Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky máte někdo tento kočárek?
doporučily byste? (bydlím ve městě, do terénu max. 1× za měsíc)
líbí se mi barva karbon
díky ![]()
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAMěla jsem XA 2008 a teď mám X-move což jsou podobné typy a můžu jen doporučit!!!
Děkuju
jen mám hruzu z kostek (kočičí hlavy) ve městě??? neskáče to moc?
I když mám čas ještě na kočárek, tak taky nad tímhle kočárkem přemýšlím. Vypadá pevně a taky pěkně ![]()
Já ho měla a nedoporučuju, má hrozně široko od sebe zadní kolečka (67 cm) měla jsem problémy s autobusama, vlakem i výtahem. Jinak co se týče ježdění jako takového tak jsem spokojená byla, ale to že jsem pořád řešila kam se vejdu a kam ne byla otrava
Mam presne tenhle kocarek a jsem moc spokojena…akorat se mi ted ulomil zoubek na zipu, je z umele hmoty
a samozrejme zip se rozjel, tak to musim dat na reklamaci…jezdi ale paradne…jo a kola jsou siroke, ze se clovek sem tam nekam nevleze… ![]()
Aha, já bydlím v 7. patře takže vytah potrebuju
no poměřím uvidím, díky moc, to mě nenapadlo
Já mámtaky přesně tenhle typ…no, jako celkem spokojená jsem, ale má opravdu pár chybiček, jako např. malá korba, neumím si představit, že bych do ní měla dát svoji malou na zimu a ještě s fusakem, to by asi nešlo. Jinak co mi vadí je neustále hýbající se rukojeť. Můj nadává, že není dobře skladný do auta, nemůžu posoudit, protože nevím jak vypadají složené ostatní kočárky s korbičkama,,, ale má spíše více pozitiv než negativ, alespoň co se týče hluboké korby, co se týče sporťáku, tak o víkendu začneme zkoušet
![]()
@artepetka no na kazdem kocaru je neco ze…ta korba je fakt malinka, ja mam stesti, mala ma v sedmi mesicich 62 cm, ale tak na zimu to asi taky uz nevypada s fusakem a tak…do auta je to nic moc, ty kola jsou velike, ale je to takle u hodne kocarku… @valina1 ja u mamy v panelaku pouzivam vytah normalne a to maji maly vytah a jeste v nem takove ty vnitrni dvere…spis je problem nekde v obchode.
Holky a vam se nikomu na tom hlubokem z te vrchni slidy nepokazil zip??To mam jen ja takovou smulu?
![]()
Mam, chybi mi odpruzeni a cumi tam jeden sroub a nejde dotahnout. Jinak si nestezuju. Jezdi se s nim dobre, snadno se s nim manipuluje. Pry je super do snehu.
Tak kočárek mám skoro rok a jsem spokojená. Do našeho malého eurového výtahu se vlezu, v žádném obchodě jsem neměla problém, že bych neprojela, po kočičích hlavách jezdím denně a malou jsem ještě nevyklepala a se zipama problém nebyl
Jenom teda složený sporťák zabírá hodně místa v kufru auta pokud se nesdělají kolečka, ale to asi bude problém každého kočárku.
@ncc1701 ten šroubek tam je tam schválně, slouží k fixaci kočárku, když se složí ![]()