Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po dlouhé době, kterou se téměř denně přihlašuji na emimino, musím najednou u každého vložení diskuzního příspěvku, příspěvku do deníčku, přidání diskuzního tématu a dokonce i při login nad nickem do rámečku vyplňovat WEBDIO, jinak mě to nepustí dál, prý musím prokázat, že nejsem spam. Navíc mi zmizeli smajlíci. Čím to může být?
Zkoušela jsem se odlogovat a restartovat počítač, ale bez výsledku.
Je to tím, že máš vypnutý v prohlížeči tzv. Javaskript. Jaký používáš prohlížeč?
Internet explorer, Firefox nebo jiný? Napiš a poradím jak javaskript zapnout.
Admin
Zkus kliknout nahoře v menu na „Nástroje“ - „Možnosti“.
Vyber kolonku „Obsah“ a zaškrtni „Povolit Javaskript“. Vypni a zapni Firefox a mělo by to pomoci…
Pokud ne, napiš sem ještě ![]()
Můžu ještě otravovat o Explorer, minulý týden mi přeinstalovali notebook a teprve teď jsem zjistila, že už nemám Firefox, ale Explorer /červenajícího se smajlíka tady zrovna nemám k dispozici
/
Jasně, v Internet Exploreru klikni nahoře na „Nástroje“ - „Možnosti internetu“.
Tam vyber záložku „Zabezpečení“ (pokud nemáš vybrané Střední zabezpečení, tak ho vyber) a dej OK. Mělo by to fungovat.
Pokud máš vybrané střední zabezpečení, klikni na „Vlastní úroveň“ - v okně co se ti otevře najdi položku „Skriptování - Aktivní skriptování“ a vyber „Povolit“.
Mělo by pak fungovat, pokud ne, dej vědět ![]()
Super děkuju, to pomohlo a můžu mít ještě jeden dotázeček?
Sice to teď pracuje bez Webdio, ale zase mi při přecházení z diskuze do diskuze s pípnutím vyskakuje „Doplněk pro tento web nelze spustit. Zkontrolujte nastavení zabezpečení v dialogovém okně Možnosti Internetu a vyhledejte případné konflikty“
Obávám se, že já žádné konflikty nevyhledám
ale pípání mě už docela vadí.
Toto bude zase v tom zabezpečení, zkus snížit na úroveň střední zabezpečení.
Nebo pro vypnutí toho okna zkus návod na této stránce http://windows.microsoft.com/…ed-questions
Pod odkazem „Je možné informační panel vypnout?“
Snad se ti podaří, pokud ne dej ještě vědět.