Web pro tatínky

Anonymní
29.6.10 15:10

web pro tatínky

Ahoj

ráda bych se dověděla, jestli existují podobné webové stránky jako jsou tyhle převážně navštěvované ženami, určené převším tatínkům. děkuji. Michala

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
29.6.10 15:26

jakože by se tam tatínkové po večer scházely a probíraly kolik denně jejich děti pokadí plen :mrgreen: :mrgreen: to je legrační představa, třeba něco existuje, ale nevím o ničem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.10 15:28

manžel chodí na server s výpočetní technikou :mrgreen: tak nevím takový server asi fakt neexistuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5907
29.6.10 15:30

Ahojky,holky my jsme se nedávno k tomuhle tématu s kámoškou taky dostali,a bacha našli jsem TATKA.CZ-web pro táty.Co tam řeší nevím,detailně jsem ho nezkoumala,tak to někdo zkuste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
29.6.10 15:31

Můj muž chodí na Torent.cz, maj tam vlákno Tatínci na Torentu…a by jste se divily 8-o ,taky tam probírají pokakaný plínky a kdo jakej sunar kupuje a jaký kočáry kupujou atd atd. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.6.10 15:43

tak to koukám 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.6.10 15:49

Taky nad tím nedávno přemýšlela, ale google mi nic nenašel :zed: Až budu mít čas,prozkoumám. Ale pochybuju, že by ten můj vyměnil karty a šachy na PC za něco podobného :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.6.10 16:00
Jana206 píše:
Taky nad tím nedávno přemýšlela, ale google mi nic nenašel :zed: Až budu mít čas,prozkoumám. Ale pochybuju, že by ten můj vyměnil karty a šachy na PC za něco podobného :pocitac: :lol:

přesně :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.6.10 16:32

Holky mě malý nezvykle dlouho spinká, tak jsem tam najela jen načíhnout. Diskuse sex: "tak to my sexujeme porad…teda kdyz jsme doma, jezdim kamionem a tak jsem doma jenom na vikendy a to jsem nadrzeny jako pes:)) pockal jsme tech sest tydnu a pak pomalicku, ona se furt bala, ale slibil jsme, ze budu neznej..

mame trimesicniho prcka a je to ted jeset lepsi, nez pred tim.„
:pankac: :pankac:
Ti naši "tatínci“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.6.10 16:46
kozisek píše:
Holky mě malý nezvykle dlouho spinká, tak jsem tam najela jen načíhnout. Diskuse sex: „tak to my sexujeme porad…teda kdyz jsme doma, jezdim kamionem a tak jsem doma jenom na vikendy a to jsem nadrzeny jako pes:)) pockal jsme tech sest tydnu a pak pomalicku, ona se furt bala, ale slibil jsme, ze budu neznej..mame trimesicniho prcka a je to ted jeset lepsi, nez pred tim.“ :pankac: :pankac:
Ti naši „tatínci“. :lol:
:lol: :lol: :lol: Chybí mi tu smajlík, který by se smál, až se za břicho popadal.Já tomu teda vůbec nevěřím. Po nárazových rozhovorech v okolí a hlavně při diskuzích, které tady čtu :mrgreen:
I když, lidi jsou různí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.6.10 16:52

:lol: :lol: :lol: tak ted jsem také nakoukla k tatínkům, a nemůžu věřit že to vůbec píšou chlapy 8-o mám nějaké zkreslené myšlení o nich, že by chlap o sexu říkal „dnes jsme si z manželkou vyznaly lásku“ jsem snad nidky neslyšela

ale je to úplně plné gramatických chyb, hned na úvodu stránky Noví tatínci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.6.10 17:06

weby navštěvované převážně tatínky… bych věděla…
je jich mnoho…mnoho..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
29.6.10 17:11

Holky, můžete sem dát odkaz? torent ani tátu mi to nenašlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17909
29.6.10 17:14

Jo, už jsem to našla, sorry :)
Ale „noví tatínci“ je v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
29.6.10 17:25
detonace píše:
weby navštěvované převážně tatínky… bych věděla…
je jich mnoho…mnoho..... :roll:
:lol: :lol: :lol: :palec:
Pokud jsi to teda myslela tak,jak já jsem to pochopila :oops: :lol:

Jinak se omlouvám za OT,je krásné počasí, sedím doma a nudím se. Jedno dítě nemocné s ATB,už zaléčené,ale nesmí na slunce,které teď na dvoře je,druhé po očkování :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová