Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, máte některá z vás zkušenosti s domácím bělením zubů s gelem white pearl?
Používala jsem ho tak před 10 lety a přišel mi fajn. Zuby mi to vybělilo opravdu hezky.
Po dobu bělení a cca týden poté jsme pozorovala zvýšenou citlivost zubů a dásní, ale to pak odeznělo a žádné dalšé problémy jsem nezaznamenala.
Jen tedy v době bělení musí být zuby zdravé, pokud máš někde kaz, bude to tam hodně štípat. Já takto u sebe ten kaz objevila, nechal opravit a pokračovala v bělení dál.
@Rotha Nevím jak v UK (pamatuji dobře že tam žiješ?), ale v ČR je to kolem 800 CZK za sadu, která mě osobně bohatě stačila a ještě zbylo. V sadě je tuba bělícího gelu a 4 aplikátory (2× horní čelist a 2× dolní) které si vytvaruješ na své zuby.
V UK by byly možná sehnatelnější Crest bělící pásky, ty používalo hromada mých kamarádů v USA a byli s nimi spokojení, cenově to bude obdobné té White Pearl sadě.
@Gracetheworld píše:
@Rotha Nevím jak v UK (pamatuji dobře že tam žiješ?), ale v ČR je to kolem 800 CZK za sadu, která mě osobně bohatě stačila a ještě zbylo. V sadě je tuba bělícího gelu a 4 aplikátory (2× horní čelist a 2× dolní) které si vytvaruješ na své zuby.
V UK by byly možná sehnatelnější Crest bělící pásky, ty používalo hromada mých kamarádů v USA a byli s nimi spokojení, cenově to bude obdobné té White Pearl sadě.
Ano pamatuješ dobře, díky za tip ![]()
Potřeboval bych taky, ono to kouření zuby poznamená, a čistím 4× denně, asi to vyzkouším, ještě jednou díky.