Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s tímto kočárkem, už jsem měla vybraný abc design zoom, ale narazila jsem na tento a nějak mi zůstal v hlavě, hlavně i kvůli ceně, že za 12.500 se dá koupit s vložnýma taškama, nánožníkama, slunečníkem, dekama a taškou na rukojeť. Trochu mě odrazuje polohování zad, které se polohuje pomocí popruhu stejně jak u speediho, kterého mám a to mi dost nevyhovuje. No tak váhám a nemůžu najít žádné video ani bližší info o kočárku.
Děti budu mít 20 měsíců od sebe, ale syn je lenoch, takže potřebuju i ležení pro obě děti.
Hojky, vložná taška u X-landeru? To musí být novinka, co mám já X-landera XA, tak tam nejde dát sporťák do roviny… Rozhodně se na to mrkni v realu…
Ahojky, to bych ráda, jen nevím kde, tady v okolí jsem neobjevila žádný obchod, kde by ho měli. Tady je odkaz na ten set, tak snad by to k tomu nedávali, kdyby to tam nesedělo, zkusím tam poslat aspoň dotaz
x-lander
Ahoj, mám děti po 14 ti měsících. Druhorozený syn byl i poměrně velké mimi a kočárky pro sourozence mají poměrně malé druhé sedačky, zvolila jsem kočárek pro dvojčata-vedle sebe. X-lander twin můžu vřele dopuručit, byla jsem s ním opravdu spokojená. Báječně se s ním jezdilo. Po zadních kolech se dalo „vyskákat“ do patra domu a tak jsem se sním nemusela tahat v ruce. Sedačky jsou bezvadně lehce oddělené tou tyčí- čož je fajn, že nemohla dcera neustále šahat na spícího brášku.To polohování sedaček bylo bez problému. Krásně plynule a bez námahy šlo polohovat i spící miminko. Nebo i zvedat. Toho bych se vůbec neobávala, ale vím, že některé kočárky mají to polohování takové, že k tomu maminka pořebuje i ruce tatínka:)) To u X-landru neplatí.
Ještě k tomu polohování. Opěrka zad jde polohovat do úplné roviny! Dítě můžete v X-landru položit tak, že leží úplně rovně. Vložné tašky se k němu vyrábí a jsou o.k.
Omlouvam se, reklamovala jsem x-lander a jsem s nim ted spokojena. Kdyz nam po reklamaci prisel, tak se mi s nim jezdi perfektne.
Příspěvek upraven 30.10.10 v 22:20
Náhodou jsem narazila na tuto diskuzi, nechápu, z čeho tě bolí ruce?
Lepší a lehčeji ovladatelný kočárek jsem v ruce neměla!!! Mám tedy taky jen pro jedno dítě, ale věřím, že i ten x-twin bude super a vložené tašky mě taky překvapily
mile samozřejmě.
Ahoj, byl tezko ovladatelny, protoze se zasekavalo predni kolo. Myslela jsem, ze to proste tak spatne jezdi, ale zkusili jsme ho reklamovat a ted se s nim jezdi skvele. Mrzi mne, ze jsem ho nereklamovala drive. Ruce mne bolely z toho, ze to neustale uhybalo doprava nebo doleva. Tak ted uz to chapes, ne?
Jezdila jsem uz sice s kocarkem od kamaradky, ktery se ovladal lepe, ale byl o deset tisic drazsi. Na x-landerovi se mi libi jeho vybava. Je opravdu pestra.
Ahoj, mám dotaz.. Koukala jsem na tenhle kočárek a zajímaly by mě zkušenosti majitelek.. Budeme mít asi
děti od sebe 19měs. Dceři je rok a zatím nechodí a počítám s tím, že kdyby se mimi narodilo na podzim, tak bude kočár pro sourozence potřeba.. Co si budem povídat i když by mi na skejtíku stát chtěla, tak ten mi ve sněhu nepojede.. Hodně cestujeme, tak by mě zajímalo, jak je kočárek složitelnej do kufru. A celkově se ujistit, že se do toho kočárku fakt může narvat mimino
..Předem díky za komentáře ![]()
Petorka píše:
Náhodou jsem narazila na tuto diskuzi, nechápu, z čeho tě bolí ruce?
Lepší a lehčeji ovladatelný kočárek jsem v ruce neměla!!! Mám tedy taky jen pro jedno dítě, ale věřím, že i ten x-twin bude super a vložené tašky mě taky překvapilymile samozřejmě.
Nevím, jak je to v tomto případě,nechci xlander hanit, mela jsem ho vybrany pro pripad jednoho ditete,ale monokocar a dvojceci bych nesrovnavala, to je jak srovnavat kocku a psa
Fakt to neni jen prilepena druha cast, hned je jine cele ovladani,treba monokocar se da zvladnout bez aretovanych kolecek, duokocar si tak nedovedu predstavit. Bych mela brzo svaly jak Rambo
![]()
Zakladatelko,co stoji za premysleni u tohohle kocaru je spolecna strecha-dve deti s vekovym rozdilem maji jine potreby na koukani a tak a taky ty mala predni kolecka se hodi spis do mesta, ale pokud nepotrebujes do terenu, neresila bych to ![]()
Měla jsem tento kočárek pro dojčata taky v merku, ale v obchodě nejde sehnat a když jsem se na něj ptala prodavačů, tak ho zatim ještě (asi 3 obchody Brno) ani na prodejně neměli, a prej je nevýhoda, že se nedají miminka otočit proti směru jízdy, takže na novorozence nevidíte, je jen okénko ve stříšce, což po promyšlení jsem si tedy rozmyslela, ale moc mě to mrzelo, taky se mi na 150% zamlouval, jinak v nabídce kočárku pro dovjčata ---Hrůza…vůbec nevím co vybrat…taky se mi zamlouval bumbleride indie twin, ale bohužel zatím není k sehnání…nevím, nevím..??? ![]()
Ahoj, já mám X-Lander X-Twin pro svoje dvojčátka. Je jim 13 měsíců a jezdíme docela často. Jsem s ním maximálně spokojená, kromě toho, že nejde přehodit rukojeť, je naprosto v pohodě. Ale ta otočná kolečka s aretací za tuhle drobnou „vadu“ rozhodně stojí ![]()
Ahoj, tady zakladatelka
Právě že kočár nešel nikde vidět, jen tak bych ho nekoupila. Nakonec jsem koupila tento a jsem maximálně spokojená, máme za sebou už přes rok ježdění, takže testem prošel
Je tu na něj skvělá diskuze https://www.emimino.cz/…-foto-36969/
To jen pro ty, co neví, s tímto se všude vejdu, je skladný, lehce ovladatelný, variabilní pro různě staré děti, bez sedátka je to monokočár a nezničitelný, děcka ho milují ![]()
Jinak moc díky za rady a postřehy všem ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak jsou daleko zadní kolečka u xlandru x-twin, velice se mi zamlouvá, ale řeším zda projedeme do baráku .............