Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
tak jsme si koupili v listopadu 2019 lístky na muzikál Queen do Prahy, který měl být v květnu 2020.
Bohužel do toho přišel Covid a termín byl přesunutý na duben 2021, což zase nebylo, protože pořád Covid. Napsali nám, že nový termín bude 4.11. 2023
. To jsem tehdy nechápala, že přeskočili rok 2022.
4.11.2023 se blíží a my včera zjistili na stránkách Ticketportal, že muzikál je zrušený úplně. Ani žádná zpráva nebo email, nic.
Dnes jsme na netu četli kupa stížností od lidí, kteří jsou na tom úplně stejně.
Lístky stály 2400 Kč a jsem opravdu zvědavá, jestli to vrátí. Škoda, těšili jsme se.
Je tu někdo, kdo měl na tento muzikál také koupené lístky? A jak to dopadlo?
No, moc naději na vrácení peněz nemáte, toto je vyjádření v dTestu.
Na společnost byl vyhlášen už v roce 2021 konkurs, pohledávku musíte přihlásit do stanoveného termínu a ten už proběhl.
https://www.vasestiznosti.cz/…a-03-11-2023
Díky za odpověď, jj, taky jsem to vyjádření v dTestu četla a upřímně, asi ani nečekám, že nám peníze vrátí.
Je to mrzutý, my nikdy na žádném muzikálu nebyli, kolikrát jsme o tom mluvili, ale nakonec to nějak vyšumělo do ztracena.
My jsme spíš na na výšlapy v přírodě a tak jsme si řekli, že to chce i nějakou tu kulturu a takhle to dopadlo ![]()
Navíc lístky už z roku 2019 a jak se to pořád odkladalo, tak bychom na to už pomalu zapomněli. V tom roce 2021 napsali, že k vrácení peněz není důvod, že představení se neruší jen se posouvá termín na 2023.
A takhle to nakonec dopadlo ![]()
Ahoj, my jsme na tom úplně stejně, jen s tím rozdílem že jsme měli lístky do Ostravy. Počítáme s tím že peníze už neuvidíme 😥
@zuzipol píše:
Ahoj, my jsme na tom úplně stejně, jen s tím rozdílem že jsme měli lístky do Ostravy. Počítáme s tím že peníze už neuvidíme 😥
Naštve to, viď. Nenaděláme nic ![]()
Teď chceme koupit lístky na koncert, tak snad budeme mít štěstí a dopadne to ![]()
@PetruškaJ píše:
Naštve to, viď. Nenaděláme nic
Teď chceme koupit lístky na koncert, tak snad budeme mít štěstí a dopadne to
Naštve to hodně, ještě jsme to nezažili. Ale jsou horší věci. Ať vám koncert vyjde! ![]()
@zuzipol píše:
Naštve to hodně, ještě jsme to nezažili. Ale jsou horší věci. Ať vám koncert vyjde!
Tak určitě, když nejde o život…
Jako byli jsme naštvaný hodně, ale už jsme to vydejchali.
Koncert - díky ![]()
Já jsem to zjistila dneska, koukám, jestli to vůbec platí a koukám, ze ZRUŠENO
já ani nezaznamenala, ze TicketArt je v insolvenci…
@kambalaka píše:
Já jsem to zjistila dneska, koukám, jestli to vůbec platí a koukám, ze ZRUŠENOjá ani nezaznamenala, ze TicketArt je v insolvenci…
My právě taky vůbec netušili ![]()
Ahoj, máme to stejně. 3,5 roku čekáme na přesunutý termín a dnes jsem zjistila, že není. Jsem pěkně zklamaná. Hlavně, že nikdo nedal žádné info. Chudáci lidi, kteří o tom nevědí a přijdou tam :/
Dobrý den, já to zjistila asi tak před půl hodinou. Strašně jsme se s mamkou těšily, hlavně jsem tento muzikál kupovala v roce 2019 mamce k 55.narozeninám. Chce se mi brečet a jsem hodně naštvaná. Peníze asi už neuvidíme.