Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosím Vás můžete mi poradit? Já a technika to je něco, nutně potřebuju nainstalovat skype. Dala jsem si ho nainstalovat no snad se povedlo to nevím a jak někomu pošlu adresu skypu když nevím jakou mám a jak ji tam mám kdyžtak zadat? A skype funguje jako chat? Prosím jen mi sem nepište, že jsem debil, že to nevím, to já vím moc dobře že jem ![]()
Tak pokud máš skype nainstalovaný, musela jsi zadávat uživatelské jméno a heslo.. To uživatelské jméno sdělíš člověku, se kterým chceš skypovat, a ten si tě vyhledá, nebo ty jeho, a požádáte se o „povolení“ spolu komunikovat nebo jak to říct, možná to nepíšu úplně přesně ale tak nějak to funguje..
![]()
Já jsem debil na vysvětlování, ale snad to pochopíš ![]()
Pokud máš skype nainstalovaný správně, někam jsi musela zadávat svůj nick a tuším, že e-mail, a heslo. Předpokládám, že to máš. Takže když ten skype otevřeš (modré okénko - na levé straně kontakty, na druhé píšeš a voláš)- úplně nahoře máš svůj nick - to je adresa, pod kterou si tě dotyčný najde (případně pod jménem, příjmením a místem bydliště, ale to je zbytečně zdlouhavé).
Dá se používat k hlasové komunikaci (pokud máš repráky nebo sluchátka a mikrofon), a také ho můžeš používat jako chat - buď s jedním človíčkem, nebo jako konverzaci s více lidmi ze seznámku. Jestli máš českou verzi, tak si to tam určitě všechno brzy osvojíš a nastavíš podle svých potřeb ![]()
Zdravím! chci se zeptat, jak funguje na skype to, že když já někomu pošlu zprávu, když ten druhý není zrovna online, pak se já odhlásím a přihlásí se ten druhý, tak jestli jí dostane hned, i když já jsem offline a nebo až po tom, když já budu online? Nevíte náhodou?
díííky ![]()
Zpravu by mel dostat hned, jak se prihlasi. Myslim, ze zprava je nekde ulozena a ceka, az se uzivatel prihlasi…