Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jakože by se tam tatínkové po večer scházely a probíraly kolik denně jejich děti pokadí plen
to je legrační představa, třeba něco existuje, ale nevím o ničem ![]()
manžel chodí na server s výpočetní technikou
tak nevím takový server asi fakt neexistuje ![]()
Ahojky,holky my jsme se nedávno k tomuhle tématu s kámoškou taky dostali,a bacha našli jsem TATKA.CZ-web pro táty.Co tam řeší nevím,detailně jsem ho nezkoumala,tak to někdo zkuste.
Můj muž chodí na Torent.cz, maj tam vlákno Tatínci na Torentu…a by jste se divily
,taky tam probírají pokakaný plínky a kdo jakej sunar kupuje a jaký kočáry kupujou atd atd.
![]()
Taky nad tím nedávno přemýšlela, ale google mi nic nenašel
Až budu mít čas,prozkoumám. Ale pochybuju, že by ten můj vyměnil karty a šachy na PC za něco podobného
![]()
Jana206 píše:
Taky nad tím nedávno přemýšlela, ale google mi nic nenašelAž budu mít čas,prozkoumám. Ale pochybuju, že by ten můj vyměnil karty a šachy na PC za něco podobného
![]()
přesně
![]()
Holky mě malý nezvykle dlouho spinká, tak jsem tam najela jen načíhnout. Diskuse sex: "tak to my sexujeme porad…teda kdyz jsme doma, jezdim kamionem a tak jsem doma jenom na vikendy a to jsem nadrzeny jako pes:)) pockal jsme tech sest tydnu a pak pomalicku, ona se furt bala, ale slibil jsme, ze budu neznej..
mame trimesicniho prcka a je to ted jeset lepsi, nez pred tim.„
![]()
Ti naši "tatínci“. ![]()
kozisek píše:
Holky mě malý nezvykle dlouho spinká, tak jsem tam najela jen načíhnout. Diskuse sex: „tak to my sexujeme porad…teda kdyz jsme doma, jezdim kamionem a tak jsem doma jenom na vikendy a to jsem nadrzeny jako pes:)) pockal jsme tech sest tydnu a pak pomalicku, ona se furt bala, ale slibil jsme, ze budu neznej..mame trimesicniho prcka a je to ted jeset lepsi, nez pred tim.“![]()
Ti naši „tatínci“.
tak ted jsem také nakoukla k tatínkům, a nemůžu věřit že to vůbec píšou chlapy
mám nějaké zkreslené myšlení o nich, že by chlap o sexu říkal „dnes jsme si z manželkou vyznaly lásku“ jsem snad nidky neslyšela
ale je to úplně plné gramatických chyb, hned na úvodu stránky Noví tatínci ![]()
weby navštěvované převážně tatínky… bych věděla…
je jich mnoho…mnoho..... ![]()
detonace píše:
weby navštěvované převážně tatínky… bych věděla…
je jich mnoho…mnoho.....
Jinak se omlouvám za OT,je krásné počasí, sedím doma a nudím se. Jedno dítě nemocné s ATB,už zaléčené,ale nesmí na slunce,které teď na dvoře je,druhé po očkování ![]()
Ahoj
ráda bych se dověděla, jestli existují podobné webové stránky jako jsou tyhle převážně navštěvované ženami, určené převším tatínkům. děkuji. Michala