Potrebuji marodit do 1 července

Anonymní
11.6.22 20:36

Potrebuji marodit do 1 července

Ahoj maminky mam ruku v dlaze a v pondeli mam jit doktoru ruka by uz mozna sla ale ja od 1 nastupuji do nove prace a potřebovala bych to do 1 odmarodit myslite ze by slo doktorovi rict ze me to boli nebo neco takoveho abych mohla do prvniho marodit do puvodni prace se vracet nechci uz. Omlouvam se za anonym jsou tu kolegyně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
11.6.22 20:42

Nebylo by jednodušší, že si vybereš starou dovolenou, než natahovat nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NellinkaNella
11.6.22 20:46

Bylo ale neda mi ji protože je hodně práce

• Citovat
  • Upravit
24635
11.6.22 20:47

Když doktora přesvědčíte, tak vás marodit nechá. Ale myslím si o tom své. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5403
11.6.22 20:54
Kdybych měla kolegyni na nemocenské se zlomenou rukou, tak mě určitě ani nenapadne, že sem píše, ať už pod nickem nebo anonymně. Jestli se navíc jmenuješ Nela, tak doporučuji poprosit o smazání diskuse.
@NellinkaNella píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5403
11.6.22 20:55
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mam ruku v dlaze a v pondeli mam jit doktoru ruka by uz mozna sla ale ja od 1 nastupuji do nove prace a potřebovala bych to do 1 odmarodit myslite ze by slo doktorovi rict ze me to boli nebo neco takoveho abych mohla do prvniho marodit do puvodni prace se vracet nechci uz. Omlouvam se za anonym jsou tu kolegyně

Do 1.7. je skutečně dlouhá doba. Záleží na doktorovi. Obecně si dovedu představit, že dá týden navíc. Ale skoro 3 týdny navíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
11.6.22 20:56
@NellinkaNella píše:

Už nejsi anonym, a navíc po sundání dlahy bude ruka zatuhlá, tak si myslím že to stejně bude chtít trochu rozhýbat, já kdy jsem měla loket v dlaze tak to trvalo skoro měsíc než jsem ji rozhýbala, tak si myslím že hned tě do práce nepošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2548
11.6.22 21:11

Já mívala po sundání dlahy ještě rehabilitace, neposílal mě doktor hned do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
11.6.22 21:12

Pěkně ses hned provařila, anonym už nejsi 🙄. 3 týdny to s rukou fakt nenatáhneš. Vyber si dovolenou nebo to zkousni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová