Xbox pro děti - má cenu ho kupovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1943
25.11.18 23:53
@MartinKa36 píše:
Staci to, jen bych doplnil že na ten disk se daji uložit i hry z DVD když to děti poškrábou tak si xbox jen ověří že je v DVD originální hra a načte ji z hardisku, jinak ta cena nic moc proč dávat 4000,– za xbox 360 s kinectem když je možné koupit xbox one za 5000,– a navíc s dvouletou zárukou a občas I levněji, a navic xbox one přehraje blueray, a je na něj lepší minecraft. :)

Za 5000,– jsem ho jeste nevidela. Ale tam zas nejdou ty pohybove hry. :think: Neni uz spis pro „profi“ hrace? Ja to chci jen na obcasne hrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
25.11.18 23:55

Pro informaci některé hry mají I vzdělávací mód třeba tohle na starej xbox 360 není. https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
25.11.18 23:57
@janet9 píše:
Za 5000,– jsem ho jeste nevidela. Ale tam zas nejdou ty pohybove hry. :think: Neni uz spis pro „profi“ hrace? Ja to chci jen na obcasne hrani.

ja ho vydel o prazdninách za 4000,– ale na black Friday všichni zdražily, one ONE jdou taneční hry jak jsem psal místo kinectu se na snímaní používá kamera z mobilního telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.11.18 23:59
@MartinKa36 píše:
Staci to, jen bych doplnil že na ten disk se daji uložit i hry z DVD když to děti poškrábou tak si xbox jen ověří že je v DVD originální hra a načte ji z hardisku, jinak ta cena nic moc proč dávat 4000,– za xbox 360 s kinectem když je možné koupit xbox one za 5000,– a navíc s dvouletou zárukou a občas I levněji, a navic xbox one přehraje blueray, a je na něj lepší minecraft. :)

To si musí každý rozhodnout sám.
Já si to kupovala před pár měsíci za 4500,– s roční zárukou s kinectem a hry za pakatel…a já chtěla hlavně ten Kinect, protože 360 ho plně podporovala zatímco one už ne a hry které na nem hrají je z 90% pohyb…zbytek tu a tam a těch her je na 360 víc než hafo.
Blueray ani DVD mě netankuje..jsem pirát :mrgreen:
Zakladatelka musí vědět sama,co chce..ať si přečte plus a mínus a rozhodne se .
Já jen nabidla tu možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
26.11.18 00:08
@Malike píše:
To si musí každý rozhodnout sám.
Já si to kupovala před pár měsíci za 4500,– s roční zárukou s kinectem a hry za pakatel…a já chtěla hlavně ten Kinect, protože 360 ho plně podporovala zatímco one už ne a hry které na nem hrají je z 90% pohyb…zbytek tu a tam a těch her je na 360 víc než hafo.
Blueray ani DVD mě netankuje..jsem pirát :mrgreen:
Zakladatelka musí vědět sama,co chce..ať si přečte plus a mínus a rozhodne se .
Já jen nabidla tu možnost.

Kinect je dobrej důvod pro nákup 360, ale ta cena 4000,– je hodně mimo skusil bych na facebooku skupinu xbox bazar pokud chceš 360 a ušetří tak 50% jen si musíš pohlídat še si koupíš poslední nebo předposlední verzi xbox 360, Pokud se rozhodněš pro xbox one tak bych počkal 3 měsíce na lepší ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.11.18 00:09

Co jsem četla..tak někdo psal..že klasické hry jdou z 360 na one ,ale ne Kinect hry.Tak ne vše one přehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.11.18 00:13
@MartinKa36 píše:
Kinect je dobrej důvod pro nákup 360, ale ta cena 4000,– je hodně mimo skusil bych na facebooku skupinu xbox bazar pokud chceš 360 a ušetří tak 50% jen si musíš pohlídat še si koupíš poslední nebo předposlední verzi xbox 360, Pokud se rozhodněš pro xbox one tak bych počkal 3 měsíce na lepší ceny.

Tak bez kinektu je to za 3000,–
Ano..na bazaru od lidí je to levnější ale bez záruky a možnosti vrácení..
Konzole a hry jsou přeci jen renomovaná firma, která dohlíží na kvalitu a neváhá přidat záruku na výrobky.
Já dostala svoji konzoli bez škrábnutí a vady.Se zárukou.
Od lidí bych si to nelajzla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
26.11.18 08:40

My mame Nintendo doma. Nas vysel na 8 tis., kdyz se prizoval + konzoly neco stoji.
Stal vic, protoze jsme chteli novinku cerny. Zapina se v zime, kdyz je venku opravdu hnusne, ale chybi led a snih. Maji tam ruzne pohybove aktivity a hry tenis, golf atd., ze se muze zapojit cela rodina.
Kdyz si dovede starsi dcera kamarady, tak si zahraji. Denne se u toho nesedi, ale je to fajn obcasne zpestreni.

Xbox bude asi podobny. Nemyslim si, ze je to spatne. Neporidila bych vylozene asi detem, ale spolecny rodinny darek. Proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.3.19 12:45

pro děti je xbox one perfektní, hlavně s kinectem. Ale i takév minecraft je bomba o sportech ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.22 22:02

Já jsem teda kupovala hry a xbox na **** a byla jsem velice spokojená. Xbox 360 250GB tam měli skoro a půlku levnější než na jiných stránkách. Za Xbox jsem platila 2600,– :) a ješte k tomu dostala 1 rok záruku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný