Wellness Polsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.10.20 08:48

Wellness Polsko

Ahoj, byli jsme prosím někdo v současné situaci v Polsku? Zítra máme jet na wellness a snažím se zjistit, zda jsou tam nějaká opatření.
Na netu jsem samozřejmě našla že roušky jsou povinné všude, ale bazény atd by omezeny být neměli… Přesto budu ráda za osobní zkušenost. Děkuji :️)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
19.10.20 08:52

To jako vážně? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.20 08:57

@mackA159

Ne, ptám se jen tak pro zábavu ;)

Ano vážně.. Co je na tom??

• Citovat
  • Upravit
1724
19.10.20 09:01

Nevím jak to je, ale připravte se že to nebude nic příjemného. Byli jsme s manželem a dětmi v srpnu ve Wisle pár dní na hotelu. Měli jsme malá čísla ale v té době větší než Polsko. Každopádně když jsme promluvili, dívali se na nás hrozně. Dětí se jakoby stitili. Když si chtěla dcerka hrát s dětmi v bazénu, tak matky své děti odvadely. U jídla se na nás dívali jako bychom byli infekční. Dokonce se jedna matka poslala syna aby se nás natvrdo zeptal, odkud jsme přesně. Mě chlapík vyhodil poslední den ze sauny, kdyz jsem pozdravila česky. Super dovolená.. :palec: užijte si :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
19.10.20 09:02
@Anonymní píše:
@mackA159

Ne, ptám se jen tak pro zábavu ;)

Ano vážně.. Co je na tom??

protože koronavir? musíš být jen doma a v práci, tak to myslí
ty jo, u nás cestovka také nabízí wellnes v Polsku na listopad, ale kdoví co bude v listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
19.10.20 09:04

@Sinquinita jo toho bych se také obávala, teď už je situace taková, že bych také raději nikam nejela, a to jsem dost odvážná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 09:08
@stinga píše:
protože koronavir? musíš být jen doma a v práci, tak to myslí
ty jo, u nás cestovka také nabízí wellnes v Polsku na listopad, ale kdoví co bude v listopadu
@Sinquinita píše:
Nevím jak to je, ale připravte se že to nebude nic příjemného. Byli jsme s manželem a dětmi v srpnu ve Wisle pár dní na hotelu. Měli jsme malá čísla ale v té době větší než Polsko. Každopádně když jsme promluvili, dívali se na nás hrozně. Dětí se jakoby stitili. Když si chtěla dcerka hrát s dětmi v bazénu, tak matky své děti odvadely. U jídla se na nás dívali jako bychom byli infekční. Dokonce se jedna matka poslala syna aby se nás natvrdo zeptal, odkud jsme přesně. Mě chlapík vyhodil poslední den ze sauny, kdyz jsem pozdravila česky. Super dovolená.. :palec: užijte si :srdce:

Děkuji moc za odpověď :)

Dovolenou již máme zaplacenou a jelikož nechceme aby nám propadla další tak tedy pojedeme.. Uvidíme, snad to bude v pohodě… Kdyžtak utečeme někam do lesa na procházky :D

• Citovat
  • Upravit
1724
19.10.20 09:09

@stinga Přesně tak. A Poláci jsou na to haklivi. Mají problémy sami se svojí situací a ještě tam budou vir tahat Češi. Myslím ale že zakladatelka asi ví, že to je tenký led, jinak by nebyla anonymní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.20 09:11
@stinga píše:
@Sinquinita jo toho bych se také obávala, teď už je situace taková, že bych také raději nikam nejela, a to jsem dost odvážná

Taky jsme to samozřejmě zvažovali, ale jelikož je do Polska možné jet,, bez omezení '' tak to není možné stornovat, bez poplatku… Myslím že to nebude tak hrozné, jen sem zvědavá jestli se alspoň dostaneme do bazénu nebo někam :think:

• Citovat
  • Upravit
4998
19.10.20 09:15

My se do Polska chystáme příští týden, sice ne na wellness, ale chystáme. Od jara nám už podruhé zrušili plánovanou dovolenou u moře a tady v tom blbákově si do konce října nezajdem ani na oběd. Jestli budou Poláci blbě koukat, tak ať si to užijou. Tam i zpět se může bez omezení, tak nevím, o co jde. Snad z této informace tady nikomu nepraskne žilka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
19.10.20 09:25

@Julča001 jedete k moři? Nebo kam plánujete? Jediný co mě napadlo, aby pak nějak narychlo nezavreli hranice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
19.10.20 09:29
@yellowyedna píše:
@Julča001 jedete k moři? Nebo kam plánujete? Jediný co mě napadlo, aby pak nějak narychlo nezavreli hranice..

Ne, spíš taková menší okružní cesta, Krakov a tak, jen na pár dní a pak zpět do ČR. Samozřejmě počítáme, že se může cokoliv zes*at, takže máme zamluvené ubytování, které se dá na poslední chvíli bezplatně zrušit. Jedeme autem a opatření dodržujeme i tady, po návratu budeme záměrně ještě týden doma než půjdeme do práce, takže i kdyby něco, tak nikoho neohrozíme. Pokud vím, tak zatím neplatí lockdown, čili výše uvedené o tom, že máme být jen doma nebo v práci je trochu mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.10.20 09:30

Já nevím jak na wellnes, ale minulý týden jsme jela do Biedronky pro pleny, mám to 20 minut autem od domu a jsem zvyklá jezdit pravidelně. Tentokrát byl obchod úplně prázdný což jsme ještě nikdy neviděla, na parkovišti pár aut až jsme myslela, že je zavřeno a prodavačky moc milé nebyly když jsme na své děti mluvila česky :D tak rychlý nákup jsme tam ještě nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55909
19.10.20 09:35

V sobotu jsem byla ve Sklarzske Porebe, vsude hafo cechu. Nosi se rousky venku, ale v hotelu wellness jelo normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.10.20 09:54
@Anonymní píše:
Ahoj, byli jsme prosím někdo v současné situaci v Polsku? Zítra máme jet na wellness a snažím se zjistit, zda jsou tam nějaká opatření.
Na netu jsem samozřejmě našla že roušky jsou povinné všude, ale bazény atd by omezeny být neměli… Přesto budu ráda za osobní zkušenost. Děkuji :️)

Nejela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario