Vývoj dítěte podle wonder weeks

725
24.11.21 20:33

Wonder weeks

Ahoj, sleduje někdo vývoj dítěte podle Wonder weeks? Nějaké zkušenosti s leap 10? Asi tím teď procházíme a je to pekelný 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
24.11.21 20:56

Mě odradilo, že je placená - nebo se pletu? Co je leapn 10 za věk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
24.11.21 21:25

75 týdnů. Mě se to taky nechce kupovat 😂 tak šmejdím po netu, co kde najdu. Prcek ale tak dva týdny cca hrozně blbě spí a háže na nás bobek. Neposlouchá, vzteká se a nechce mluvit 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.21 17:06

Ahoj Kubmajo,
já tu aplikaci používám. Naše dcera je na stejném leapu. Je to pekelný, to máš pravdu. Špatně spí, tenhle týden se rozhodla spát s námi v posteli. Čertí se kvůli každé maličkosti a myslí si, že se svět točí jenom kolem ní. Na druhou stranu je zvědavá, říká víc slov (skoro každý den), víc se mazlí, a rozumí.
Kolegyně mi to doporučila, říkala, ze ji to pomohlo porozumnět chování jejích dvou chlapců. Já to taky tak beru, pomáhá mi to porozumnět, čím mi dítě prochází a kdy to zase bude o trochu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
25.11.21 22:04

@hananabanana a můžeš mi prosím říct, kolik tam těch leapů je? Přemýšlím, že bych si to taky zaplatila. Náš má taky potíže se spánkem, budí se v noci, což předtím nedělal, a odpoledne toho taky moc nenaspí. Vzteká se celý den kvůli všemu. Ale u nás teda mluvit přestal (kromě koko a mama, když se vzteká) a dost na nás peče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.21 12:14

@kubmaja02 podle moji aplikace, je tam 10 leapu. Kolegyne je nemocna, tak se ji nemuzu zeptat, ale i na internetu psali, ze je tam tech leapu 10 (do 75/76 tydnu).

Nekdo doporucil Baby leaps aplikaci, ta je zadarmo ale nemuzu najit, jestli jsou s ni lide spokojeni.

Nase dcera se taky certi kvuli malickostem. Pracuju ve specialni skole, tak jsem na takove chovani troche zvykla. Kdyz se certi, rikam ji ‚maminka pomuze‘ a pak to s ni resim. Nekdy pockam, jestli to rekne sama (nekdy to rika, takze se naucila). Manzel to uz s ni dela taky. Nekdy to vzdam. Ve ctvrtek se nechtela prevkleknout do skolky, tak byla ve skolce v pyzamu. Nastesti jim to nevadi a rozumi, jak to s detma chodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí