Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kubykula píše:
tak co zkusit napsat i mail???
Ten uz jsem psala a odepsali mi ze tam nejsem ani zaevidovana je to naprd! ja fakt nevim co a jak jsem s malou sama a tahat se z Pardubic do sumperkanebo do prahy bude tezky ![]()
a v tom dopisu exekučním co ti přišel, co tam konkrétně je napsáno? nějaký termín úhrady, č.ú., složenka nebo co?
To je nejaka hloupost aby nemeli kontakt na nekoho s kym spolupracuji!!!!!
Pokud dostal exekutor povereni k provedeni exekuce (neb tak nejak
) provadi to on a nejedna za nej nejake s.r.o.!!!!! ![]()
@kubykula píše:
a v tom dopisu exekučním co ti přišel, co tam konkrétně je napsáno? nějaký termín úhrady, č.ú., složenka nebo co?
Kdyz jsem mu volala rikal ze se to musim posilat na ucet a rikal ze mi to posle postou a stale nic a je to 10 dní už se těším až tam zítra zavolám tam udělam rodeo a nembudu se stim sr*
t
@Barca12345 píše:
To je nejaka hloupost aby nemeli kontakt na nekoho s kym spolupracuji!!!!!Pokud dostal exekutor povereni k provedeni exekuce (neb tak nejak) provadi to on a nejedna za nej nejake s.r.o.!!!!!
Ano to je ![]()
no hlavně exekuce se prování na základě nějakého soudního rozhodnutí a to bych po tom exekutorovi požadovala - na to máš snad nárok, ne?
a podle toho už bys měla poznat víc…
mě to taky přijde divný…zítra tam volej a chtěj prostě toho kubise, nenech se odbít.
@kubykula píše:
mě to taky přijde divný…zítra tam volej a chtěj prostě toho kubise, nenech se odbít.
Ano nenechám už mě to fakt štve ![]()
Jestli se ten exekutor bude vymlouvat a nic ti neřekne, tak si vezmi právníka.
@MUFICE píše:
Jestli se ten exekutor bude vymlouvat a nic ti neřekne, tak si vezmi právníka.
mám v plánu ale nevim kde pak an to vemu penize kdyz mam vse pozastavene ![]()
@muffinka89 píše:
@T A Tohle jméno jsem už někde slyšela
T-Terka to jsem ja A- Anička dcera když jsem to zakladala vse bylo obasazene
A ta Bohemia Factoring, je to toto IČ? Adresa u toho je, nějaká plzeňská a maj to nějaký vietnamci. To bude mafie:-) http://rejstrik.penize.cz/…toring-s-r-o
A nezapomeňte na tu komoru. Exekutorovi je šumák, co si o něm myslíte, on má své jisté (na Vašem účtě), Exekutorská komora se přeci jenom snaží napravit si pokaženou reputaci. Bugrem na komoře dosáhnete mnohem více, protože Váš exekutor je ze zákona jejím členem (pokud není, není to pravý exekutor).