Windows 7 x skype

14535
18.11.10 15:28

windows 7 x skype

Ahoj, chci se jen poradit s těmi kdo mají windows 7 a používají skype. Už od nainstalování náa kamera při hovoru vysílá vzhůru nohama a ostatním to docela vadí. Nejdříve mi bylo řečeno, že se na tom prý pracuje a že to později půjde. Nevíte jestli už jě nějakej program, aby mi kamera zase fungovala jak má a máte to také někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
346
18.11.10 15:51

ahojky, tak my máme windows 7 a kamera přes skype funguje naprosto normálně, hned od instalace. Není spíš problém v kameře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
18.11.10 15:53

Já mám taky win 7 a skype s kamerou fungují normálně. Zkus si přeinstalovat jinou skype verzi :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.11.10 15:54

Určitě není, protože jinak funguje normálně :think: . Jen když zapnu hovor na skupu, tak se obraz obrátí :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
18.11.10 17:06

Tak to je divný, nám jde na win7 skype přes kameru normálně. A není možný, že je to někde nastavený, ať už ve skypu nebo v samotné kameře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.11.10 17:07

tak to si budeš muset stoupnout na hlavu :mrgreen: , ne promiň, to byla sranda. Já mam Visty a problém s icq :roll: , nějak si spolu přestali rozumět, takže bych milé Visty nejradši prohodila oknem. Zkus to odinstalovat a znovu nainstalovat, popř. nainstalovat jinou verzi skypu a nebo najít něco v nápovědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.11.10 17:13

No moc se nesměj :mrgreen: , měla bys nás vidět když chcem příbuzným něco ukázat :roll: . V nastavení to není. No zkusím nainstalovat jinou verzi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová