Vztekání 7 měsíčního dítěte

14
2.8.11 21:20

vztekání 7 měsíčního dítěte

Chtěla bych se poradit. Mám 7 měsíčního kluka a ten se mi hrozně vzteká. Vzteká se hlavně při převlékání a když se mu zrovna někdo nevěnuje. Vydrží si chvíli hrát,ale pak začne hrozně křičet a tím si vyžadovat pozornost. Snažím se k němu hned nejít,ale nedá se ten to vztekání vydržet. Má někdo s tím zkušenosti? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
2.8.11 21:29

Převlékání moc dětí nemiluje, takže vydržet.
Jinak nechápu, proč k němu hned nejít, když samozřejmě nemáš něco veledůležitého na práci jako je nějaká prodloužená činnost na wc a nebo ruce od masa a podobně. Co má sedmiměsíční dítě dělat, jak se zabavit. Ty jsi jeho máma, tak zabavuj :mrgreen: Dítě je přednější než úklid a podobné věci. Samostatně si ještě vyhraje dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.8.11 21:36

Mam s tim zkusenost, ma sedmimesicne princezna u oblekani nekdy az fialovi jak se vzteka! A to nemluvim o tom, kdyz se zacne vztekat a ja opravdu NEMUZU prijit (viz cinnosti vyse)skoro zapomina dychat!
Jen doufam, ze si tyto moresy neprenese do pozdejsiho veku! Z placiciho ditete na zemi supermarketu mam vyrazky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.11 21:36

no jenže mi v poradně bylo řečeno, že nemůžu pořád chodit za ním, když si umane, je třeba ho nechat i vyvztekat. Nedělám to, protože to nemá cenu a ikdyž vařím jsem u něho hned. Vzteká se i u hraní prakticky u všeho, ale je to nejspíš obdobím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.8.11 21:41
bjublik píše:
no jenže mi v poradně bylo řečeno, že nemůžu pořád chodit za ním, když si umane, je třeba ho nechat i vyvztekat. Nedělám to, protože to nemá cenu a ikdyž vařím jsem u něho hned. Vzteká se i u hraní prakticky u všeho, ale je to nejspíš obdobím.

Tyhle rady „našich matek“ :roll: :roll: :roll:
Dítě jsem nikdy nenechala v sedmi měsících brečet nebo se vztekat a dneska si hraje v pohodě i dost dlouho sama. Je to období, vydrž nenechávej ji v tom samotnou :palec:
Bara Obávám se, že ten supermarket či podobné místo nás čeká každou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dneska už na ty vztekající se děti koukám jinak :mrgreen: , hlavně s porozuměním na jejich matky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.8.11 21:44

z toho mám obavy taky, že by mi někde v obchoďáku začal dělat takové scény. No ale co se dá dělat, jednou ho to snad přejít musí :-) Přejí pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.8.11 21:45

Je mi jasne ze maminka ze to ze sebou dite placne nemuze - nebo alespon ne v plne mire, ale i tak! Pevne doufam, ze me to obejde, kdyztak bude pritel hlidat a ja nakupovat! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky se snazim nenechavat plakat, nechci aby se mala citila na svuj „problem“ sama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.8.11 22:11

7miměsíční miminko zná jediný způsob, jak dát najevo nelibost - plakat či „vztekat se“. Nechce být samo, vyžaduje si tvou pozornost. Neznám dítě, které by se rádo oblékalo :wink: Takové miminko bych nenechávala vyřvat, přijde mi, že když ví, že máma přijde, je později klidnější a vyrovnanější… A když k němu zrovna nemůžu jít, protože něco dělám, tak aspoň zavolám, mluvím na něj a pak jdu hned. Je ještě malinké a potřebuje mámu, vždyť bylo u tebe 9 měsíců :-) Dej mu čas, přejde to a uvidíš, že ti to pak vrátí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.8.11 22:14

bohužel ano, malá je zlatíčko, ale nustále potřebuje pozornost…a zatím to nepřešlo ani ve 13 měsících :roll: takže jen si dojít na záchod je o nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
2.8.11 22:16

No moje dceruška je na vztekání přebornice :wink: dělala úplě to samé, ale opravdu vytrvej, bude se to zlepšovat :wink: teď je jí 9 měsíců pryč a už se dokáže i delší chvíli zabavit sama, občas se vzteká…někdy ji i nechám, protože jí tak po 5 minutách dojde, že to nemá smysl a pak je klid :wink: a hraje si v klidu dál, ale dělám to jen tehdy, když je vidět, že se „vzteká“, jinak jdu hned k ní a hrajeme si spolu, miluje když si spolu čteme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 22:21
bjublik píše:

takových období si ještě užijeeš,, asi chce být jen s tebou a neumí si hrát sám, já jsem takové striktní praktiky dodržovala spíš u staršího, ted se snažím vyhovět a pochopit a pokud potřebuju něco dělat, dám si malou k sobě a dávám jí zkoumat různé věci z kuchyně třeba, pokud mě nevidí kňourá taky ale někdy prostě musí chvíli vydržet, ono vztekání a vztekání je taky rozdíl, tak malé dítě někdy neví jak to dát najevo jinak a co s tím uděláš je jen na tobě bych řekla, sice fajn že dr poradí ale každé dítko je jiné a má jiné potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 22:23

a převlíkání? co s tím uděláš, vysvětlit to nejde a naštvaná budeš zbytečně, vydrž ono se to spraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.8.11 09:15

Holky děkuji za názory. Ještě jsem se s takovým vztekáním nesetkala, tak proto jsem napsala sem. Některé maminy, když se začne vztekat v kočárku se na mě koukaj, co to mám za nevychovance :-D Aspoň vím, že ho mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
3.8.11 12:42

Já mám doma totéž ale o měsíc mladší. Ono hned k němu jít sice většinou jde…ale !!! to pak neděláš nic jiného než se chodíš k němu. Já už sem na tom tak že si nemohu dojít ani na wc nebo se napít protože malá vyžaduje neustálou pozornost. Bud chce chovat nebo musimskákat kolem ní a dělat opičky aby si hrála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.8.11 22:54
petjuska90 píše:
Já mám doma totéž ale o měsíc mladší. Ono hned k němu jít sice většinou jde…ale !!! to pak neděláš nic jiného než se chodíš k němu. Já už sem na tom tak že si nemohu dojít ani na wc nebo se napít protože malá vyžaduje neustálou pozornost. Bud chce chovat nebo musimskákat kolem ní a dělat opičky aby si hrála…

Normální chování 5 měsíčního dítětě :nevim: :nevim: :nevim: Encyklopedii si ještě číst nemůže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí