Píše tu někdo knihu?

Anonymní
19.10.23 17:10

Píše tu někdo knihu?

Ahoj ;) píše/napsala tu některá z vas knihu? Já jsem začala psát povídky ale jsem úplně na zacatku :dance: rada bych si s nekym o tom procesu napsala! :hug: I by mě zajímalo, jestli ji píšete pro sebe a nebo mate v plánu ji vydat? O cem píšete a co vas inspirovalo? :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.10.23 17:17

Erotiku. Co mě inspiruje je asi jasné :oops: vydání bych se nebránila, ale nevidím úplně reálně, že se mi podaří napsat ucelenou knihu.

• Citovat
  • Upravit
2091
19.10.23 21:24

Skládám básně. Některé mi vyšly v různých časopisech nebo almanaších. Také píšu autobiografii, ale tam je to na delší lokte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
20.10.23 09:18

Ahoj,
mám za sebou dvě a v procesu je třetí. Kromě toho pod autorským pseudonymem publikuji poesii a vyšlo mi dost článků (myslím, že v úhrnu 100+, různá témata).
Určitě doporučuji inspirovat se v něčem, co zažíváš, tam se dobře hledají témata a příběh se rozvíjí, nebo v něčem, co máš ráda (třeba historické období, sport, psát cestopisy z výletů…). Dobré je vyzkoušet si publikum, k tomu jsou vhodné třeba i deníčky zde. Zjistíš, co funguje, co ne. A hlavně psaní je dobré i tzv. do šuplíku. Rozvíjí tě, uspořádává myšlenky, můžeš si dovolit v myšlenkách projít místa, do kterých se třeba v reálném životě neodvážíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.23 02:53

Psavecká skupina

@Anonymní píše:
Ahoj ;) píše/napsala tu některá z vas knihu? Já jsem začala psát povídky ale jsem úplně na zacatku :dance: rada bych si s nekym o tom procesu napsala! :hug: I by mě zajímalo, jestli ji píšete pro sebe a nebo mate v plánu ji vydat? O cem píšete a co vas inspirovalo? :palec:

Doporučuji tuhle skupinu, ta je právě pro psavce: https://web.facebook.com/…esvojiknihu/ (já sám už členem přes 2 roky nejsem, tak nevím, jak moc je nyní aktivní). A pokud pojmete úmysl nakonec vydat i knihu, doporučuju blog http://vydaniknihy.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24632
25.12.23 16:23

Já občas píšu povídky. Ale zveřejnila jsem zatím jen dvě, na wattpadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová