Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nebylo to téma,které obsahovalo reklamu,odkaz na jiné stránky nebo něco podobného?Nebo odkaz na soutěž?To tady myslím včera bylo..Taková témata jsou na tomto serveru zakázaná a administrátoři je hned mažou ![]()
narodí se nám blbeček…
o tom jak rodina reaguje na moji novou nemoc na kterou se přišlo až teď v těhu,napsala jsem jí jako anonym,protože sem chodí příbuzná a zná můj nick
narodí se nám blbeček…
o tom jak rodina reaguje na moji novou nemoc na kterou se přišlo až teď v těhu,napsala jsem jí jako anonym,protože sem chodí příbuzná a zná můj nick
Anonymní: ráno sem na tvé téma koukala není vymazané
rozklikni si Více nových diskusí
má jen trošku jiný název, možná to admin pozměnil ![]()
Teď se to jmenuje Řeči - …
Kajjka píše:
Anonymní: ráno sem na tvé téma koukala není vymazané
rozklikni si Více nových diskusí
má jen trošku jiný název, možná to admin pozměnil
Teď se to jmenuje Řeči - …
Jj je to tam,ráno jsem se na to taky koukala
Anonymní píše:
založila jsem včra téma a dneska už tam není?!Jak je to možné? Jsem tu nováček,dřív jsem jen četla,ale zaregistrovaná jsem od včerejška,tak jsem mohla udělat něco špatné…
Každý den uklízím a přejmenovávám diskuse tak, aby bylo na první pohled zřejmé, čeho se týkají a přesouvám je do správných diskusních okruhů.
Tvoje diskuse je zde , záměrně jsem v názvu zdůraznila, že se týká průpovídek okolí.
Jinak všechny své diskuse, do kterých jsi přispěla nebo které jsi založila najdeš po přihlášení na svém profilu
Takže i kdybych ti schovala diskusi sebelíp, tam ji vždy najdeš ![]()
L.
PS: I tato diskuse je přejmenovaná, ale založila jsi ji jako anonym, na svém profilu ji tedy nenajdeš. ![]()
Taky jsem dnes založila novou diskusi ohledně jedné zkušenosti tatínka z porodu jeho manželky. Chtěla jsem znán názor ostatních na chování personálu v té porodnici a případně i poznat někoho, kdo měl „tu čest“ tam rodit.
Tak se ptám, proč je má diskuse smazaná? Byla v sekci Porod.
Anonymní píše:
Taky jsem dnes založila novou diskusi ohledně jedné zkušenosti tatínka z porodu jeho manželky. Chtěla jsem znán názor ostatních na chování personálu v té porodnici a případně i poznat někoho, kdo měl „tu čest“ tam rodit.
Tak se ptám, proč je má diskuse smazaná? Byla v sekci Porod.
Podívejte se na mail. Vysvětlení i s žádostí o založení nové diskuse tam na Vás čeká. Není možné použít tak dlouhý text bez citace, máte to v pravidlech diskusí.
L.
založila jsem včra téma a dneska už tam není?!Jak je to možné? Jsem tu nováček,dřív jsem jen četla,ale zaregistrovaná jsem od včerejška,tak jsem mohla udělat něco špatné…