Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAKdyz me prijde ta korbicka straaasne mala a uzka … tak se omlouvam …
… a ty fusaky maji primo na jejich strankach? … a jeste mam jeden dotaz- vadi vam nekomu ta folie ne sportovni korbe?Da se nejak zakry,aby na prcka nesvitilo slunicko? Ja vim,ze je asi dobre,ze na nej pres to vidite … ![]()
salme píše:
Kdyz me prijde ta korbicka straaasne mala a uzka … tak se omlouvam …… a ty fusaky maji primo na jejich strankach? … a jeste mam jeden dotaz- vadi vam nekomu ta folie ne sportovni korbe?Da se nejak zakry,aby na prcka nesvitilo slunicko? Ja vim,ze je asi dobre,ze na nej pres to vidite …
Neboj přes to na ně sluníčko nejde, je tam taková folie. Original fusak jsem měla, ale není moc teplý, takže jsme kupovali fusak od emitexu http://www.babyhit.cz/…mbi/d-71134/ a vešel se tam krásně, malá se narodila v září, tak jsme jezdili ve fusaku celou zima a v pohodě.
jj … o tom emitexu jsem uz slysela …
… ten se mi libi …
tak uvidime no … ![]()
Holky koukám se bavíte o fusaku, mě přišel dneska kočárek trojkombinace xq a jsou u toho 2 fusaky, jeden menší do korbičky a další větší do sportáku, tak mylsím žádnej jinej nepotřebuju
jsem moc spokojená jak s kočárkem tak s barvou i když je to zelená, tmavě zelená, která se moc lidem na chatu nelíbí,ale mi jsme z ní unešení ![]()
Tak hlavne,ze se libi tobe …
… a pak … ja premyslim tez nad tmavou zelenou …
… tak uvidime … ![]()
Jasný barva je to pěkná, bydlíme u lesa a tak ta zelená je docela vhodná
..Jsem do toho kočárku zamilovaná…
dekuju,uz ho mam zase v krabici,mimi cekame az v prosinci,tak aby na nej neprasilo..a co vy taky mate zkusenost s xlanderem?
pelucita píše:
dekuju,uz ho mam zase v krabici,mimi cekame az v prosinci,tak aby na nej neprasilo..a co vy taky mate zkusenost s xlanderem?
Dneska jsem pripravila sportak, tak zitra bude zkusebni jizda. Myslim, ze se v nem bude malicke libit. Uvidi lip ven nez z korbicky
.
Tak jak proběhla zkušební hízda? a kolik měsícu je malinký? Já počítám tak v 5měsících, mimi čekáme v prosinci tak na jaro už bude chtít koukat kolem sebe…Já už se tak těším, nejen na kočárek ale i na mimi.. ![]()
Ahoj, tak já uvažuji taky dlouho o sportaku. Máme Xlander 2010 a sportak jde dát skoro do lehu. Malou jsem do nej dala 2× prvně byla z nej paff
, ale po 2 krásne spinkala a ted jsem se rozhodla, vdaka tyhle disk…
dnes jdeme k Dr. a jen jí oznámim, že je malé korbička malá(což je pravda-72cm) a že jí dám do sportáku. Tuším, že z toho nebude Dr. nadšená, ale malá se začíná posazovat a je to pěkne nebezpečné, jak se při tom kočárek převrací
![]()
Před 6m. bych jí nedávala z korbičky, přece jen aby zádičká netrpěla.. ale je to na každém, jak se rozhodne a začínám pěkne nesnášet dokonalé maminky, které svoje mimina dávají za každou cenu co nejpozdeji. Ale pak z nich vypadne, že mají menší mimi, nebo věčší korbu ![]()
Ja dala dite do sportaku v 8 mesicich protoze uz se mi nevesel na delku, kocar mam x lander, ted ma 15 mesicu no a zacla sem ho opet vozit v hlubokym, na delku se nevleze tak sem mu tam dala postarek aby mohl sedet koupila sem ksiry no a vozi se v teple, pripadne mi ze ten hluboky je teplejsi nez sportak, navic pytel nevisi a deka nepada ![]()
Tak jsem se rozhodla pro x lanedr xa rocky tedy z druhé ruky po jednom dítku..vubec s timto kočárkem nemám zkušenost..tak se docela těším..bude nám už za chvilku 6 měs tak pomýšlím zda ho můžem už využít když jde dát skoro do lehu..malý je čiperka a moc dlouho nevydrží ležet a takto by mohl mít větší výhled..tak snad bude spokojenost.. ![]()