Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mám tři měsíce nový telefon Xiaomi redmi note 10 a často se mi z ničeho nic sekne SW. Přestane reagovat. Stává se to hlavně, když jsem na internetu. Používám Chrome. Čím to může být? Nový telefon jsem si kupovala, protože ten minulý, taky Xiaomi, se sekal a už fakt hodně. Jenže ten původní to začal dělat po 2 letech, tenhle už po třech měsících.
Reklamovat
Mam redmi 9,tusim, proste nejaky, tehdynejlevnejsi, od O2 a seka se take zahy. Podle mne jsou to proste nekvalitni telefony. Predtim jsem mivala Samsungy a tam to bylo az treba po dvou letech. Kazdopadne, jak je psano vys, reklamovat. Ale to je, pri tom, co je potreba si do telefonu natahat nebo zalohovat, vzdy silenost.
@martina.se píše:
Reklamovat
SW vady se můžou reklamovat? Respektive mám nějakou šanci na uznání reklamace?
Já mám Mi Note 10 lite už rok, na internetu jsem hodně, používám Chrome a ten telefon šlape jako hodinky
Můj otec má Redmi řadu a ta tedy taky nic moc… Někde jsem četla, že ta Redmi řada občas vykazuje problémy ![]()
P. S. Teď koukám na ty ceny a Xiaomi nějak výrazně podražilo
Ten můj rok starý telefon kupovaný před rokem v CZC stojí nyní o 3000,– víc, vtipálci ![]()
@Anonymní píše:
Já mám Mi Note 10 lite už rok, na internetu jsem hodně, používám Chrome a ten telefon šlape jako hodinkyMůj otec má Redmi řadu a ta tedy taky nic moc… Někde jsem četla, že ta Redmi řada občas vykazuje problémy
P. S. Teď koukám na ty ceny a Xiaomi nějak výrazně podražilo
Ten můj rok starý telefon kupovaný před rokem v CZC stojí nyní o 3000,– víc, vtipálci
Zdravím. Jaká je kvalita fotografií u Xiaomi? Mám iPhone, ale přijdou mi nic moc.
Otevřela jsem tuto diskuzi a poprvý se mi tenhle telefon seknul, zvláštní. Mám ho půl roku a šlape taky jak hodinky, jsem spokojená. Tvůj bych reklamovala, jestli je to často. Já mám třetí Xiaomi v řadě a jsem moc spokojená. Jen by teda mohl být klidně trochu menší.
@Azeretereza
Jaké dělá fotografie?
Mám posledních 100 let iPhone a už mě nebaví, chci něco nového. Dnes jsem koukala po posledním Xiaomi za 23 tis. Ale fotografie jsem od Xiaomi neviděla.
@Lelya_Ley píše:
@Azeretereza
Jaké dělá fotografie?
Mám posledních 100 let iPhone a už mě nebaví, chci něco nového. Dnes jsem koukala po posledním Xiaomi za 23 tis. Ale fotografie jsem od Xiaomi neviděla.
Neumim odpovědět, protože se ve světě fotografie nevyznám. Podle mě dělá dobrý fotky, ale nedokážu to objektivně posoudit. Má oproti osmičce víc funkcí ve foťáku, ale moc to nevyužívám. Tenhle stál kolem 5-6000 Kč, nevím přesně, vybírala jsem si služební telefon a limit byl 6000. Mě by se naopak iPhone líbil kvůli tomu rozměru, je kompaktní, dá se nosit v kapse. Ale odmítám platit za telefon tolik peněz, navíc apple vlna je úplně mimo mně.
@Anonymní píše:
SW vady se můžou reklamovat? Respektive mám nějakou šanci na uznání reklamace?
Není normální, aby se sekal.. původní mám víc jak 4 roky a šlape jako hodinky ![]()
@Lelya_Ley píše:
@Azeretereza
Jaké dělá fotografie?
Fotky dělá pěkné. V tom problém není. Fotky jsou lepší než třeba ze Samsungu. Jen to sekání je k vzteku.
@Anonymní píše:
Fotky dělá pěkné. V tom problém není. Fotky jsou lepší než třeba ze Samsungu. Jen to sekání je k vzteku.
Díky za info. A kde jste ho kupovala? Já plánuju u O2, tam jsem klientem. Napadá, mě jestli to není bezpečnější než nákup přes internet.
@Lelya_Ley píše:
Díky za info. A kde jste ho kupovala? Já plánuju u O2, tam jsem klientem. Napadá, mě jestli to není bezpečnější než nákup přes internet.
Kupovala jsem ho na CZC, měla jsem nějaký kód, kde byl asi o 800,– levnější. Když ho koupíš u O2, jako součást nějakého balíčku, tak to bude asi jistější. Ja to nechtěla, protože mají vždy nějaké priblble podmínky a nechtělo se mi je podstupovat.
Ahoj, mám tři měsíce nový telefon Xiaomi redmi note 10 a často se mi z ničeho nic sekne SW. Přestane reagovat. Stává se to hlavně, když jsem na internetu. Používám Chrome. Čím to může být? Nový telefon jsem si kupovala, protože ten minulý, taky Xiaomi, se sekal a už fakt hodně. Jenže ten původní to začal dělat po 2 letech, tenhle už po třech měsících.