Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebylo by jednodušší, že si vybereš starou dovolenou, než natahovat nemocenskou?
Když doktora přesvědčíte, tak vás marodit nechá. Ale myslím si o tom své. ![]()
@NellinkaNella píše:
Bylo ale neda mi ji protože je hodně práce
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mam ruku v dlaze a v pondeli mam jit doktoru ruka by uz mozna sla ale ja od 1 nastupuji do nove prace a potřebovala bych to do 1 odmarodit myslite ze by slo doktorovi rict ze me to boli nebo neco takoveho abych mohla do prvniho marodit do puvodni prace se vracet nechci uz. Omlouvam se za anonym jsou tu kolegyně
Do 1.7. je skutečně dlouhá doba. Záleží na doktorovi. Obecně si dovedu představit, že dá týden navíc. Ale skoro 3 týdny navíc?
@NellinkaNella píše:
Bylo ale neda mi ji protože je hodně práce
Už nejsi anonym, a navíc po sundání dlahy bude ruka zatuhlá, tak si myslím že to stejně bude chtít trochu rozhýbat, já kdy jsem měla loket v dlaze tak to trvalo skoro měsíc než jsem ji rozhýbala, tak si myslím že hned tě do práce nepošle.
Já mívala po sundání dlahy ještě rehabilitace, neposílal mě doktor hned do práce.
Pěkně ses hned provařila, anonym už nejsi 🙄. 3 týdny to s rukou fakt nenatáhneš. Vyber si dovolenou nebo to zkousni.
Ahoj maminky mam ruku v dlaze a v pondeli mam jit doktoru ruka by uz mozna sla ale ja od 1 nastupuji do nove prace a potřebovala bych to do 1 odmarodit myslite ze by slo doktorovi rict ze me to boli nebo neco takoveho abych mohla do prvniho marodit do puvodni prace se vracet nechci uz. Omlouvam se za anonym jsou tu kolegyně