Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@bigl píše:
@Julča001
Ano, důvěra ve stát a jeho čelní představitele značně klesla. Já myslím ze na jaře humbuk pro nic a teď když se mělo jednat, tak se zaspalo.
A opravdu si nemyslím ze nás roušky spasí. Osobně ji nechci nosit, ale musím.
Jak říkám, kdyby vymysleli něco chytřejšího než roušky, já jsem všemi deseti pro. Rozhodně si v tom nelibuju.
@Julča001 Dobre
krásně jsme si to užili, v hotelu jel wellness bez omezení, bylo s námi ubytováno pouze pár Poláků, tudíž jsme měli bazén, vířivku i saunu pouze pro sebe… Vsichni byli milí, ani jsme se nesetkali že by se na nás někdo divně díval nebo se nás snad štítil, jen proto že jsme Češi, jak tady některé slečny psaly svou zkušenost, asi jsme měli štěstí
. Všude jsme nosili roušky a používali desinfekci, takže bylo vše v pořádku. Užili jsme si si klid, restaurace, výlety… Bylo fajn vypadnout z našeho blázince a trochu se odreagovat.
@Anonymní píše:
@Julča001 Dobrekrásně jsme si to užili, v hotelu jel wellness bez omezení, bylo s námi ubytováno pouze pár Poláků, tudíž jsme měli bazén, vířivku i saunu pouze pro sebe… Vsichni byli milí, ani jsme se nesetkali že by se na nás někdo divně díval nebo se nás snad štítil, jen proto že jsme Češi, jak tady některé slečny psaly svou zkušenost, asi jsme měli štěstí
. Všude jsme nosili roušky a používali desinfekci, takže bylo vše v pořádku. Užili jsme si si klid, restaurace, výlety… Bylo fajn vypadnout z našeho blázince a trochu se odreagovat.
To jsem ráda, my máme podobnou zkušenost, nikde nikdo, prakticky sami v hotelu, na památkách, kde je obvykle narváno, pusto prázdno. Opatření jsme samozřejmě taky dodržovali, Poláci byli většinově moc milí, možná byli i rádi, že jsme přijeli a měli aspoň nějaký kšeft. Jsme rádi, že jsme se nepředpo*rali a vyrazili. Parádně nám vyšlo i počasí. ![]()