Vztek nad lahvičkami AVENT

33
9.3.11 12:43

Vztek nad lahvičkama AVENT!!!

Už jsem se uklidnila a malý spinká venku, ale co tomu předcházelo se nedá snad ani popsat! Jelikož se nám nepodařilo rozkojit, odcházeli jsme už z porodnice na Nutrilonu… Obrečet jsem to obrečela, ale co už. Nejsem první ani poslední… A tak jsem si musela koupit kojenecké lahvičky - většina mých známých tvrdila že Avent je nejlepší. Jenže… Já už asi týden bojuju s tím, že mi ty lahvičky protíkají!!! :cert: Ty malé 125ml byly super, ale protože prckovi jsou už 3 měsíce, přešli jsme na ty 260ml a to je peklo!!! :cert: Mám 2 lahvičky, 2 dudlíky a 3 ty bílé krčky a ať kombinuju jak kombinuju teče to a teče… :zed: Malej vříská hlady, protože já 15 minut se snažím dotáhnout tu podělanou láhev :poblion: Došla mi trpělivost a tak se chci poptat vás maminek, poraďte mi jinou značku lahviček a hlavně ať neprotíkají!!! PS. Hlavně mi nepiště, že to blbě šroubuju, protože už jsem vyzkoušela všechny způsoby - horká voda, studená voda, suché závity, nasadit přímo na sebe závitama atd… A furt to teče!!!Děkuju za názory a hlavně za radu, jaké koupit jiné a BEZPROBLÉMOVÉ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
9.3.11 12:47

Já jsem měla NUK a spokojenost :palec:
Taky jsem slyšela chválu na AVENT, ale za mně je to moc peněz za značku :roll:
Teď už máme i obyč, ale stejně jedem na NUK savičkách i dudlíku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.3.11 12:47

Co ja se navztekala s aventkama- ale mi prijde ze to delali jen ty novejsi- ty stare- co jsem mela na prvni dite byli OK.

Ted amme lahvicky MAM a jsou super- cele se rozsroubujou a umyjes je krasne

Mame tyhle antikolikove
http://www.mall.cz/…e-lahve/mam/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 12:49

Tohle téma už tu bylo několikrát. Já mám na Aventu druhé dítě a jsem naprosto spokojená !
Pokud ti to teče a vše děláš správně, máš vadný výrobek, který by jsi měla reklamovat !
Za mě Avent :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.3.11 12:52

My jsme měli tento FARLIN - http://shop.i-tatinek.cz/…y-p-125.html. Lahvičky jsou hodně podobné Aventu, případně si tam můžeš dokoupit aventí savičky, pasuje to. Neměla jsem s nimi žádný problém, až na to, že je mladý coby roční zničil, když s nimi párkrát práskl o dlažbu :lol:
Teď máme lahvičky MAM a taky jsou dobré :palec:

• Citovat
  • Upravit
4771
9.3.11 12:52

Ahoj,
já mám také jen aventky, dvě 125 ml na čaj a čtyři 260 ml na mlíko. Je fakt, že mi taky občas tekly… nevím měla sem to asi blbě dotažené nebo špatně nasazenej dudlík a pak se to nedotáhlo :nevim:.
Jednou se mi stalo, že jak to teklo sem si nevšimla a malej byl celej mokrej, takže místo mlíka v bříšku, měl mlíko na pyžámku :cert: .

Teď už se mi to (po 7 měsících používání :mrgreen: ) nestává tak často. A spíš u čaje, že to blbě dotáhnu.

Takže asi moc neporadím, čím to může být. U mě sou to nejspíš ruce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.3.11 12:59

Ahoj používám antikolikové lahve Mam a jsem z nich nadšená, dají se skvěle rozebrat a umýt. Mám 4 a bez problému. http://www.zbozi.cz/…ik-v1-260ml/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 13:01
KatjaV píše:
Ahoj,
já mám také jen aventky, dvě 125 ml na čaj a čtyři 260 ml na mlíko. Je fakt, že mi taky občas tekly… nevím měla sem to asi blbě dotažené nebo špatně nasazenej dudlík a pak se to nedotáhlo :nevim:.
Jednou se mi stalo, že jak to teklo sem si nevšimla a malej byl celej mokrej, takže místo mlíka v bříšku, měl mlíko na pyžámku :cert: .

Teď už se mi to (po 7 měsících používání :mrgreen: ) nestává tak často. A spíš u čaje, že to blbě dotáhnu.

Takže asi moc neporadím, čím to může být. U mě sou to nejspíš ruce :nevim:

Tak přesně, to se mi taky občas stane ! :mrgreen: A to je mám už 5.rok. Prostě to někdy blbě nasadím a pak už se to utáhne s „dírou“ a teče to. Ale hned to vždy spravím :-D
Ani staré mi netekly a ani teď ty nové - s medovým zabarvením, které neobsahují Bisphenol A :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.3.11 13:02

nejhorší lahvišky co jsem měla byly bebejou, dostala jsem je v dárkovém balení a ten závit prostě neseděl nq tu lahvičku a nedaly se zavřít.Hrůza, drahý a ještě na h…o :cert: :cert: http://www.baby-centrum.cz/…-250-ml.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
9.3.11 13:05

nam aventky taky casto tecou, poridila jsem Nuk a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.3.11 13:09
Hanulka82 píše:
nam aventky taky casto tecou, poridila jsem Nuk a spokojenost :palec:

To by mě zajímalo, co je tím myšleno, že často tečou ? :nevim: Jako že občas jo a občas ne ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.3.11 13:13

Mně teda tečou skoro pokaždé… A rukama to možná je, ale nešlo to ani tatínkovi ani babičce :-) Já už když mám krmit tak trnu hrůzou, jak to zase poteče a malej se mi uvzteká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.3.11 13:15

Tak Avent lahvičky mám v pohodě,ale zlobí mě Kouzelný hrneček od Aventu :evil: kape,a to by neměl.Už jsem vyměnila hubičku i s těsněním,a nic.Utahuju jak blázen,a nepomáhá to.Je dost možné,že vada je ve bylisovaném kusu,že ty závity prostě netěsní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k

Taky jsem byla moc spokojená s lahvičkama od Nuku :palec: Nikde nic neteklo pohoda :-D

• Citovat
  • Upravit
12658

holky ako aby som s tou lahvi bojovala a skusala kedy nebude tiect tak to teda ani nahodou, na to mam prilis rada svoje zdravie .. by som bola uplne nonstop nastvana asi .. to teda to tommee tippee proste zavriem a drzi jak hebrejska vira :-DDD a pouzivame od miminka az doteraz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí