Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky přišla mi exekuce ze šumperka z uřadu a pozastavili mi učet ,poslali mi dopis ale tam mi nenapsali za co mam zaplatit kdyz volam exekutorovi ktery resi moji exekuci nikdy na svim cisle neni a kdyz reknu at mi daji kontak na lidi ktery maji tuto pohledavku tam pry nemaji konatak .
ted začali řešit pohledávky na vzp spousta známím to ted přišlo tak jestli to není třeba ono stačí jestli jsi si nezaplatila jen měsíc…a bacha na falešný exekutory taky jsem s nimi měla tu čest…
@verenika píše:
A co zavolat přímo na ten úřad do Šumperka?
to jsem chtěla taky napsat ale nějak mi to vypadlo ![]()
jj taky bych zkusila přímo ten úřad.
máš to tam daleko? možná bych zajela osobně.
Uz jsem tam volala 3× a rekli mi ze tam nejsem ani zaevidovana a ten ekekutor je ze sumperka a neni nikdy na telefonu
Může to být třeba i nezaplacená popelnice, mně přišla naštěstí jen složenka po 5 letech za 3 měsíce, o kterých jsem neměla ani ponětí
.
mnuze to byt cokoliv ale me ani ten sumperk nerekne za co toje ze to pry nevi
tak nějaký svaz exekutorů není? musí být někdo nad tím exekutorem co ti to nebere, není furt na tel.
@T A píše:
mnuze to byt cokoliv ale me ani ten sumperk nerekne za co toje ze to pry nevi
Tam musí být přece jméno exekutora a nějaká adresa- sídlo těch exekutorů? Je mi to líto ![]()
Ano s panem jsem mluvila uz 3× a on mi rekl ze to uz prevzal nekdo jine Bohemia factorin s.r.o ale mam pouze ico..pry si to mam najit na internetu ale tam se mi ukaze pouze ico jinak zadny kontak a kdyz jsem voala zpet do sumperka tak mi rekli ze na bohemia factoring nemaji kontak ![]()
Volejte na exekutorskou komoru. Ptejte se důrazně.
Link: http://www.ekcr.cz/
Na té stránce je i odkaz na bezplatné poradny, jsou v Praze 2, v Brně a v Plzni.
Pokud je to primo dopis od EXEKUTORA, musi ti poskytnout informace… pokud se odvolavaji na nejake s.r.o. neni to jeste prima exekuce… a nebo te nekdo pekne lakuje, takze nejlepe osobni kontakt a nebo se obratit na exekutorskou komoru…
Muzes napsat, jak se dany exekutor jmenuje…?