Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XA@3HE To jsem dělala taky, když hodně fučelo tak se jelo pod slídou, je fakt že občas na mě koukali jak na cvoka(přeci neprší, že?
)ale hlavně že malá nebyla skleněná
Dobrý večer maminky..Potřebuji poradit:Mám doma X-lander, X-pram 2009 a chci koupit novou korbičku. Už vím, že seženu jakoukoli od X-landeru a díky adapterům zacvaknu. Ale lze připojit i korbu jiné značky? A pokud ano jaké..Předem moc děkuji za odpovědi.. ![]()
Jooo, tak to neporadím, ale určitě by mě to taky zajímalo
, jiné korby se mi líbí mnohem více ![]()
A kde to zjistit? Nechci kontaktovat výrobce s tím, že chci korbu od konkurence
Jinak díky za zájem ![]()
Jestli bydlíš v nějakém větším městě, tak můžeš zajít do prodejny s kočárky, kde x-lander prodávají… já to mám hodně z ruky, jinak bych se klidně zeptala… Pojedu tam někdy v únoru, březnu, ptž musím zjistit, jaké mám koupit adaptéry - liší se podle roku výroby kočárku - na to mě už upozorňovala prodavačka, když jsem x-lander kupovala, že kdybych chtěla někdy dokoupit korbu, tak si mám hlavně pamatovat, jaký je rok výroby.
Možná by se mohlo i napsat na jinou diskuzi o x-landedrech…
na nějakou, kde je více uživatelek, třeba nějaká odpoví… ![]()
@3HE píše:
Prosím, existuje korba na x-lander se zvedáním zádové opěrky? nebo jsou skutečně všechny NEpolohovací? díky A je to vůbec tak úplně nutné to zvedání mít?
nevím jestli ti ta odpověď ještě pomůže, ale v kolekci 2012 jsou kočárky s polohovatelnou korbou. je to korbička x-pram Q která je kompatibilní s podvozky XQ (vzadu nafukovací kola vpředu dvě maličký) a x-move (stejný kolečka jako XA)
já mám x-move právě kvůli té polohovací korbě. hodně jsme to využili ![]()
@ivanuelka
předpokládám že ne. snad jedině maxi cosi, ale i o tom pochybuji
x lander má volně kombinovatelné korby jen u x pram Q ne. ta pasuje jen na XQ a x-move
@paola white píše:
@ivanuelka
předpokládám že ne. snad jedině maxi cosi, ale i o tom pochybujix lander má volně kombinovatelné korby jen u x pram Q ne. ta pasuje jen na XQ a x-move
Chápu to dobře - že x-pram můžu dát na jiný kočár, ale na x-lander jinou korbu nedám?
@paola white píše:
nevím jestli ti ta odpověď ještě pomůže, ale v kolekci 2012 jsou kočárky s polohovatelnou korbou. je to korbička x-pram Q která je kompatibilní s podvozky XQ (vzadu nafukovací kola vpředu dvě maličký) a x-move (stejný kolečka jako XA)já mám x-move právě kvůli té polohovací korbě. hodně jsme to využili
Takže na XA z roku 2009 tuto korbu nenasadím? Prodavačka říkala, že jsou různé adaptéry…
@3HE ne jakoukoliv korbu a jakýkoliv podvozek můžeš kombinovat (kromě x pram q), ale na x lander by možná pasovalo korba maxi cosi, ale tím si nejsem 100% jistá. má podobný systém uchycení.
kdy máš TP? já má dítě narozené v lednu takže s velikostí korby nebyl problém. do 9 měsíců jezdil v korbě a jak bylo potřeba vytáhnou fusak tak už byl ve sporťáku. myslím že pro dítě narozené pozdě v létě nebo na podzim není korba x lander vhodná ![]()
Ahoj my mnely xt trikolo a naprosta spokojenost i ve snehu vubec proste x-lander je pro mne jednicka a 4kolo by mnelo byt ve snehu urco jeste lepsi
za mne jooo
TP mám 9.5. - takže mimi bude muset do sporťáku nejpozději v listopadu… je to na nic s tou korbou, já to vím, ale to už by mi pomohl jen kočárek typu - sporťák s vložnou taškou a ten nechci, je těžký a nemá aretovací kola…
@3HE ne nenasadíš. x-pram Q je prostě jen na podvozek XQ a X-move. korba x-pram je nasaditelná na jakýkoliv typ podvozku (XT, XA, X-run) a jakýkoliv roky výroby (2008-2012), ale není polohovatelná
@3HE píše:
TP mám 9.5. - takže mimi bude muset do sporťáku nejpozději v listopadu… je to na nic s tou korbou, já to vím, ale to už by mi pomohl jen kočárek typu - sporťák s vložnou taškou a ten nechci, je těžký a nemá aretovací kola…
i tohle se dá vyřešit xlander má vložnou tašku do dvojčecího kočáru a dala by se vložit i do jiného sporťaku