Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
nevíte, kdy X-Lander uvádí nové kolekce?
Ahojky, u nás v diskuzi jsme se o tom kdysi bavily a jedna holčina volala někam do obchodu a řekly jí prosinec, ale nikde jsem na netu ještě nic neviděla, tak uvidíme po novém roce, taky by mě to zajímalo. Tak snad se brzy dočkáme ![]()
Ahoj holky, já jsem se ptala v babypointu a řikali, že každý rok je nová kolekce v březnu. Taky jsem se ptala, proč tak a oni, že to tak prostě mají… ![]()
Na jejich strákáxh píší v prosinci a po udání adresy mailu, že prý pošlou katalog, ale zatím ticho po pěšině.
Zdravím všechny příznivce kočárků X-lander. Já již jeden mám z kolekce 2008 a nový kupovat nebudu, ale zajímalo mě co bude nového. No nejsem moc nadšená… Ještě že mám ten z loňska ![]()
Pro všechny zvědavce - zadejte si do vyhledávače X-lander XV.
Našla jsem ho na slovenských stránkách. Nevím jestli bude i jiný typ, nebo jen tento...........
X.lander jsem četla na stránkách babypointu opravdu od března…
add. X-lander XV - to je šílenost, snad bude i klasika z předešlých let… ![]()
Zdravííím, to jsem ráda, že vidím i novou kolekci. Nebyla bych proti, já bych ale brala spíš verzi XQ, jen bych se bála, že tam bude ještě dost nevychytávek, stejně jako já mám verzi 07 a 08 už je o něco lepčejší.
Tady to vypadá decela dobře. Teda u tý jiný kolece…
http://www.x-lander.com/…r/en/modele/
mějte se ![]()
Ahojky, tak jsem našla novou kolekci, úplně nahoudou, je to obchod tady u nás, já tam můj x lander taky kupovala. Koukala jsem zatím na x3, u ostatních nevím. mrknu na to
http://www.klokanek-online.cz/index.php?…
vypadá trochu jinak, chtělo by to vidět naživo. Asi se dojdu podívat, ale fakt jen podívat, protože už ho mám ![]()
Tak jsem koukala a je tam zatím jen x3 a x run. A korbičky.
Ale tady http://www.x-lander.cz/x_uvodp_n.htm jsou i tašky a slunečníky. A je tam i obrázek s nánožníkem, koukněte na to, vypadá to jako by byl i nahoře, jako fusak
. Ale ty barvy, no já nevím, chtělo by to vidět naživo, asi teda ![]()
Ahojte, omrkla som poriadne foto najnovšieho x-landeru (silne váham či kupovať verziu 2008 alebo tú novú) a skutočne to vyzerá, akoby nánožník mal fusak vo vnútri na chrbtovej časti. Tiež kolesá sú asi plastové,nie nafukovačky - nevideli ste ho niekto naživo? No a cena šla hore, ako tak pozerám po nete v obchodoch…
Naživo jsem ho neviděla, ale koukala jsem na ty kolečka a nafukovací má x3 a x run, jinak je to plast
. Já bych šla do loňské kolekce, vyjde ještě levněji než minulý rok a nafukovací kolečka jsou, například pro mě, nezbytnost. A pro dítě je cestování měkčí. Do terénu to fakt nebude ![]()
Docela zklamali ![]()
Já tedy nevím, ale na jejich stránkách píšou, že u xa je ve výbavě pumpička, tak asi kolečka jsou nafukovací… i když tak možná nevypadají.. ![]()
Ve všech typek píší ve výbavě pumpičku a při zvětšení jsou vidět ventilky, tak nafukovací na tuty budou.
Aha, tak jsem se přehlídla. Natěch fotkách, co jsem koukala já, tak tam to vidět nebylo, tak se omlouvám. Ale s cenou šli nahoru dost
.