X-lander xa 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5130
26.9.12 18:12

x-lander xa 2011

Holky máte někdo tento kočárek?
doporučily byste? (bydlím ve městě, do terénu max. 1× za měsíc)
líbí se mi barva karbon
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
26.9.12 18:21

Měla jsem XA 2008 a teď mám X-move což jsou podobné typy a můžu jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.9.12 18:22

Děkuju :kytka: jen mám hruzu z kostek (kočičí hlavy) ve městě??? neskáče to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.9.12 18:44

I když mám čas ještě na kočárek, tak taky nad tímhle kočárkem přemýšlím. Vypadá pevně a taky pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.9.12 18:46

@Kelly3 no já mám taky ččas, jen dopředu přemýšlím :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.9.12 18:47

@valina1 Přesně tohle dělám i já :D a ani se toho nedočkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
26.9.12 19:09

Já ho měla a nedoporučuju, má hrozně široko od sebe zadní kolečka (67 cm) měla jsem problémy s autobusama, vlakem i výtahem. Jinak co se týče ježdění jako takového tak jsem spokojená byla, ale to že jsem pořád řešila kam se vejdu a kam ne byla otrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
26.9.12 19:10

Mam presne tenhle kocarek a jsem moc spokojena…akorat se mi ted ulomil zoubek na zipu, je z umele hmoty :roll: a samozrejme zip se rozjel, tak to musim dat na reklamaci…jezdi ale paradne…jo a kola jsou siroke, ze se clovek sem tam nekam nevleze… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.9.12 19:24

Aha, já bydlím v 7. patře takže vytah potrebuju 8o no poměřím uvidím, díky moc, to mě nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
26.9.12 19:32

Já mámtaky přesně tenhle typ…no, jako celkem spokojená jsem, ale má opravdu pár chybiček, jako např. malá korba, neumím si představit, že bych do ní měla dát svoji malou na zimu a ještě s fusakem, to by asi nešlo. Jinak co mi vadí je neustále hýbající se rukojeť. Můj nadává, že není dobře skladný do auta, nemůžu posoudit, protože nevím jak vypadají složené ostatní kočárky s korbičkama,,, ale má spíše více pozitiv než negativ, alespoň co se týče hluboké korby, co se týče sporťáku, tak o víkendu začneme zkoušet :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5356
26.9.12 20:12

@artepetka no na kazdem kocaru je neco ze…ta korba je fakt malinka, ja mam stesti, mala ma v sedmi mesicich 62 cm, ale tak na zimu to asi taky uz nevypada s fusakem a tak…do auta je to nic moc, ty kola jsou velike, ale je to takle u hodne kocarku… @valina1 ja u mamy v panelaku pouzivam vytah normalne a to maji maly vytah a jeste v nem takove ty vnitrni dvere…spis je problem nekde v obchode.
Holky a vam se nikomu na tom hlubokem z te vrchni slidy nepokazil zip??To mam jen ja takovou smulu? :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
26.9.12 20:15

@marketa20 zipy byly v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.9.12 20:17

Mam, chybi mi odpruzeni a cumi tam jeden sroub a nejde dotahnout. Jinak si nestezuju. Jezdi se s nim dobre, snadno se s nim manipuluje. Pry je super do snehu.

• Citovat
  • Upravit
5164
26.9.12 20:20

Tak kočárek mám skoro rok a jsem spokojená. Do našeho malého eurového výtahu se vlezu, v žádném obchodě jsem neměla problém, že bych neprojela, po kočičích hlavách jezdím denně a malou jsem ještě nevyklepala a se zipama problém nebyl :nevim: Jenom teda složený sporťák zabírá hodně místa v kufru auta pokud se nesdělají kolečka, ale to asi bude problém každého kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
26.9.12 20:22

@ncc1701 ten šroubek tam je tam schválně, slouží k fixaci kočárku, když se složí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí