Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy, prosim o radu jak sundat nastrelene nausnice. Mame je neco pres 3 tydny a chceme je vymenit za klasicke, ale nejdou nam vubec dat dolu…zkousela jsem je tahnout od sebe a take kroutit,ale nejde to. Nemate nejakej tip? Dcerka ma 16 - mesicu,takze neni jednoduche ji udrzet v klidu…
ony maji dve drazky,vetsinou se to prvne sundava spatne. chytla jsem tu stranu s kaminkem a zezadu ten konec jsem silneji zatahla.
jdi jakoby od sebe,jeden konec s kaminkem tahni na jednu stranu,tu koncovku na druhou
Mirii -já je malé sundávala když usnula při kojení…taky jsem musela dost zabrat…ale šlo to..a nasadila bez problémůl naše ![]()
Rakosnicku - ja to prave tak delala a zkousela jsem to vazne silou…a porad drzej
. Jsem premyslela,ze tu umelou hmotu zkusim zitra nejak chytit kombinackama… cert to vem
,fakt - to jsem vubec netusila,ze nepujdou dat vubec dolu ![]()
Dnes to prave zkousela i tchyne a to uz se mala i uplne hystericky rozbrecela…vcera ani nekunkla a celkem i drzela…
no tak to si taky pamatuju, jak mi to nešlo, měla jsem pocit, že ji utrhnu snad i ucho, ale zasekla jsem kamínek za neht a na druhé straně za šroubek a táhla, jde to opravdu strašně těžko, jedině silou
, terka potom měla i červené ouško, ale jen chvíli
Nám se to povedlo peanem.
Vem třeba kleštičky a scvakni je(šroubek a tyčku). Jinak bych je dolu nesundala a měla by je ještě teď…
mno my sme to sundovali tak dva dny a byl to boj… nakonec pritel chytnul tu prednin cast s kaminkem pinzetou a ze zadu poradne zabral a povedlo se. Ale udrzet malou v klidu bylo taky neco, navic hrozne brecela a chrula se na vsechny strany…
hodne stesti, at se povede
To je nefér
Mojí holčičce ty nastřelené náušnice vypadávaly při každém druhém přetažení trička přes hlavu, tu jednu si pak už nechtěla nechat nandat a dírka jí zarostla, takže doteď chodí jen s jednou. Ale už se pomalu hlásí, že by chtěla obě ![]()
A bolí to keď to silou ťaháte? lebo mne to aj mama skúšala dať dole a nič…a to sa už aj bojím ťahať že si s uchom dačo spravím…ach joj…asi som si nemala dávať vobec nastrelovať
prosím poraďte
To teda koukám
Malý jdou sundat normálně, naopak občas jí uzávěr sundám nechtěně, když jí přetahuju tričko přes hlavu..
A starala jsi se o ty uši jak jsi měla? Já mám nastřelenou náušnici a dolů šla úplně v pohodě ![]()
@Mirii Já měla stený problém. Báli jsme se moc táhnout, tak jsme to nechali udělat dr., která jí to nastřelovala. Fakt musel vyvinout velké úsilí, aby to šlo sundat…
Dceri to nakonec sundaval zlatnik, ten udelak jeden pohyb a nausnice byly venku
ja to zkousela i klestema kdyz mala spala a fakt to neslo
kamaradky dcera mela nausnice nastrelene od te same Dr( stejny druh) a nausnice ji vypadla sama, ale ona ji je nechala az skoro do roka.