Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MartinKa36 píše:
Staci to, jen bych doplnil že na ten disk se daji uložit i hry z DVD když to děti poškrábou tak si xbox jen ověří že je v DVD originální hra a načte ji z hardisku, jinak ta cena nic moc proč dávat 4000,– za xbox 360 s kinectem když je možné koupit xbox one za 5000,– a navíc s dvouletou zárukou a občas I levněji, a navic xbox one přehraje blueray, a je na něj lepší minecraft.
Za 5000,– jsem ho jeste nevidela. Ale tam zas nejdou ty pohybove hry.
Neni uz spis pro „profi“ hrace? Ja to chci jen na obcasne hrani.
Pro informaci některé hry mají I vzdělávací mód třeba tohle na starej xbox 360 není. https://www.youtube.com/watch?…
@janet9 píše:
Za 5000,– jsem ho jeste nevidela. Ale tam zas nejdou ty pohybove hry.Neni uz spis pro „profi“ hrace? Ja to chci jen na obcasne hrani.
ja ho vydel o prazdninách za 4000,– ale na black Friday všichni zdražily, one ONE jdou taneční hry jak jsem psal místo kinectu se na snímaní používá kamera z mobilního telefonu.
@MartinKa36 píše:
Staci to, jen bych doplnil že na ten disk se daji uložit i hry z DVD když to děti poškrábou tak si xbox jen ověří že je v DVD originální hra a načte ji z hardisku, jinak ta cena nic moc proč dávat 4000,– za xbox 360 s kinectem když je možné koupit xbox one za 5000,– a navíc s dvouletou zárukou a občas I levněji, a navic xbox one přehraje blueray, a je na něj lepší minecraft.
To si musí každý rozhodnout sám.
Já si to kupovala před pár měsíci za 4500,– s roční zárukou s kinectem a hry za pakatel…a já chtěla hlavně ten Kinect, protože 360 ho plně podporovala zatímco one už ne a hry které na nem hrají je z 90% pohyb…zbytek tu a tam a těch her je na 360 víc než hafo.
Blueray ani DVD mě netankuje..jsem pirát ![]()
Zakladatelka musí vědět sama,co chce..ať si přečte plus a mínus a rozhodne se .
Já jen nabidla tu možnost.
@Malike píše:
To si musí každý rozhodnout sám.
Já si to kupovala před pár měsíci za 4500,– s roční zárukou s kinectem a hry za pakatel…a já chtěla hlavně ten Kinect, protože 360 ho plně podporovala zatímco one už ne a hry které na nem hrají je z 90% pohyb…zbytek tu a tam a těch her je na 360 víc než hafo.
Blueray ani DVD mě netankuje..jsem pirát
Zakladatelka musí vědět sama,co chce..ať si přečte plus a mínus a rozhodne se .
Já jen nabidla tu možnost.
Kinect je dobrej důvod pro nákup 360, ale ta cena 4000,– je hodně mimo skusil bych na facebooku skupinu xbox bazar pokud chceš 360 a ušetří tak 50% jen si musíš pohlídat še si koupíš poslední nebo předposlední verzi xbox 360, Pokud se rozhodněš pro xbox one tak bych počkal 3 měsíce na lepší ceny.
Co jsem četla..tak někdo psal..že klasické hry jdou z 360 na one ,ale ne Kinect hry.Tak ne vše one přehraje.
@MartinKa36 píše:
Kinect je dobrej důvod pro nákup 360, ale ta cena 4000,– je hodně mimo skusil bych na facebooku skupinu xbox bazar pokud chceš 360 a ušetří tak 50% jen si musíš pohlídat še si koupíš poslední nebo předposlední verzi xbox 360, Pokud se rozhodněš pro xbox one tak bych počkal 3 měsíce na lepší ceny.
Tak bez kinektu je to za 3000,–
Ano..na bazaru od lidí je to levnější ale bez záruky a možnosti vrácení..
Konzole a hry jsou přeci jen renomovaná firma, která dohlíží na kvalitu a neváhá přidat záruku na výrobky.
Já dostala svoji konzoli bez škrábnutí a vady.Se zárukou.
Od lidí bych si to nelajzla.. ![]()
My mame Nintendo doma. Nas vysel na 8 tis., kdyz se prizoval + konzoly neco stoji.
Stal vic, protoze jsme chteli novinku cerny. Zapina se v zime, kdyz je venku opravdu hnusne, ale chybi led a snih. Maji tam ruzne pohybove aktivity a hry tenis, golf atd., ze se muze zapojit cela rodina.
Kdyz si dovede starsi dcera kamarady, tak si zahraji. Denne se u toho nesedi, ale je to fajn obcasne zpestreni.
Xbox bude asi podobny. Nemyslim si, ze je to spatne. Neporidila bych vylozene asi detem, ale spolecny rodinny darek. Proc ne.
pro děti je xbox one perfektní, hlavně s kinectem. Ale i takév minecraft je bomba o sportech ani nemluvě.
Já jsem teda kupovala hry a xbox na **** a byla jsem velice spokojená. Xbox 360 250GB tam měli skoro a půlku levnější než na jiných stránkách. Za Xbox jsem platila 2600,–
a ješte k tomu dostala 1 rok záruku..