X-lander XA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
22.12.12 17:12

A v úplném vichru nasadím pláštěnku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
22.12.12 20:45

@3HE To jsem dělala taky, když hodně fučelo tak se jelo pod slídou, je fakt že občas na mě koukali jak na cvoka(přeci neprší, že? :mrgreen: )ale hlavně že malá nebyla skleněná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.12.12 21:06

Radu prosím..

Dobrý večer maminky..Potřebuji poradit:Mám doma X-lander, X-pram 2009 a chci koupit novou korbičku. Už vím, že seženu jakoukoli od X-landeru a díky adapterům zacvaknu. Ale lze připojit i korbu jiné značky? A pokud ano jaké..Předem moc děkuji za odpovědi.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.12.12 10:24

Jooo, tak to neporadím, ale určitě by mě to taky zajímalo :lol:, jiné korby se mi líbí mnohem více ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.12.12 15:45

A kde to zjistit? Nechci kontaktovat výrobce s tím, že chci korbu od konkurence :? Jinak díky za zájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.12.12 22:02

Jestli bydlíš v nějakém větším městě, tak můžeš zajít do prodejny s kočárky, kde x-lander prodávají… já to mám hodně z ruky, jinak bych se klidně zeptala… Pojedu tam někdy v únoru, březnu, ptž musím zjistit, jaké mám koupit adaptéry - liší se podle roku výroby kočárku - na to mě už upozorňovala prodavačka, když jsem x-lander kupovala, že kdybych chtěla někdy dokoupit korbu, tak si mám hlavně pamatovat, jaký je rok výroby.
Možná by se mohlo i napsat na jinou diskuzi o x-landedrech… :think: na nějakou, kde je více uživatelek, třeba nějaká odpoví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.12.12 22:08
@3HE píše:
Prosím, existuje korba na x-lander se zvedáním zádové opěrky? nebo jsou skutečně všechny NEpolohovací? díky A je to vůbec tak úplně nutné to zvedání mít?

nevím jestli ti ta odpověď ještě pomůže, ale v kolekci 2012 jsou kočárky s polohovatelnou korbou. je to korbička x-pram Q která je kompatibilní s podvozky XQ (vzadu nafukovací kola vpředu dvě maličký) a x-move (stejný kolečka jako XA)

já mám x-move právě kvůli té polohovací korbě. hodně jsme to využili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.12.12 22:11

@ivanuelka
předpokládám že ne. snad jedině maxi cosi, ale i o tom pochybuji :nevim: x lander má volně kombinovatelné korby jen u x pram Q ne. ta pasuje jen na XQ a x-move

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.12.12 22:20
@paola white píše:
@ivanuelka
předpokládám že ne. snad jedině maxi cosi, ale i o tom pochybuji :nevim: x lander má volně kombinovatelné korby jen u x pram Q ne. ta pasuje jen na XQ a x-move

Chápu to dobře - že x-pram můžu dát na jiný kočár, ale na x-lander jinou korbu nedám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.12.12 22:21
@paola white píše:
nevím jestli ti ta odpověď ještě pomůže, ale v kolekci 2012 jsou kočárky s polohovatelnou korbou. je to korbička x-pram Q která je kompatibilní s podvozky XQ (vzadu nafukovací kola vpředu dvě maličký) a x-move (stejný kolečka jako XA)já mám x-move právě kvůli té polohovací korbě. hodně jsme to využili :palec:

Takže na XA z roku 2009 tuto korbu nenasadím? Prodavačka říkala, že jsou různé adaptéry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.12.12 22:26

@3HE ne jakoukoliv korbu a jakýkoliv podvozek můžeš kombinovat (kromě x pram q), ale na x lander by možná pasovalo korba maxi cosi, ale tím si nejsem 100% jistá. má podobný systém uchycení.

kdy máš TP? já má dítě narozené v lednu takže s velikostí korby nebyl problém. do 9 měsíců jezdil v korbě a jak bylo potřeba vytáhnou fusak tak už byl ve sporťáku. myslím že pro dítě narozené pozdě v létě nebo na podzim není korba x lander vhodná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
23.12.12 22:28

Ahoj my mnely xt trikolo a naprosta spokojenost i ve snehu vubec proste x-lander je pro mne jednicka a 4kolo by mnelo byt ve snehu urco jeste lepsi ;-) za mne jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.12.12 22:30

TP mám 9.5. - takže mimi bude muset do sporťáku nejpozději v listopadu… je to na nic s tou korbou, já to vím, ale to už by mi pomohl jen kočárek typu - sporťák s vložnou taškou a ten nechci, je těžký a nemá aretovací kola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.12.12 22:32

@3HE ne nenasadíš. x-pram Q je prostě jen na podvozek XQ a X-move. korba x-pram je nasaditelná na jakýkoliv typ podvozku (XT, XA, X-run) a jakýkoliv roky výroby (2008-2012), ale není polohovatelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
23.12.12 22:39
@3HE píše:
TP mám 9.5. - takže mimi bude muset do sporťáku nejpozději v listopadu… je to na nic s tou korbou, já to vím, ale to už by mi pomohl jen kočárek typu - sporťák s vložnou taškou a ten nechci, je těžký a nemá aretovací kola…

i tohle se dá vyřešit xlander má vložnou tašku do dvojčecího kočáru a dala by se vložit i do jiného sporťaku

http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí