Wc pro kočky aneb vše je mimo

7
31.8.14 22:31

Wc pro kočky aneb vše je mimo

Ahoj všem :mavam: mám se svým kocourkem menší problém. Často se stává že vleze do kočkolitu, ale na velkou potřebu to udělá mimo mísu. Pravděpodobně se do toho občas nevejde. Problém je v tom, že se mi větší kočičí wc na záchod nevejde ( a jinde ho mít nechci) proto otázka, nevíte, existuje úzké wc ale delší? Nevejde se nám tam víc 43cm šířka, ale kočkolit je v těchto velikostech pak malý. Poradíte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
31.8.14 22:33

Je potřeba mít záchod se střechou. Pokud se Ti na WC nevejde, tak blbý.

(Off topic: Já tolik věcí nechtěla, ale musím je kvůli kočkám mít: ale já jsem asi divná, a vím, že kočky jsou takové a že je efektivnější přizpůsobit sebe, než vymýšlet věci na kočku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.8.14 22:35

Jinak tahle toaleta má třeba šířku 42 http://prozviratka.cz/…et-5328.html.

Tahle 40 http://prozviratka.cz/…bi-8814.html.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
31.8.14 22:37

Pokud možno, pořídila bych krytý. Musíme ho mít v předsíni (taky jsem nechtěla) a vůbec to není cítit. Dřív jsme měli jen tu „vanu“ a to bylo smradu, kočkolit všude :zed: teď jsem fakt maximálně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.8.14 22:38
@Slečna Ferka píše:
Je potřeba mít záchod se střechou. Pokud se Ti na WC nevejde, tak blbý.(Off topic: Já tolik věcí nechtěla, ale musím je kvůli kočkám mít: ale já jsem asi divná, a vím, že kočky jsou takové a že je efektivnější přizpůsobit sebe, než vymýšlet věci na kočku.)

Proč je potřeba záchod se střechou? :nevim:
EDIT jo kvůli smradu. No tak holt hned uklízet :nevim: Já mám kotě, to ještě nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.8.14 22:42

My jsme uzavřený měli a byl tak mohutný, že jsem ho prodala pod cenou ( měli jsme dvě kočky a jedna tam nechtěla chodit )) asi jsem udělala chybu a budu to muset opět zvážit :/ kouknu se na ten úzký, děkuji za odkaz, jen se bojím že se mi tam můj kočičí miláček nevejde )) je to vykastrovaný žrout :andel: musím poměřit ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565

@Gina108 No jednak kvůli smradu, a taky proto, aby nekadil vedle: když má střechu, tak ten zadek ze záchoda nevystrčí (resp. na třech stranách ne a jen uprostřed té čtvrté jo, takže ta šance o dost klesne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360

@Gina108 No protože pak nekaděj vedle. Dělaly mi to samé, prostě dřeply na záchod, vystrčily zadek ven a zdělaly co mohly, tomu stěny a střecha prostě zabrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.8.14 22:43

Jinak my máme taky vanu a nesmrdí to, záleží jaký máte kočkolit asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
31.8.14 22:45
@Gina108 píše:
Proč je potřeba záchod se střechou? :nevim:
EDIT jo kvůli smradu. No tak holt hned uklízet :nevim: Já mám kotě, to ještě nesmrdí.

aby to napadalo ven, jakožto chovatelka 3 koček už několik let si myslím že je to jedna z nejdůležitějších věcí. A taky to není vidět, jako koukat na houna fakt nemusím :nevim: Nemluvě o zápachu a hlavně tom nepořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.8.14 22:48

Aha, tak já mám velkou ale nízkou vanu, tak se kotě zatím trefí :mrgreen: Jedna známá má kočku, co kadí normálně do lidskýho záchodu, akorát spláchnout po sobě neumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.8.14 22:48

@Aletheia Tak naše kočky nadělají bugr i z krytýho s dveřma :D Ale teda pokud jde o smrad, nebe a dudy.

Jo a stelivo moc měnit nemůžeme, naše kočka je dost vyběračná ;), a když ho změníme, odmítá chodit do záchoda (kocour je v pohodě)… onehdá jsem to vytírala na podlaze v předsíni. Máme povolený jedno silikonový (drahý a je trochu nechutný, jak to postupně žloutne) a jedno hrudkující ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
31.8.14 22:51
@Slečna Ferka píše:
@Aletheia Tak naše kočky nadělají bugr i z krytýho s dveřma :D Ale teda pokud jde o smrad, nebe a dudy.Jo a stelivo moc měnit nemůžeme, naše kočka je dost vyběračná ;), a když ho změníme, odmítá chodit do záchoda (kocour je v pohodě)… onehdá jsem to vytírala na podlaze v předsíni. Máme povolený jedno silikonový (drahý a je trochu nechutný, jak to postupně žloutne) a jedno hrudkující ;)

naše taky, ale když si představím jak by to vypadalo bez toho krytu 8o :mrgreen: :lol:
My máme hrudkovací a v podstatě bez zápachu (s vůní dětského pudru :mrgreen: :mrgreen: fakt je to na obale napsané), ale trvalo to dlouho než jsme objevili tu TOP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
31.8.14 22:52

@Aletheia No já se bojím, že nám by parfém neprošel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.8.14 22:53
@Aletheia píše:
aby to napadalo ven, jakožto chovatelka 3 koček už několik let si myslím že je to jedna z nejdůležitějších věcí. A taky to není vidět, jako koukat na houna fakt nemusím :nevim: Nemluvě o zápachu a hlavně tom nepořádku.

No tak jakmile to vidím, tak to jdu hned uklidit, to mi právě přijde jako výhoda nekrytého záchodu :nevim: kdežto furt kontrolovat ten zavřený :think: Nebo jaký máte systém úklidu kočičího wc? Já jakmile se kotě vykadí, tak to seberu děrovanou lopatkou a hodím do normálního wc, lopatku umeju a hotovo. Čůrání neřeším, to se vsákne :mrgreen: akorát nevím, za jak dlouho mám pak vyměnit ten kočkolit :nevim: Zatím je to OK, nic nesmrdí. Kočkolit mám ten z DM nějaký hygienische.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný