Nastřelovací náušnice - jak je dát dolů?

22590
28.6.10 20:37

Nastrelovaci nausnice-jak je dat dolu?

Ahoj maminy, prosim o radu jak sundat nastrelene nausnice. Mame je neco pres 3 tydny a chceme je vymenit za klasicke, ale nejdou nam vubec dat dolu…zkousela jsem je tahnout od sebe a take kroutit,ale nejde to. Nemate nejakej tip? Dcerka ma 16 - mesicu,takze neni jednoduche ji udrzet v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
28.6.10 20:39

ony maji dve drazky,vetsinou se to prvne sundava spatne. chytla jsem tu stranu s kaminkem a zezadu ten konec jsem silneji zatahla.
jdi jakoby od sebe,jeden konec s kaminkem tahni na jednu stranu,tu koncovku na druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
28.6.10 20:57

Mirii -já je malé sundávala když usnula při kojení…taky jsem musela dost zabrat…ale šlo to..a nasadila bez problémůl naše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.6.10 20:58

Rakosnicku - ja to prave tak delala a zkousela jsem to vazne silou…a porad drzej :-( . Jsem premyslela,ze tu umelou hmotu zkusim zitra nejak chytit kombinackama… cert to vem :cert: ,fakt - to jsem vubec netusila,ze nepujdou dat vubec dolu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
28.6.10 20:59

Dnes to prave zkousela i tchyne a to uz se mala i uplne hystericky rozbrecela…vcera ani nekunkla a celkem i drzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
28.6.10 21:31

no tak to si taky pamatuju, jak mi to nešlo, měla jsem pocit, že ji utrhnu snad i ucho, ale zasekla jsem kamínek za neht a na druhé straně za šroubek a táhla, jde to opravdu strašně těžko, jedině silou :-( , terka potom měla i červené ouško, ale jen chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
28.6.10 22:10

Nám se to povedlo peanem.
Vem třeba kleštičky a scvakni je(šroubek a tyčku). Jinak bych je dolu nesundala a měla by je ještě teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
29.6.10 08:04

mno my sme to sundovali tak dva dny a byl to boj… nakonec pritel chytnul tu prednin cast s kaminkem pinzetou a ze zadu poradne zabral a povedlo se. Ale udrzet malou v klidu bylo taky neco, navic hrozne brecela a chrula se na vsechny strany…
hodne stesti, at se povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.6.10 08:36

v nejhorsim zajit tam,kde je nastrelovali, pomuzou sundat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.6.10 20:35

To je nefér :-? Mojí holčičce ty nastřelené náušnice vypadávaly při každém druhém přetažení trička přes hlavu, tu jednu si pak už nechtěla nechat nandat a dírka jí zarostla, takže doteď chodí jen s jednou. Ale už se pomalu hlásí, že by chtěla obě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terezka_maier
24.1.13 17:10

://

A bolí to keď to silou ťaháte? lebo mne to aj mama skúšala dať dole a nič…a to sa už aj bojím ťahať že si s uchom dačo spravím…ach joj…asi som si nemala dávať vobec nastrelovať :| prosím poraďte

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
24.1.13 17:12

To teda koukám 8o Malý jdou sundat normálně, naopak občas jí uzávěr sundám nechtěně, když jí přetahuju tričko přes hlavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
24.1.13 17:50

A starala jsi se o ty uši jak jsi měla? Já mám nastřelenou náušnici a dolů šla úplně v pohodě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.1.13 18:08

@Mirii Já měla stený problém. Báli jsme se moc táhnout, tak jsme to nechali udělat dr., která jí to nastřelovala. Fakt musel vyvinout velké úsilí, aby to šlo sundat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.1.13 07:27

Dceri to nakonec sundaval zlatnik, ten udelak jeden pohyb a nausnice byly venku :nevim: ja to zkousela i klestema kdyz mala spala a fakt to neslo :nevim: kamaradky dcera mela nausnice nastrelene od te same Dr( stejny druh) a nausnice ji vypadla sama, ale ona ji je nechala az skoro do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová