WORD - možnost nerozhodit název, delší text

4742
23.4.12 09:41

WORD - možnost nerozhodit název, delší text

Prosím ty, kteří umějí dobře pracovat ve wordu. Kdysi jsem věděla „fígl“, jak spoutat slova. Když mám třeba název firmy, interval, který je ke konci řádku a část třeva toho názvu, nebo intervalu se mi zobrazí na tom konci jednoho a na začátku druhého. Jak svázat prosím tato slova, aby mi to automaticky nerozhodil.
Tři roky jsem ho nepoužívala, a teď si nemůžu vzpomenout, jak se to dělá.
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
23.4.12 09:45

Musíš mezi slovy, která chceš k sobě „svázat“ udělat tzv. „tvrdou mezeru“ … tzn. zároveň Ctrl+Shift+mezera a hodí se ti ty slova k sobě na další řádek. Snad jsi měla na mysli tohle. Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
23.4.12 09:48

Joooooooooo, ty jsi zlatá, já zapoměla, jak to pojmenovat!
Díky, díky, díky. Pomáhám upravit diplomku a nutně potřebuji. :hug: :hug: :hug: :hug: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.2.15 01:44

@Fialka84 nevis, prosim, jaky muzu mit zadrhel ve W2010, ze mi ta tvrda mezera nejde?
Nebo jak jinak by se dal zachoval hypertextak vcelku?
Uz z toho šilim, tvrda mezera mi pred nej nefunguje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
7.2.15 08:18

@AniNevim hypertext ve smyslu dlooooouhej odkaz? Napadá mě zkrátit přes nějaký zkracovač - jdem.cz, tinyurl.com nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.2.15 10:07

@Knihomyš ahoj :-)
Ne, neni nijak dlouhy (a la google obrazek). Je to do seznamu literatury, takze nepresahuje sirku stranky, ale chci, aby v pripade nutnosti deleni „Dostupny z:“ zustalo na predchozi strance a odkaz skocil na dalsi radek. Jenze pomoci Enter tam uz vznikne jine radkovani :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová