Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chtela bych si udelat takovy maly pruzkum, jak dlouho se vesly Vase deticky do hluboke korby x lander a navic jeste v zime s fusakem. Na konci zari bude nasi holcicce 5 mesicu, tak zacinam pochybovat, ze se v zime vejdeme. V kolika mesicich a pri jake vysce prechazely Vase deti do sportaku? Predem dekuji za reakce.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAkoncem 6.měsíce jsme přesídlili do sporťáku,né že by se tam malý nevešel,ale už chtěl vidět ven-byl zvědavý!
Minulý týden jsme přehodily na sporťák. Malý chce koukat ven a korbička už mu byla trošku malá. Má 70cm.
Petrinka81 píše:
koncem 6.měsíce jsme přesídlili do sporťáku,né že by se tam malý nevešel,ale už chtěl vidět ven-byl zvědavý!
No stejnou zvedavku mame my, a to ji budou teprve ctyri mesice, asi pujdem do sportaku ze stejneho duvodu driv, nez by bylo nutne, zacina byt v korbe nespokojena.
Navic letime v zari na dovcu a bereme s sebou kvuli skladnosti sportak, tak mam pocit, ze uz se ji pak nebude do korby tuplem chtit vracet
.
Dcera tam byla dlouho do 10m, přečkali jsme tak zimu a v březnu šla do sporťáku, ona byla ale mrňous, stejně to vypadalo se synem, jenže ten sice nenabral takový obrátky co se týče příbírání (teď už teda statečně dohání vše co zameškal), ale cm mu jedou…už teď má cca 65cm…takže počítám, že ještě na podzim bude muset do sporťáku…
Petorka - no my mame v necelych 4 mesicich 62cm, takze to vidim podobne jako u Vas. S dcerkou jsi to mela fajn, take jsem si to tak predstavovala, ale skutek asi nakonec utece.
Ahoj, naše malá šla do sportáku v Pěti měsících, měla 70 cm a nevešla se a nelíbilo se jí tam, ve sportáku super, jde dát do lehu, bylo to v únoru ave fusaku ji tam bylo teploučko, takže bych se toho nebála akorát mi bylo líto, že jsme si té hluboké korbičky moc neužili ![]()
Sandy1506 píše:
Ahoj, naše malá šla do sportáku v Pěti měsících, měla 70 cm a nevešla se a nelíbilo se jí tam, ve sportáku super, jde dát do lehu, bylo to v únoru ave fusaku ji tam bylo teploučko, takže bych se toho nebála akorát mi bylo líto, že jsme si té hluboké korbičky moc neužili
To je ten nový xl? A tam to jde do úplného lehu? V tom co máme my 2008 nebo 2009? Teď už nevím, to jde jen do takového toho pololehu a nakonec i polosedu…to je snad jediná nevýhoda, kterou náš xl má…
Holky dekuji za reakce, vlastne mi ani prechod do sportaku takhle brzy nevadi, jen mi je lito, ze si clovek te korby ani neuzije
. Ve sportaku vypadaji ty deticky tak nejak ne uplne miminkovsky.
Petorka píše:Sandy1506 píše:To je ten nový xl? A tam to jde do úplného lehu? V tom co máme my 2008 nebo 2009? Teď už nevím, to jde jen do takového toho pololehu a nakonec i polosedu…to je snad jediná nevýhoda, kterou náš xl má…
Ahoj, naše malá šla do sportáku v Pěti měsících, měla 70 cm a nevešla se a nelíbilo se jí tam, ve sportáku super, jde dát do lehu, bylo to v únoru ave fusaku ji tam bylo teploučko, takže bych se toho nebála akorát mi bylo líto, že jsme si té hluboké korbičky moc neužili
Je to kolekce 2010 a jde do úplného lehu, takže pohoda
dandoch píše:Petrinka81 píše:No stejnou zvedavku mame my, a to ji budou teprve ctyri mesice, asi pujdem do sportaku ze stejneho duvodu driv, nez by bylo nutne, zacina byt v korbe nespokojena.
koncem 6.měsíce jsme přesídlili do sporťáku,né že by se tam malý nevešel,ale už chtěl vidět ven-byl zvědavý!
Náš Davča je úplně stejně zvědavý a do sporťáku šel ve 4,5 měsíce. A bylo to super!
Ahoj maminky … mam dotaz … premyslim o koupi kocarku x lander a nvm,jestli se do te hluboke korbicky vleze i fusak?Nemate s tim nekdo zkusenosti? Mam termin v unoru a premyslim,ze stejne fusak budu potrebovat aspon ty 2 mesice … a bojim se,ze se tam nevejde … ![]()
salme píše:
Ahoj maminky … mam dotaz … premyslim o koupi kocarku x lander a nvm,jestli se do te hluboke korbicky vleze i fusak?Nemate s tim nekdo zkusenosti? Mam termin v unoru a premyslim,ze stejne fusak budu potrebovat aspon ty 2 mesice … a bojim se,ze se tam nevejde …
Ahojky, neboj se urcite se tam vejde. K x-landeru jsou origos fusaky tvarovane podle korby, tak nemusis mit strach. A i kdyby jsi nemela original i tak se vejdete
.