Vztekle dítě v 8 měsících

Anonymní
15.12.22 20:31

Vztekle dítě v 8 měsících

Ahoj, jdu si k vám pro radu. Mám první dítě. 8 měsíců staré a poslední dobou se hrozne vzteka. U všeho. Nechve se oblékat, koupat, prebalovat. Jakmile se mu něco nelíbí hned se zacne propinat, kricet a brecet. Poslední týden nechce ani spát. Doteď usinal sám v postýlce. To teď vůbec neexistuje. Musím ho uhoupat na ruce.
Co se děla s takhle malým dítětem aby se nezacalo vztekat ještě víc? Přejde to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
15.12.22 20:52

To budou zuby..jo a porid si šátek, ať ti neodpadnou ruce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.12.22 20:53

Neporadím, ale máme to od cca stejné doby podobně. Jakmile není po jeho, začne se hned vztekat. Řešíme to tak, že neustupujeme, v klidu vysvětlujeme proč to děláme/proč tu konkrétní věc nemůže, vyjádříme pochopení pro jeho emoce, pohladime,.. Mám pocit, že se to trochu zlepšuje (9,5m), na spánek řešení nemám, bez houpání nám už neusne a od cca 6m je výrazně horší i noční spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.22 20:54

@flybe zuby mu rostou, to je pravda. Pomáhá nám chamillia, ale ze by s tím bylo spojené i tohle vztekani u všeho co se mu nelíbí? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Tosidelassrandu
15.12.22 20:56

Úplně normální v tomhle období. Měj trochu pochopení. Je to součást vývoje a formuje se osobnost. To ani náhodou neznamená, že bude nervák. Když zase spustí, zůstaň hlavně v klidu. Nedělá to schválně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.22 20:58
@Imi93 píše:
Neporadím, ale máme to od cca stejné doby podobně. Jakmile není po jeho, začne se hned vztekat. Řešíme to tak, že neustupujeme, v klidu vysvětlujeme proč to děláme/proč tu konkrétní věc nemůže, vyjádříme pochopení pro jeho emoce, pohladime,.. Mám pocit, že se to trochu zlepšuje (9,5m), na spánek řešení nemám, bez houpání nám už neusne a od cca 6m je výrazně horší i noční spánek.

Tak to se mám na co tesit :lol: z toho uspavani jsem nešťastná. Ani ne tak večer jako přes den :zed: snad se vám to zase brzy zlepší, my tedy máme špatný spánek od narození. Je vzhuru kazdou hodinu, ale na to už jsem si docela zvykla :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.22 21:01

@Tosidelassrandu děkuji za radu. No doufám, ze velký nervak nebude :lol: V klidu se snažím byt, každopádně v tu chvíli me stejne vůbec nevnímá :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1319
15.12.22 21:14
@Anonymní píše:
@flybe zuby mu rostou, to je pravda. Pomáhá nám chamillia, ale ze by s tím bylo spojené i tohle vztekani u všeho co se mu nelíbí? :zed:

Hele vzdyt je to strašne boli. Pokud to bylo takto pohodové mimino a teď tohle, tak zuby. :nevim:
Prdy bych tipovala u menšího. Zuby jsou hnus. Tohle co popisuješ je jeste zlaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
16.12.22 17:43

Do roku celkem v pohodě, ale od roku je to začíná stupňovat. Začíná mít svoji hlavičku, chce spousty věcí dělat sama, nejlépe, aby to bylo hned a když to nejde, tak je problém. :) A říkám si, že bude hůř… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí