X-Lander 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
28.12.08 13:37

X-Lander 2009

Ahoj holky,
nevíte, kdy X-Lander uvádí nové kolekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6471
28.12.08 14:31

Ahojky, u nás v diskuzi jsme se o tom kdysi bavily a jedna holčina volala někam do obchodu a řekly jí prosinec, ale nikde jsem na netu ještě nic neviděla, tak uvidíme po novém roce, taky by mě to zajímalo. Tak snad se brzy dočkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.12.08 17:29

Ahoj holky, já jsem se ptala v babypointu a řikali, že každý rok je nová kolekce v březnu. Taky jsem se ptala, proč tak a oni, že to tak prostě mají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.08 19:23

X Lander 2009

Na jejich strákáxh píší v prosinci a po udání adresy mailu, že prý pošlou katalog, ale zatím ticho po pěšině.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.1.09 22:05

X-lander 2009

Zdravím všechny příznivce kočárků X-lander. Já již jeden mám z kolekce 2008 a nový kupovat nebudu, ale zajímalo mě co bude nového. No nejsem moc nadšená… Ještě že mám ten z loňska :lol:
Pro všechny zvědavce - zadejte si do vyhledávače X-lander XV.
Našla jsem ho na slovenských stránkách. Nevím jestli bude i jiný typ, nebo jen tento...........

• Citovat
  • Upravit
4498
28.1.09 17:31

X.lander jsem četla na stránkách babypointu opravdu od března…

add. X-lander XV - to je šílenost, snad bude i klasika z předešlých let… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.1.09 19:03

Zdravííím, to jsem ráda, že vidím i novou kolekci. Nebyla bych proti, já bych ale brala spíš verzi XQ, jen bych se bála, že tam bude ještě dost nevychytávek, stejně jako já mám verzi 07 a 08 už je o něco lepčejší.

Tady to vypadá decela dobře. Teda u tý jiný kolece…
 http://www.x-lander.com/…r/en/modele/

mějte se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
4.2.09 17:58

Ahojky, tak jsem našla novou kolekci, úplně nahoudou, je to obchod tady u nás, já tam můj x lander taky kupovala. Koukala jsem zatím na x3, u ostatních nevím. mrknu na to

http://www.klokanek-online.cz/index.php?…

vypadá trochu jinak, chtělo by to vidět naživo. Asi se dojdu podívat, ale fakt jen podívat, protože už ho mám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
4.2.09 18:05

Tak jsem koukala a je tam zatím jen x3 a x run. A korbičky.

Ale tady http://www.x-lander.cz/x_uvodp_n.htm jsou i tašky a slunečníky. A je tam i obrázek s nánožníkem, koukněte na to, vypadá to jako by byl i nahoře, jako fusak 8O . Ale ty barvy, no já nevím, chtělo by to vidět naživo, asi teda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.09 09:22

Ahojte, omrkla som poriadne foto najnovšieho x-landeru (silne váham či kupovať verziu 2008 alebo tú novú) a skutočne to vyzerá, akoby nánožník mal fusak vo vnútri na chrbtovej časti. Tiež kolesá sú asi plastové,nie nafukovačky - nevideli ste ho niekto naživo? No a cena šla hore, ako tak pozerám po nete v obchodoch…

• Citovat
  • Upravit
3471
24.2.09 10:32

Naživo jsem ho neviděla, ale koukala jsem na ty kolečka a nafukovací má x3 a x run, jinak je to plast 8O 8O . Já bych šla do loňské kolekce, vyjde ještě levněji než minulý rok a nafukovací kolečka jsou, například pro mě, nezbytnost. A pro dítě je cestování měkčí. Do terénu to fakt nebude :roll:
Docela zklamali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
24.2.09 12:19

Já tedy nevím, ale na jejich stránkách píšou, že u xa je ve výbavě pumpička, tak asi kolečka jsou nafukovací… i když tak možná nevypadají.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.09 14:13

X Lander 2009

Ve všech typek píší ve výbavě pumpičku a při zvětšení jsou vidět ventilky, tak nafukovací na tuty budou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.2.09 18:56
  • Citovat
  • Upravit
3471
25.2.09 15:14

Aha, tak jsem se přehlídla. Natěch fotkách, co jsem koukala já, tak tam to vidět nebylo, tak se omlouvám. Ale s cenou šli nahoru dost :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí