Alergie na jednu ženu

Anonymní
11.6.22 12:40

Alergie na jednu ženu

Ahoj. Chtěla bych od vás radu, i třeba vlastní zkušenost. Chodím do jedné společnosti, kde jsem vždy byla ráda, prostě setkání s úžasnými lidmi. Vždy do této společnosti přijde i někdo nový, ale pokaždé super. Až teď tam chodí jedna žena a já mám na ni alergii, či co :(. Je to takový typ osoby, která je středem pozornosti, na můj vkus taková vlezlá. Zkrátka pokaždé po té akci dojdu domů a rozbrečím se, možná je to tím že já nejsem úplně sebevědomá. Cítím se vůči tomu blbě, stydím se za sebe. Jedinou možností je tam nechodit, ale to by mi nesmírně chybělo. Jak se přes to přenést? Přejde to časem? Anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
11.6.22 12:56

Normálka…časem se ta výstřední osoba okouka a oposloucha… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
11.6.22 12:56

Ahoj. Hlavně začni pracovat sama na sobě. Lidé jsou a budou různí vždy. Nechodit kvůli tomu tam, kde se ti líbí a notabene kvůli tomu brečet značí, že nejsi vyrovnaná a měla bys tuto svou stránku řešit. Samo se to nezlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35726
11.6.22 12:58
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych od vás radu, i třeba vlastní zkušenost. Chodím do jedné společnosti, kde jsem vždy byla ráda, prostě setkání s úžasnými lidmi. Vždy do této společnosti přijde i někdo nový, ale pokaždé super. Až teď tam chodí jedna žena a já mám na ni alergii, či co :(. Je to takový typ osoby, která je středem pozornosti, na můj vkus taková vlezlá. Zkrátka pokaždé po té akci dojdu domů a rozbrečím se, možná je to tím že já nejsem úplně sebevědomá. Cítím se vůči tomu blbě, stydím se za sebe. Jedinou možností je tam nechodit, ale to by mi nesmírně chybělo. Jak se přes to přenést? Přejde to časem? Anonym nebo smazat.

A ona ti něco dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
11.6.22 13:02
@JancaS84 píše:
A ona ti něco dělá?

Asi přestala být středem pozornosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
11.6.22 13:03

To neni alergie na tu zenu. Zamysli se, proc vlastne brecis po akci, kde je ona? Zarlis, ze ona je stredem pozornosti misto tebe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.22 13:05
@JancaS84 píše:
A ona ti něco dělá?

Nedělá, není zlá, sama nechápu proč mám vůči ní takové pocity.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.22 13:09
@Stará známá píše:
To neni alergie na tu zenu. Zamysli se, proc vlastne brecis po akci, kde je ona? Zarlis, ze ona je stredem pozornosti misto tebe?

Možná kousek žárlivosti tam je, nevím. Místo mě určitě ne, já středem pozornosti nikdy nebyla a ani nechci být. Ale ona je i taková ukecaná až moc. A přijde mi že ty akce už nejsou takové jaké bývali, když je tam ona :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
11.6.22 13:12
@Anonymní píše:
Možná kousek žárlivosti tam je, nevím. Místo mě určitě ne, já středem pozornosti nikdy nebyla a ani nechci být. Ale ona je i taková ukecaná až moc. A přijde mi že ty akce už nejsou takové jaké bývali, když je tam ona :nevim:

No ale to je zivot. Veci se meni.

• Citovat
  • Upravit
3912
11.6.22 13:17
@Anonymní píše:
Nedělá, není zlá, sama nechápu proč mám vůči ní takové pocity.

Protože ona je taková, jakou bys chtěla být Ty. Ale nejsi taková, tak se s tím budeš muset popasovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.22 13:20
@K2 8611 píše:
Protože ona je taková, jakou bys chtěla být Ty. Ale nejsi taková, tak se s tím budeš muset popasovat sama.

To není pravda, nechci být taková jako ona.

• Citovat
  • Upravit
7228
11.6.22 13:28
@Anonymní píše:

Já jsem taky spíš introvert a jo asi jsem taky měla jednu slečnu, co jsem jí moc nemusela, ale pak jsem jí víc poznala, pochopila, proč se tak chová a staly se z nás i kamarádky… takže moje rada zní zkus jí poznat a druhá rada, fakt to není věc, která by tě měla rozplakat, na to je život moc krátkej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.6.22 13:32

Jo a proč jsem jí nemusela, připadala mi hrozně namachrovaná, excentrická, ale pak jsem viděla, že je sice excentrická, ale jinak člověk, co to má v hlavé fakt srovnané a dokáže poradit bez toho, aby druhé odsoudila nebo soudila… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.6.22 13:44
@Anonymní píše:
To není pravda, nechci být taková jako ona.

Ja souhlasim s @K2 8611. Podle me si v ni neco zrcadlis, nejake svoje pocity a klidne je muzes popirat. popirani je vlastne takova obrana, kdyz se bojime si neco priznat, nebo proste nechceme.

Nebo, jak to myslis vlezla? Jako i vuci tobe osobne? Pak si proste musis umet vytvaret hranice a tohle je naopak super prilezitost, jak se to zacit ucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.6.22 14:02

Já myslím, že je to normální (až na ten tvůj pláč teda). Někteří lidé tě prostě v životě štvou a protože jsou ve tvé práci, skupině kamarádů apod., tak se jich nemůžeš zbavit. Mám v okolí několik takových lidí, co mi lezou krkem, ale nemůžu se jim vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová