, ale zkusim to i kdyz citim stud. Mam pritele 6let. Strasne moc hodný clovek, zije jenom pro mne. Ale chybi chemie, sex nemame treba i mesic-dva doteď mi to nevadilo. Az pokud jsem pred mesicem nenarazila na jednoho kluka v práci ktery mi z niceho nic zacal vypisovat, ze mne chce atd. V praci jsme se zacali objimat ale rekla jsem mu že nemuzu tohle on ze si mne ziska za každou cenu. K sexu nedošlo jenom pusa na tvar a vroucne objetí. Porad na neho myslim. No dnes si mne muj mily zablokoval na fb, moc se urazil ze jsem mu napsala ze mam moc laskaveho muze a nezaslouží si tohle. Ja vim že takhle to je dobře, ale boli mne to. A nevím co dal. Miluji svého muže chci aby zase bylo vse ok ale citim hroznou bolest ve svém srdci

Tak pracuj na vztahu se svým partnerem, ať se zlepší. Na kolegu se vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Epafraska
29.2.24 10:04

@izabe chci to udělat, ale vubec nevim co v praci delat az kolegu uvidim. Nemam pomyslemi ani jidlo, jsem ve stresu je mi moc spatne. Bojim se ze mne chce takhle přimět abych se trapila a dari se mu to. Ale ja se trapit nechciiiiii.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová