X-lander XQ 2011 a starší typy hlubokých korbiček

9
24.8.11 21:45

X-lander XQ 2011 a starší typy hlubokých korbiček

Ahojki,
nemá některá z Vás zkušenost s X-landerem XQ 2011…jestli jdou na něj přidělat i starší typy hlubokých korbiček?

Náš malý má teď 3 měsíce a vozím ho v kočárku po dcerce..zelený Tako fast rider…sice je rozměrově super(je opravdu obrovský) a do hodně špatného terénu taky nepřekonatelný(což neustále využíváme), takže si ho chci nechat( a to má ještě další vychytávky) a pořídit k němu nový sporťák, protože ten po dcerce je šedo-červený. Na cestování je ale Tako příliš těžký, proto bych si chtěla na sporťák, co mám v plánu tento týden koupit, pořídit nějakou starší hlubokou korbu, protože na ty tři měsíce nemá cenu kupovat novou…Všechny maminky totiž píšou, že dítko se vejde do hluboké korby x-landeru max. do 6ti měsíců, pak že je už pro něj korbička malá…Jen nevím, jestli bude korbička ze starší kolekce pasovat na nový typ XQ, u kterého lze sportovní sedačku připnout po i proti směru jízdy…

Díky za rady :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1596
24.8.11 22:25

Ahoj. No ja mam x- lander 2009 a tam nejde dat sportak jinak nez po smeru jizdy. Tak si myslim, ze ta korba starsi tam nepujde. Bude mit jine uchyty. To si myslim teda, ale na sto procent to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
24.8.11 22:46

mam x-lander koupeny r.2004,tedka jsem mela pujceny od sousedky,co ma rocniho syna,predpokladam koupeny r.2010,a ty adaptery mela uplne stejny na korbu.koukni na ty adaptery! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.8.11 22:52

Díky za postřeh :-) to mě nenapadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
25.8.11 00:35

Korbičky jsou pořád stejné, jen u XQ 2011 je možnost dát sporťák po obou směrech, což dřív nešlo.
Mrkni na adaptéry a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.8.11 08:27

Tak jsem zjistila, že na kočárky XQ a XV pasuje pouze korbička X-pram Q.V., protože je bezadaptérová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí