Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
zvažuji koupi staršího kočárku x - lander x move.
Kočárek se mi vzhledově velmi líbí, popis výrobce také, ale přečetla jsem si nějaké recenze a ty mě velmi vyděsili - prý je kočárek celkově nekvalitní.
Kdo ho máte - můžete mi napsat, jak jste byli/ jste spokojené?
Chci koupit bazarový, ale jedině takový na který se dojedu předem podívat - tak na co si dát případně pozor - prostě co je typické pro tento tip kočárku.
Děkuji ![]()
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@hanula23 já jsem tento kočárek měla v užším výběru. Také jsem chtěla použitý, ale nakonec kupujeme nový (jiná značka). Já jsem se jela podívat na 2 kočárky v top stavu, ale byly spíše „pro nenáročnou maminku“. Z hlediska funkčnosti nevím… Doporučuji prohlédnout si kočárek na denním světle, spoustu fleků a vyšisování při umělém světle neuvidíš. Přeji hodně štěstí při výběru
a koukni na Facebook, jsou tam skupinky kde maminky kočárky nabízí.
@hanula23 My máme a jsem moc spokojena.:palec: Na co si máš dát pozor nevím zatím jsem na žádný nedostatek nepřišla. Snad jen protože chceš kupovat starší tak myslím rok 2013 nebo 2014 má u sporťáku ve střeše síťku která nejde zadělat a miminku pak svítí sluníčko do očí nevím přesně já mám rok 2015 a tam už to není. Jak jsem kupovala já tak na to právě byly blbé recenze na tu síťku a taky že se láme rukojeť
zatím nemám problém a když tak je v záruce. Možná by bylo dobré třeba koupit nový pouze podvozek kvůli záruce kdyby něco a korbičku a sporťák starší na tom se nic snad pokazit nemůže, tak jsem to původně chtěla udělat já
nakonec máme za výhodnou cenu nový. No snad jsem to napsala srozumitelně a k něčemu ti to bude
Já mám z roku 2013 a opravdu tou stříškou dost prosvítá sluníčko, navíc celkem rychle ta slída popraskala, ale dá se na to sehnat clona. Jinak jsem slyšela hodně, že rukojeť praská, toho jsem se taky bála. Mě vydržela a chystám ho na druhý mimčo v srpnu. Ale co mi prasklo byla deska - opěrka zad, naštěstí to přítel dokázal opravit a pak mi celkem rychle ulítly ty držáky tašky na rukojeti, tašku jsem dost používala, ale zase to šlo taky nahradit. Ale já ten kočár opravdu hodně používala. Dcera v něm spala skoro do 2,5let a byla v něm naprosto spokojená, vozila jsem čelem k sobě a nešetřila jsem ho ani co se týče kvality povrchu, takže sníh, bláto, les, pole, všechno projeto. JO, ta barva opravdu za ty tří roky vyšisla, hlavně je znát rozdíl na stříšce. Myslela jsem, že seženu náhradní color pack, ale nebyl. Ale na to druhý mimčo mi to vadit nebude
Pořád je na pohled moc pěkný.
Koupila jsem x-move z druhé ruky. Chtěla jsem kočárek z otočnou sedačkou. Zatím ho mám 14 dní, každý den venku a nemůžu si stěžovat. Také jsem četla že často praskne rukojeť. Taky si myslím že záleží na tom jak člověk tu rukojeť má nastavenou a jak těžkou má tašku na. Zatím bych ho nevyměnila.
Já ho mám rok a jsem moc spokojená - jak s korbou, tak se sporťákem. Rukojeť praskala u starých modelů, ty nové takové problémy nemají…
https://www.babycar.cz/…-desert-team?…
Zvažuji koupi tohoto kočárku, a chtěla bych moc poprosit o radu, zde v recenzích jsem četla, že moc spokojené nejste.. Ale šlo o starší modely.. Jak si stojí tento?
Zda se mi že na kočičích hlavách a v lese z dítěte vytresu duši
. Litá tam to mimo hodně? Jedná se hlavně o hl. Korbu..
Prosím, jakékoliv připomínky, budu vděčná ![]()
Měli jsme a za mě naprostá spokojenost. Akorát jsme kupovali prodlouženou verzi korbicky. Bydlime u lesa za městem,s jizdou v terenu nikdy nebyl problém. Denně jsme s kočárkem najeli dobrych pět kilometrů.
@Oliverka28 píše:
Měli jsme a za mě naprostá spokojenost. Akorát jsme kupovali prodlouženou verzi korbicky. Bydlime u lesa za městem,s jizdou v terenu nikdy nebyl problém. Denně jsme s kočárkem najeli dobrych pět kilometrů.
Nedrncala moc hlavička?
No tak korbička se mi zdá i dost úzká.. Nečekám teda, že se nám narodi nějaký obr.. Ale přeci jen budu lítat hlavně v zimě.. V hluboké korbě.
tak aby ve fusaku nebyli mimčo moc stisnene.
My tam syna vozili jeste v osmy mesicich v zimnim fusaku a žádné male miminko to nebylo,muz ma skoro dva metry a ja 175cm,proto jsme hned volili prodlouzenou verzi korbicky. I pani v krámě nam ho doporučila hlavně kvuli terenu,co tu mame.
@lalalalala Dobrý den,
jen připomínám, že kočárky najdete také v Bazaru eMimina za zlomek původní ceny.
Tak dobře nakupte ![]()
adminka Eliška