X-lander 2011 XQ - problém s korbičkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1865
28.8.11 09:57

X Lander 2011 XQ - problém s korbičkou

Ahoj, ráda bych požádala o radu majitelky kočárku X Lander 2011 XQ. Máme ho nově a při prvním použití jsem zjistila, že hluboká korbička nesedí pevně v rámu, díky čemuž se houpá. Když dám mimčo dovnitř, tak se korbička nakloní k držadlu a mimčo sjíždí pořád dolů, místo aby leželo rovně. Byla jsem se zeptat v obchodě, ale řekli mi, že je to normální a má to takto vypadat (možná jenom nechtěli řešit reklamaci). Můžete mi napsat, jestli vaše korbičky sedí rovně nebo se taky houpou? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2636
28.8.11 10:18

Ahojky tak my máme kočárek x-lander XQ jen rok 2009 je úplně stejný co máš ty jen nám nejde otočit spor.korba a jsou jiné barvičky.Hluboká korbička je jak píšeš,nakloní se do předu k madlu taky nám to tak dělalo a v prodejně nám řekla prodavačka,že je to normální.byla jsem z toho sice trochu vyděšená ale pak jsem to neřešila,odvozila jsem v tom malýho do 7měs.pak přešel na sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
28.8.11 10:51

Ahoj nemám zkušenost s toto řadou x-lander mám starší a nedělalo mi to. My našeho malého dali do sporťáku v 5měsíce (VE 4,5M).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
28.8.11 11:40

My jsme zatím teda akorát ten kočárek zkoušeli doma dát dohromady, ale taky se nám zdálo, že korbička nedrží jak má. No ale asi to tak má být. Nebyla na pevno, jak by se nám líbilo.

• Citovat
  • Upravit
2636
28.8.11 21:07

tak jde hl.o to,že to ani nemá kde pevně držet,když vezmeš že to drží jen na tom kam tu korbičku nacvakneš.Sporťák je v poho u toho to nedělá jen korbička je nakloněná k madlu,prostě to tak mají udělané.Já v tom vozila mimi o velikosti 2,30kg do 8kg a nikdy nesjížděl,pak ke konci kopal nohama a to se celá korbička hýbala a taky to přežila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
28.8.11 21:12

Já teď kočár vybírám a byla jsem na tento dívat v Malvíku a prodavač mě na to upozorňoval, že to je normální, takže asi fakt je a pak mi ukazoval ještě jiný kočár, nějakou novinku a ta má právě z korbičky jak kdyby držák co se zacvakne dole, aby korba nebyla tak vratká, no ale byl o 5tis. ještě snad dražší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
31.8.11 11:37

Děkuju všem, takže to opravdu vypadá, že je to normální. Co se dá dělat, aspoň tahle informace pomůže někomu v rozhodování zda koupit nebo nekoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí