Warfarin a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8601
25.9.07 19:46

Ahojky,
to vám holky pěkně závidím, že vám dovolili přenášet. Já musela na první termín naklusat do porodnice na vyvolávání. Neměla jsem připravené porodní cesty (vůbec :cry: ) a tak jsem si docela zobla. Strašně záleží na hematologovi.
Jinak já dost krvácela, ale nějak to zvládli zastavit aniž by to byl problém. I pak jsem dost krvácela, ale to bylo kvůli špatně nastaveném varfarinu a protože jsem měla zbytky placenty v děloze. Tak jsem šla na revizi, převedli mě zase na fragmin a už bylo všechno ok :) .
Lívance jsem měla pořád stejné, ale za ty měsíce už byla kůže zatvrdlá a v závěru to šlo nějak hůř píchat :( .
Sanys - držím palce, ať se to malé vylodí už zítra :lol: Krvácení se neboj, trombofiliček je jako máku, doktoři to mají určitě nějak zvládnuté :D .
Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.10.07 12:19

Ahoj holky!

Děkuji za podporu, už jsem s prďolou doma, je to kluk jako buk. Oba jsme zdraví, porod jsme přestáli, i když to byl šupec! Krvácení můžu srovnávat, je to zhruba stejné, ani bych neřekla, že to Clexan nějak ovlivnil. Jen si mě víc hleděli. Clexane si píchám pořád dál stejnou dávku ještě šest neděl. A teď už můžu i do břicha, tam je teď placu… :P
Tak ještě jednou díky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
3.10.07 12:28

Moc gratulujeme :-) :srdce: :srdce:
Přesně jak píšeš, maminek s nějaký problémem si hned víc hledí :wink: . Aspoň nějaká výhoda. Úplně závidím, hned bych brala zase malé miminečko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.10.07 20:54

Jééé, to je super!
Taky moc gratulujeme! :-)
Hlavně, atˇje v pohodě a Ty taky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek