Xiaomi redmi note 10 se stále seká

Anonymní
1.1.22 17:39

Xiaomi redmi note 10 se stále seká

Ahoj, mám tři měsíce nový telefon Xiaomi redmi note 10 a často se mi z ničeho nic sekne SW. Přestane reagovat. Stává se to hlavně, když jsem na internetu. Používám Chrome. Čím to může být? Nový telefon jsem si kupovala, protože ten minulý, taky Xiaomi, se sekal a už fakt hodně. Jenže ten původní to začal dělat po 2 letech, tenhle už po třech měsících. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.1.22 17:49
@Anonymní píše:
Ahoj, mám tři měsíce nový telefon Xiaomi redmi note 10 a často se mi z ničeho nic sekne SW. Přestane reagovat. Stává se to hlavně, když jsem na internetu. Používám Chrome. Čím to může být? Nový telefon jsem si kupovala, protože ten minulý, taky Xiaomi, se sekal a už fakt hodně. Jenže ten původní to začal dělat po 2 letech, tenhle už po třech měsících. :zed:

Reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
1.1.22 17:54

Záleží co všechno ti běží na pozadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
1.1.22 18:28

Mam redmi 9,tusim, proste nejaky, tehdynejlevnejsi, od O2 a seka se take zahy. Podle mne jsou to proste nekvalitni telefony. Predtim jsem mivala Samsungy a tam to bylo az treba po dvou letech. Kazdopadne, jak je psano vys, reklamovat. Ale to je, pri tom, co je potreba si do telefonu natahat nebo zalohovat, vzdy silenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.22 23:18
@martina.se píše:
Reklamovat

SW vady se můžou reklamovat? Respektive mám nějakou šanci na uznání reklamace?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.22 23:37

Já mám Mi Note 10 lite už rok, na internetu jsem hodně, používám Chrome a ten telefon šlape jako hodinky :palec: Můj otec má Redmi řadu a ta tedy taky nic moc… Někde jsem četla, že ta Redmi řada občas vykazuje problémy :nevim:

P. S. Teď koukám na ty ceny a Xiaomi nějak výrazně podražilo :zed: Ten můj rok starý telefon kupovaný před rokem v CZC stojí nyní o 3000,– víc, vtipálci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
167
1.1.22 23:44
@Anonymní píše:
Já mám Mi Note 10 lite už rok, na internetu jsem hodně, používám Chrome a ten telefon šlape jako hodinky :palec: Můj otec má Redmi řadu a ta tedy taky nic moc… Někde jsem četla, že ta Redmi řada občas vykazuje problémy :nevim:P. S. Teď koukám na ty ceny a Xiaomi nějak výrazně podražilo :zed: Ten můj rok starý telefon kupovaný před rokem v CZC stojí nyní o 3000,– víc, vtipálci :mrgreen:

Zdravím. Jaká je kvalita fotografií u Xiaomi? Mám iPhone, ale přijdou mi nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.1.22 00:19

Otevřela jsem tuto diskuzi a poprvý se mi tenhle telefon seknul, zvláštní. Mám ho půl roku a šlape taky jak hodinky, jsem spokojená. Tvůj bych reklamovala, jestli je to často. Já mám třetí Xiaomi v řadě a jsem moc spokojená. Jen by teda mohl být klidně trochu menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.1.22 00:33

@Azeretereza
Jaké dělá fotografie?
Mám posledních 100 let iPhone a už mě nebaví, chci něco nového. Dnes jsem koukala po posledním Xiaomi za 23 tis. Ale fotografie jsem od Xiaomi neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.1.22 00:56
@Lelya_Ley píše:
@Azeretereza
Jaké dělá fotografie?
Mám posledních 100 let iPhone a už mě nebaví, chci něco nového. Dnes jsem koukala po posledním Xiaomi za 23 tis. Ale fotografie jsem od Xiaomi neviděla.

Neumim odpovědět, protože se ve světě fotografie nevyznám. Podle mě dělá dobrý fotky, ale nedokážu to objektivně posoudit. Má oproti osmičce víc funkcí ve foťáku, ale moc to nevyužívám. Tenhle stál kolem 5-6000 Kč, nevím přesně, vybírala jsem si služební telefon a limit byl 6000. Mě by se naopak iPhone líbil kvůli tomu rozměru, je kompaktní, dá se nosit v kapse. Ale odmítám platit za telefon tolik peněz, navíc apple vlna je úplně mimo mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.1.22 01:08

@Azeretereza stejně díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.22 10:05
@Anonymní píše:
SW vady se můžou reklamovat? Respektive mám nějakou šanci na uznání reklamace?

Není normální, aby se sekal.. původní mám víc jak 4 roky a šlape jako hodinky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.22 10:09
@Lelya_Ley píše:
@Azeretereza
Jaké dělá fotografie?

Fotky dělá pěkné. V tom problém není. Fotky jsou lepší než třeba ze Samsungu. Jen to sekání je k vzteku.

• Citovat
  • Upravit
167
2.1.22 10:50
@Anonymní píše:
Fotky dělá pěkné. V tom problém není. Fotky jsou lepší než třeba ze Samsungu. Jen to sekání je k vzteku.

Díky za info. A kde jste ho kupovala? Já plánuju u O2, tam jsem klientem. Napadá, mě jestli to není bezpečnější než nákup přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.22 19:57
@Lelya_Ley píše:
Díky za info. A kde jste ho kupovala? Já plánuju u O2, tam jsem klientem. Napadá, mě jestli to není bezpečnější než nákup přes internet.

Kupovala jsem ho na CZC, měla jsem nějaký kód, kde byl asi o 800,– levnější. Když ho koupíš u O2, jako součást nějakého balíčku, tak to bude asi jistější. Ja to nechtěla, protože mají vždy nějaké priblble podmínky a nechtělo se mi je podstupovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová