Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím.
Když jsem hned po pár minutách objednávku zrušila. Vrátí se mi všechny peníze (včetně expedice)?
@Anonymní píše:
Zdravím.
Když jsem hned po pár minutách objednávku zrušila. Vrátí se mi všechny peníze (včetně expedice)?
Ano
Při registraci na Wish jsem nezadala ulici, do políčka ulice jsem napsala město, protože jsem tomu e-shopu ještě nevěřila a nepočítala jsem s tím, že bych tam někdy něco koupila. Nakonec jsem ale objednala zboží dohromady za 2 000,– a píše mi to, že mi to přijde do mého města, ale neví se ta ulice a číslo domu. Pak jsem to hned změnila, ale píše mi to to samý, že to přijde do mého města a nic přesnějšího, neví se přesně kam. Objednané zboží je za chvíli u mě a já sw chci zeptat jestli to alespoň přijde na poštu na moje jméno, kde si to pak můžu vyzvednout. V mým městě snad není stejné jméno jako mám já. Nebo co s tím zbožím tedy teď bude? Přijde na tu poštu?
Předem děkuju za odpověď
Chci se zeptat, je nějaké oblečení na e-shopech AliExpress a Vova pravé? Vím, že třeba boty Balanciaga jsou většinou fake.(Třeba místo „a“ ve slově Balenciaga to změněj na „e“-Balenciaga)Ale třeba mikina Calvin Klein, která neměla žádnou chybu a bylo to i v popisku, že se zboží jmenuje Calvin Klein mikina…nebo třeba Supreme..to samé..jak to tedy je?
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, je nějaké oblečení na e-shopech AliExpress a Vova pravé? Vím, že třeba boty Balanciaga jsou většinou fake.(Třeba místo „a“ ve slově Balenciaga to změněj na „e“-Balenciaga)Ale třeba mikina Calvin Klein, která neměla žádnou chybu a bylo to i v popisku, že se zboží jmenuje Calvin Klein mikina…nebo třeba Supreme..to samé..jak to tedy je?
Stejne je to fake.
Nedávno tu byla stejná diskuze.