Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s touto trojkombinaci X-Lander xa 2017 set x mohu ho mít za super cenu. Hrozně se mi líbí ale ráda bych znala i názor vas uživatelek. Kočárek potřebuju hlavně na vesnici takže ne moc dobre cesty. děkuji
Já ho mám a na vesnici do terénu bych ho určitě neporizovala. Taky ho mám za bezva cenu, slouží dobře, nic moc bych mu nevytykala, ale bydlim ve městě. Není vůbec odpruzeny, hrkaji mu přední kolečka. Ale zase korba není tak malá, jak se všude píše, vozim teď půlroční dítě i s fusakem a vejde se. Má dobrou brzdu, velký košík, co hodně unese, super nanoznik… Ale na terén fakt není. Jako projela jsem zatím všude (hlína, tráva, sníh.. ), ale na dovolenou do hor ho opravdu brát nebudeme.
@chaela děkuju no on i brácha říkal že do terénu má dost malý kolečka. Mi tady máme fakt klasický polnacky a není tu moc míst kam jed
tak mám celkem dilema ![]()
Tak kolečka bych za malý neoznacila, ale tam jde hlavně o to odpruzeni. Polnacku to podle mě nějak kloudně neprojede. Já na každé větší nerovnosti jedu jen po zadních kolech, protože ty přední cvakají a kočárem to haze. Prý je to těžištěm, u sportaku se to už údajně neděje, tak jsem zvědavá. Určitě bych doporučila něco s pořádným odpruzenim. Ale nebýt tohoto, byl by to za mě dokonalý kočár.
A máš nějaký typ za rozumnou cenu? Já pořád pikukuju na Jane crosswalk ale ten je dost drahej ![]()
A máte s ním zkušenost co se třeba běhaní týká, chtěla bych nějaký kočár na běhání a x-lander se mi zdál dobrý, ale nemám žádné zkušenosti, tak budu ráda za každý tip nebo radu
@suralka
recenze na XA jsou tady
Na běh holky hodně chválí kočárky s brzdou a trojkolky…
jako Thule Urban Glide2
recenze
dále: Easywalker či TFK , Baby jogger
@Srabek píše:
@suralka co třeba cosatto ten je lehouckej
lehký kočárek na běh, to není moc vhodný, kočár na běh musí mít ruční brzdu a stabilní těžší konstrukci. Žádné hrkátko s malými kolečky.
No to je pravda, @Káťa19 a vy běháte? jde mi spíš o praxi než o recenze na webu…ta trojkolka třeba není špatná, asi se dá využít jako kočár do terénu nbeo třeba i na kolo, nevíte?
@suralka přímo já neběhám, ale jsem patronkou zdejších recenzí a pohybuju se tu v hodně diskuzí, kde vím, že holky velmi chválí na běh trojkolky s brzdou, jak jsem dala odkazy ![]()
Sama jezdím hodně v terénu - louky, les, atd, jezdíme rybařit… mám teda levnější variantu - B-Motion 3, ale pokud bych neměla třetí dítě, ale první jdu uřčitě do Thule nebo podobného…
@Káťa19 píše:
@suralka přímo já neběhám, ale jsem patronkou zdejších recenzí a pohybuju se tu v hodně diskuzích, kde vím, že holky velmi chválí na běh trojkolky s brzdou, jak jsem dala odkazy
Sama jezdím hodně v terénu - louky, les, atd, jezdíme rybařit… mám teda levnější variantu - B-Motion 3, ale pokud bych neměla třetí dítě, ale první jdu uřčitě do Thule nebo podobného…
@suralka na kolo, jak to myslíte? jako vozík? to nee, k tomu jsou jiné
@Káťa19 viděla jsem na netu takové ty kryté vozíky, co se běžně dávají za kolo ale s možností toho, že si ho můžete vzít samostatně a jít třeba běhat a to se mi právě líbilo, že to má víc využití
@suralka to jde vzit samostatne, ale je to dost velky kolos
https://www.emimino.cz/…iot-sport-2/