Windows 7 - Mozilla Firefox a nastavení

17013
19.7.11 14:41

Windows 7-mozilla a nastavení- POMOC!

Potřebuji pomoc s nastavením mozilly, aby se mi dole na liště zobrazovaly otevřená okna vedle sebe a ne na sobě s tím leteckým náhledem, ale ať prolézám nastavení jak chci, nemůžu to najít. :nevim: Přikládám obrázek jak je to teď a jak to nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
19.7.11 14:50

to se ti bude zobrazovat vždycky, když najedeš na ikonu mozilly, ale zkus ve „vlastnosti hlavního panelu“ dát „automaticky skrývat hlavní panel“ a lišta ti bude zajíždět a neuvidíš to. Objeví sejen když myšítkem najedeš na oblast, kde se lišta zobrazuje. Nevím, zda jsem ti aspon trochu pomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
19.7.11 14:51

je to 100% v nastvení wind. a né mozilly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.7.11 15:04

No to není to, co potřebuji…chci, aby když si otevřu 2 okna, aby byly dole na liště vidět vedle sebe. Ne takhle. Panel dole vidět chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.7.11 15:06
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
19.7.11 15:10

Podle me to ta sedmicka tak ma - ze to jinak nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.7.11 15:13

Jde, předtím jsem to tak měla, ale museli mi přeinstalovat windows, mozillu mám furt tu stejnou verzi a děje se toto. Tak vím, že to jde, ale nevím jak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.7.11 15:13

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA jsem šikovná, už jsem na to přišla, tak díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 09:02

Tak už z druhého noťasu mi zmizela ikona záložek, ta na prvním obrázku vpravo. proč? Jak ji tam dostat zpět? Je vidět jen když dám nastavit lišty, ale nikde to v tom nastavení nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.2.13 10:51
@monika32 píše:
Tak už z druhého noťasu mi zmizela ikona záložek, ta na prvním obrázku vpravo. proč? Jak ji tam dostat zpět? Je vidět jen když dám nastavit lišty, ale nikde to v tom nastavení nemůžu najít :nevim:

Ahoj, klikneš na tu ikonu jak tam máš šipku a vyskočí ti tabulka, hned první řádek je Ikona záložek, dáš zaškrtnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.2.13 11:08
@Adriane píše:
Ahoj, klikneš na tu ikonu jak tam máš šipku a vyskočí ti tabulka, hned první řádek je Ikona záložek, dáš zaškrtnout.

Kde? Já nikde nemám Ikonu záložek, když kliknu na lištu u domečku, tak vyskočí ta tabulka z 1 fotky a u domečku se mi ikona záložek zobrazí, ale jak zavřu tu tabulku, mám to jako na druhé fotce :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
2.2.13 22:35

Klikni na ten domeček a stistni pravé tlačítko myši, vyskočí malá tabulka, první položka je Hlavní nabídka, na to klikni a změní se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
2.2.13 22:59
@monika32 píše:
Tak už z druhého noťasu mi zmizela ikona záložek, ta na prvním obrázku vpravo. proč? Jak ji tam dostat zpět? Je vidět jen když dám nastavit lišty, ale nikde to v tom nastavení nemůžu najít :nevim:

Ahoj..klikni v tabulce na prvním obrázku na ikonu,,záložky,, a pak ji přetáhni na lištu. Potom zavři a znovu otevři mozzilu a když ani potom nebudeš mít na liště ikonu záložky tak vypni pc (ne restartuj!) a zase ho znovu zapni. Tím by se provedené změny měly uložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová