x-lander reklamace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
10.8.07 22:27

x-lander reklamace

Ahoj, moc se nám líbí kočárek X-lander, ale byli jsem ve třech obchodech a prodavačky byly zděšené, že tyto kočárky neprodávají, protože je velký problém s reklamací! :( Údajně snad trvá všechno moc dlouho a nakonec si to stejně zaplatíte. Komunikace s firmou je prej otřesná. Tak nevím.

Máte někdo prosím nějakou zkušenost. Nechce se nám kočárku vzdávat! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
10.8.07 23:28

Ahoj, já mám jen tu zkušenost, že jsem ho měla, trojkolku xt. Měla poruchové polohování zad, přeskakovalo madlo, boudička ze strany profukovala, pokud byl podhlavník co nejníž (to se tam pak udělalo takové okénko-pak dám fotku). Manželová sestřenka měla X-lander jak má ty červený péra, dávali jí novou nápravu-s první zátěží (novorozencem) kočár prudce vybočoval, pak měla poruchové madlo…
Myslím, že x-lander je dost na nic a navíc má velmi malou korbičku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.8.07 23:36

Jo a ještě když jsem domlouvala reklamaci, tak mi řekli, že 30 dní (ze zákona) a že nemají kočár na půjčení…Tak jsem to vzdala a manžel opravil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.8.07 08:09

Já mám taky X lander X1 (s těma červenejma pérama :lol: )
Teď se nám rozbilo madlo-praskla ta pěnovka po celé délce tak jsem napsala mail že ho chceme reklamovat-kupovali jsme ho na dětském ráji- a odepsali mi že ze skušenosti s firmou ví, že tohle neuznávají jako reklamaci, ale jako mechanické poškození. A že nám teda pošlou pěnovku zdarma, tak alespoň to. ALe taky se mi to nelíbí-mechanický poškození-to jako že bych si třeba to madlo rozřízla, ne? Proč by jsme to asi dělali…
inak korbička je fakt malá, ae to je u všech kočárů s „moderním designem“ :lol: Nelinka je ale dost velká a přesto v něm vydržela asž do 7. měsíce pak až jsme předělávali sporťák…
Jinak na boudě se nám rozbil zip, tak jsem ho zašila sama. A pořád se nějak kejklá bouda. Nejhorší je když ho skládám do auta, tak pak je celej ějakej hnutej a musím zase vše upevňovat :?
Jinak je to kočár pěknej, moc se mi líbí a asi bych do něj šla zase, protože každej má něco…
Akorát bych asi už nekoupila na netu, protože pak s jakoukoli reklamací se to musí posílat zpátky a nikdo vám nepůjčí náhradní kočár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.8.07 09:34

Ahoj,

já mám taky xlander x1 a nemůžu si na něj vůbec stěžovat. Zatím se nám nikdy nic nerozbilo. To s ním drandím po polňačkách, oranicích, lesích, kamenech a nic. Znám hodně holek co si taky na ně nestěžují a naopak vychvalují.
Co se týče té pěny na rukojeti, si myslím, že mají trošku pravdu. Drbe se to ano, ale je to používáním. Koupila jsem si novou za 150kč, vyměnila, je i z jiné gumy, řekla bych pevnější, tak si myslím, že se drbat nebude. Jo a madlo je něco jíného než ta pěna na rukojeti.
Malá korba je, ale nebyl problém. Lukášek měl na 3 měsích 9 kg a v korbě jezdil do toho 5-6. měsíce, pak začalo být hezky tak přešel do sporťáčku, který se dá polohovat do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.07 09:55

Ahojíček,
já mám taky Xlander xa tedy jenom sporťák,zatím vše v pořádku,ale příde mi dost malý,ale stejně koupíme na jaře golfky,takže to nějak neřeším.Akorát mě zklamal obchod KRTEČEK,kde jsem si kočárek vyhlídla a jelikož to máme do Prahy blízko,tak jsme tam zajeli.Kočárek mi chtěli dát v krabici,tak jsem je musela poprosit aby ho složili a pani se moc nadšeně netvářila.Jediná vada,které jsem si v obchodě nevšimla,tak mi nýt čouhá ven u předního kolečka,zatím jezdíme,tak to neřeším.Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
21.8.07 12:20

Ahojky, my máme XA a jsme spokojený. Už jsme tedy asi 1,5 měsíce ve sportáku - malá nechtěla být v korbě - nic z toho neviděla :lol: a chtěla se vzedat tak jsme to měli daný na ležato. Ted už zvedáme
Lenkae prosim tě můžeš mi napsat, kde jsi kupovala tu pěnovku na tu rukojet. my to máme taky roztrhlý - ale to jsem asi roztrhla, jak jsem to dávala do auta-

Hvězdička ten nýt u předního kola je na zajištění kočárku při skládání. na rukojeti byla kaloun (nebo jak to napsat) když se kočárek složí, tak se to zahákne za ten nejt. Doufám že jsi mě pochopila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.9.07 12:07

No pěnovky na těchto kočárcích se trhají dost často. Je to hlavně tím používáním, protože jak to není pevný, stačí někde zavadit a jde to samo. Ale zase je to příjemnější na omak. Oproti mému prvnímu kočárku si nemůžu stěžova. Taky by mě zjímalo, kde si koupila za 150,–Kč tu rukojeť, protože odriginál pěnovka je dost drahá. Je možné si o ni napsat na servis@kocarky-ina.cz, ale ta pevná by nebyla špatná. :P

• Citovat
  • Upravit
247
24.9.07 12:17

tak jsem psala na servis@babypoint.cz asi před měsícem, a odepsali mi, že pěna bude do měsíce. ted jsem tam už nepsala, omotali jsme to černou elektrikářskou páskou asi za 10,– , tak uvidíme, jak to bude držet.

jinak ta nová pěna stojí 160,– + 60,– poštovné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
3.10.07 19:22

Ahoj,
mám dotaz, přišla nám nová pěnovka, ale manželovi se nějak nedaří to nandat, poradíte někdo, jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.10 14:07

REKLAMACE X-LANDER

Ahoj mam velky problem s uznáním reklamace na x-lander čtyřkolku na kolečka a brzdu která se uvolnila a kolečka zrezly neuznaly prý je to má chyba prosim všechny co si chtějí kupovat x-lander kovovíma kolečkama dejte pozor reznou a to má za sebou jednu zimu a to nejsem náruživá maminka děně venku sama jsem koukala a to ho mam rok a půl ale jinak je celkem super bacha na prodejny ptejte se jak funguje reklamace radči dřív než to budete potřebovat moje prodejna se nehodlá bavit už o ničem je neochotná reklamaci dále řešit holt jsem nalítla špatnému obchodu v ustí snad někomu pomůžu v rozhodnutí dík všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.11.10 14:16

A jaký máš typ? Jinak si s kočárkem spokojená? Já jen, že jsmeho minulý týden objednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.10 14:50

zkusim poslat foto mam tuch 2008 ale přesně nevim papíry my zbalily s reklamací ale jinak jsem byla spokojená využila jsem ho plně a bez problémů,,až na ty kolečka kterých jsem si všimla asi pozdě ale stejnak prý je neuznávaj tak co si myslet ,jinak byl prostorneja neměla jsem problém i do terénu super tak snad jsem pomohla naschle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.11.10 14:53

tahle je možná lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka.Nes
16.11.10 15:13

Ahoj,taky máme x lander xa 2008,zatím bez závad,jen poslední dobou při najetí na obrubnik malinko spadne brzda.V záruce ještě je,tak uvažuji o reklamaci,ale je koupený přes net,což mě odrazuje :roll: Takže se pokusím vyhledat pozáruční servis a zjistit co to bude stát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4