Whatsup blokace

Anonymní
12.6.22 10:56

Whatsup blokace

Ahoj nevíte pokud si mě někdo zablokuje na watsup, jestli to poznám tak ze mi úplně zmizí údaj o tom kdy tam byl naposledy, nebo tam zůstane zobrazen poslední cas kdy byl on-line než si mě zablokoval?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
12.6.22 11:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 11:04
@Aletta80 píše:
https://faq.whatsapp.com/…-by-someone/?…

Jo to jsem také četla ale nepochopila jsem z toho jestli se tam zobrazuje poslední údaj kdy byl on-line NEŽ mě zablokoval nebo vůbec nic

• Citovat
  • Upravit
758
12.6.22 11:08
@Anonymní píše:
Jo to jsem také četla ale nepochopila jsem z toho jestli se tam zobrazuje poslední údaj kdy byl on-line NEŽ mě zablokoval nebo vůbec nic

Vždyť je to tam napsaný v první větě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33650
12.6.22 11:33
@Anonymní píše:
Ahoj nevíte pokud si mě někdo zablokuje na watsup, jestli to poznám tak ze mi úplně zmizí údaj o tom kdy tam byl naposledy, nebo tam zůstane zobrazen poslední cas kdy byl on-line než si mě zablokoval?

To ani neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
12.6.22 12:25

Po blokaci nevidíš žádný údaj, jen jméno kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.22 12:25
@lamicina píše:
Po blokaci nevidíš žádný údaj, jen jméno kontaktu.

Díky.

• Citovat
  • Upravit
3998
12.6.22 12:26
@Anonymní píše:
Díky.

není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.6.22 13:10

Tak ono by to chtělo nastudovat, co to vlastně používáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.6.22 09:16

To nemusí být pravda. Můžeš si zrušit info o poslední aktivitě i zrušit fajfky o doručení. Je to v nastavení. Jestli si tě zablokoval, zprávu si nezobrazí ani nepřečte. Pokud odešleš zprávu a označíš ji, klikneš nahoře na tři tečky a dáš info - ukáže se ti info o doručení/přečtení zprávy. Případně zobrazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 09:24
@kam2 píše:
To nemusí být pravda. Můžeš si zrušit info o poslední aktivitě i zrušit fajfky o doručení. Je to v nastavení. Jestli si tě zablokoval, zprávu si nezobrazí ani nepřečte. Pokud odešleš zprávu a označíš ji, klikneš nahoře na tři tečky a dáš info - ukáže se ti info o doručení/přečtení zprávy. Případně zobrazení.

On tam má poslední aktivitu, ale je to podezřele dávno, jinak je na watsup nekolikrat denně. Ja mu psát nebudu, to nechci. Jen mi přijde ze si mě bloknul. Jde mi o to jestli kdyby mě bloknul tak jestli bych viděla záznam o poslední aktivitě třeba než si mě bloknul.

• Citovat
  • Upravit
6203
13.6.22 10:24

Jestli vidíš, kdy tam byl naposledy, tak v blokaci nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 11:00
@kam2 píše:
Jestli vidíš, kdy tam byl naposledy, tak v blokaci nejsi.

Ok dík

• Citovat
  • Upravit
53518
13.6.22 11:01
@Anonymní píše:
On tam má poslední aktivitu, ale je to podezřele dávno, jinak je na watsup nekolikrat denně. Ja mu psát nebudu, to nechci. Jen mi přijde ze si mě bloknul. Jde mi o to jestli kdyby mě bloknul tak jestli bych viděla záznam o poslední aktivitě třeba než si mě bloknul.

Je to Whatsapp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.22 11:43
@Russet píše:
Je to Whatsapp!

No jo :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek