Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuji pomoc s nastavením mozilly, aby se mi dole na liště zobrazovaly otevřená okna vedle sebe a ne na sobě s tím leteckým náhledem, ale ať prolézám nastavení jak chci, nemůžu to najít.
Přikládám obrázek jak je to teď a jak to nechci ![]()
to se ti bude zobrazovat vždycky, když najedeš na ikonu mozilly, ale zkus ve „vlastnosti hlavního panelu“ dát „automaticky skrývat hlavní panel“ a lišta ti bude zajíždět a neuvidíš to. Objeví sejen když myšítkem najedeš na oblast, kde se lišta zobrazuje. Nevím, zda jsem ti aspon trochu pomohla ![]()
No to není to, co potřebuji…chci, aby když si otevřu 2 okna, aby byly dole na liště vidět vedle sebe. Ne takhle. Panel dole vidět chci ![]()
Jde, předtím jsem to tak měla, ale museli mi přeinstalovat windows, mozillu mám furt tu stejnou verzi a děje se toto. Tak vím, že to jde, ale nevím jak ![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA jsem šikovná, už jsem na to přišla, tak díky ![]()
Tak už z druhého noťasu mi zmizela ikona záložek, ta na prvním obrázku vpravo. proč? Jak ji tam dostat zpět? Je vidět jen když dám nastavit lišty, ale nikde to v tom nastavení nemůžu najít ![]()
@monika32 píše:
Tak už z druhého noťasu mi zmizela ikona záložek, ta na prvním obrázku vpravo. proč? Jak ji tam dostat zpět? Je vidět jen když dám nastavit lišty, ale nikde to v tom nastavení nemůžu najít
Ahoj, klikneš na tu ikonu jak tam máš šipku a vyskočí ti tabulka, hned první řádek je Ikona záložek, dáš zaškrtnout.
@Adriane píše:
Ahoj, klikneš na tu ikonu jak tam máš šipku a vyskočí ti tabulka, hned první řádek je Ikona záložek, dáš zaškrtnout.
Kde? Já nikde nemám Ikonu záložek, když kliknu na lištu u domečku, tak vyskočí ta tabulka z 1 fotky a u domečku se mi ikona záložek zobrazí, ale jak zavřu tu tabulku, mám to jako na druhé fotce
![]()
Klikni na ten domeček a stistni pravé tlačítko myši, vyskočí malá tabulka, první položka je Hlavní nabídka, na to klikni a změní se to
@monika32 píše:
Tak už z druhého noťasu mi zmizela ikona záložek, ta na prvním obrázku vpravo. proč? Jak ji tam dostat zpět? Je vidět jen když dám nastavit lišty, ale nikde to v tom nastavení nemůžu najít
Ahoj..klikni v tabulce na prvním obrázku na ikonu,,záložky,, a pak ji přetáhni na lištu. Potom zavři a znovu otevři mozzilu a když ani potom nebudeš mít na liště ikonu záložky tak vypni pc (ne restartuj!) a zase ho znovu zapni. Tím by se provedené změny měly uložit.