Wish objednávka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
27.8.19 08:47

Nedávno tu byla stejná diskuze.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
27.8.19 08:48

Ja som prave nemohla nájsť podobnú, tak že založím novú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.8.19 08:54

Nikdy se mi to nestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 08:42

Zdravím.
Když jsem hned po pár minutách objednávku zrušila. Vrátí se mi všechny peníze (včetně expedice)?

• Citovat
  • Upravit
3097
28.9.19 11:14
@Anonymní píše:
Zdravím.
Když jsem hned po pár minutách objednávku zrušila. Vrátí se mi všechny peníze (včetně expedice)?

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 10:57

Špatně provedená objednávka na Wish

Při registraci na Wish jsem nezadala ulici, do políčka ulice jsem napsala město, protože jsem tomu e-shopu ještě nevěřila a nepočítala jsem s tím, že bych tam někdy něco koupila. Nakonec jsem ale objednala zboží dohromady za 2 000,– a píše mi to, že mi to přijde do mého města, ale neví se ta ulice a číslo domu. Pak jsem to hned změnila, ale píše mi to to samý, že to přijde do mého města a nic přesnějšího, neví se přesně kam. Objednané zboží je za chvíli u mě a já sw chci zeptat jestli to alespoň přijde na poštu na moje jméno, kde si to pak můžu vyzvednout. V mým městě snad není stejné jméno jako mám já. Nebo co s tím zbožím tedy teď bude? Přijde na tu poštu?
Předem děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 11:06

Fake značkové zboží z AliExpressu nebo Vova

Chci se zeptat, je nějaké oblečení na e-shopech AliExpress a Vova pravé? Vím, že třeba boty Balanciaga jsou většinou fake.(Třeba místo „a“ ve slově Balenciaga to změněj na „e“-Balenciaga)Ale třeba mikina Calvin Klein, která neměla žádnou chybu a bylo to i v popisku, že se zboží jmenuje Calvin Klein mikina…nebo třeba Supreme..to samé..jak to tedy je?

• Citovat
  • Upravit
3097
5.3.20 11:40
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, je nějaké oblečení na e-shopech AliExpress a Vova pravé? Vím, že třeba boty Balanciaga jsou většinou fake.(Třeba místo „a“ ve slově Balenciaga to změněj na „e“-Balenciaga)Ale třeba mikina Calvin Klein, která neměla žádnou chybu a bylo to i v popisku, že se zboží jmenuje Calvin Klein mikina…nebo třeba Supreme..to samé..jak to tedy je?

Stejne je to fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová