Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky prosím vás o radu chtěla jsem ještě před porodem vyprat autosedačku x-car a korbičku od x-landeru než půjdu do porodky, aby náš mimísek jel ve vypraném domů, ale já nemohu přijít na to jak sundat ten potah jde to vůbec sundat?? V návodu jsem nenašla nic a jak je to z korbičkou také od X-landeru dá se prát i ta boudička a i vanička, kde mimi leží nebo jak to perete vy?? ptám se jak pitomá co?? Ale v návodu nic není a tak si jdu pro radu k vám sporťáček jsme kupovaly fungl nový a korbu a autosedačku jsem kupovala od kamarádky,ale cca 10× použité a barva je oranžovo černá takže, když jsme to vezly k panimámě tak manžel to umazal v kufru a teď bych chtěla právě tu korbičku s autosedačkou vyprat,ale nevím jak zda se může namočit či nemůže nebo jak to perete vy děkuji všem moc za radu popřípadě nějaké vaše typy a rady děkuji takhle vypadá naše korbička a snažila jsem se přidat i foto autosedačky mocinky vám děkuji za jakoukoliv odpověď papa všem
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhojky takže jen ta vložka co na ní mimi leží jo? A nebo jde sundat i ten okraj a jak pereš boudičku a tu vaničku z venku??? Myslíš že tedy mohu vyprat nějakým kartáčkem přeci je to barva na které bude vše vidět sakra
navíc mám 4-letého chlapečka a ten bude určitě pořád šahat na kočárek ááchju ale mocinky ti děkuji
Ono i kartáčkem by to mělo jít dobře, nedávno jsem zkoušela poprvé mýt „jelenem“ a kartáčkem namčeným ve vodě a koukala jsem, že to funguje. Jsem se vždy bála, že pak budou fleky.
Ahoj ![]()
U korby jde vyprat ta „matrace“ a taky ten sedy vnitrek. Drzi to tam na suchym zipu
Z venku se nam nikdy neuspinila, takze jsme ani nijak necistili
Ale myslim, ze kartackem namocenym ve vode nic nezkazis ![]()
A sedacku jsme meli tu starsi verzi, takze netusim jak u tehle
Nam to slo po vytazeni pasu asi sundat cely
Ovsem nebylo potreba prat, takze jsem prala jenom tu podlozku, co tam je dana ![]()
no právě těch fleků se také bojím takže jsi to normálně zkoušela ju?? Tak to budu muset také vyzkoušet páč manža je fakt šikulka snad to půjde dolu jinak nevim a ta oranžová je fakt za trest jenže to mi předtím bohužel nějak nedošlo
a co máš ty za barvičku? protože je asi blbost,abych tu korbičku namočila celou do vany že? co myslíš?
Mocinky děkuji za radu je pravda, že tam ta vložka je a zkusím tedy prát jen tu vložku a tu boudičku u autosedačky vyperu jen ve vaně kartáčkem že?? A tu korbičku musim vyprat páč mám hrozně šikovného manžela já doufám,že to neni šmír nebo tak něco jinak ho zastřelim
hodil to do auta jak kus hnoje
a takhle to dopadlo mocinky děkuji za radu ještě jednou
Se sedačkou neporadím, nemáme, ale u korby jde krom vnitřku sundat i boudička, na tom černým madle je to na zip a pak na suchý zipy… zjistila jsem to až když jsem kočár celý prala před prodejem…
![]()
děkuji mnohokrát takže boudičku tedy vyprat mohu a tu vaničku tedy jen kartáčkem že??
Boudičku bych se bála do pračky dát, aby se nezlomila ta „kostice“ co tam drží tvar boudy.
no to je taky pravda vidíš to a já už bych ji cpala do pračky to mi ani nějak nedošlo
takže také raději do vany a vydrbat jemně kartáčkem moc díky za upozornění
Dobrý den, zakladatelce tématu už ani moje rada nebude k ničemu ale tak pro další maminky které vlastní autosedačka xlader se určitě bude rada hodit. Taky sjem si lámala hlavu jak vyprat,,celou autosedačka,, nakonec sjem zjistila že se dá sedačka(vnitřek polystyrenový) celý vytáhnout. jen na to musíte opatrně..pak krásně potah sundáte a vyperete. prala jsem v pračce program ruční praní.
Děkuji Lili… a prosím Vás, jak se Vám podařilo dostat ven ten polystyren? Nemůžu na to přijít:-( Prostě jen tahem na sílu nebo je v tom nějaký háček? Ani jsem nepřišla na to, jak vytáhnout pásy kvůli úpravě na menší velikost… Děkuji! Jitka
Ahoj holky, mám od kamarádky půjčenou autosedačku Xlander, ráda bych vyprala ten potah, jde to? Nezničím ji, když se do ní budu dobývat?
Předem moc děkuji za rady