Z čeho pije batole UM?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
9.2.11 09:20

Z čeho pije batole UM

Hezký den!
Chtěla jsem se zeptat, v čem podáváte dětem po roce věku UM? Dál v lahvi s dudlíkem, nebo už jste přešli na netekoucí či jiné hrnečky? Mám dítě něco málo přes rok a je dost závislé na láhvi s dudlem, z netekoucích hrnečků by pilo, ale dudlíkové láhve by musely zmizet, jenže z nich pije UM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
9.2.11 09:31

ahoj, u nás bohužel i nadále jede lahev s dudlíkem, a to je nám 2,5roku, ven to nenosíme, ale jakmile marodí nebo se setmí, chce tu s dudlíkem, netekoucí hrnečky, lahve, všechno máme, značkový i neznačkový, různý druhy a je nám to k ničemu, venku pije pitíčko s brckem, nebo aqua jupík apod. ale doma lahev s dudlíkem a nazdar :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.2.11 09:44

Láhev s TÍMHLE dudlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.2.11 09:45

Mleko Samik pije z normalni lahve s dudlikem.Ale vodu a caj behem dne pije z netekouciho hrnecku.A obcas pije i z plastoveho kelimku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
9.2.11 09:46

My jsme taky stále na dudlíku ve 2 letech.Jenom UM.Jinak pijeme normálně s hrníčku a s lahvičky od jupíka.Prsotě to s pítka nechce.Asi ho to uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
9.2.11 09:54

Dokud bude pít UM, tak jedině z lahvičky s dudlíkem. Čaj z netekoucího hrnečku. Nám vyhovuje vše Avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.11 10:06
lleennttiillkkaa píše:
Láhev s TÍMHLE dudlíkem

:palec: tohle jediné mi Nikča vezme :palec: netekousí TVRDÉ pítko naprosto néé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
9.2.11 10:07

My jsme měli hrníček a poloměkkým pítkem, kojila jsem, takže na dudlík nebyl zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
9.2.11 10:10

My jsem na tom podobně. Do 3 let pila mlíčko z láhve s dudlíkem a pak se jí narodila sestřička a vysvětlili jsme jí, že je už na to velká, ať nechá láhev miminku a sama pije z hrníčku. POchopitelně jsme malé koupily nové lahvičky (prvně na čaj a teď i na mlíčko) a na starší to celkem zabralo a měla velkou radost, když mohla miminku sama vybrat lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.2.11 10:38

ahoj…u nas se mliko pije z dudlu…vsechno ostatni z hrnecku. mliko mi jinak nez z dudlu proste nevypije a vylivam to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
9.2.11 12:53

Kravské, z normálního hrnečku bez pítka. Případně plastového, aby to bylo lehčí. CCa od 15-16m pije bez pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.2.11 13:56

UM dostává v lahvi s dudlíkem Avent,vodu a čaj pije z Kouzelného hrnečku Avent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.2.11 12:51

Dcera má 18 měsíců a UM pije už z hrníčku s tvrdým pítkem (NUK) a čaj z lahvičky také s tvrdým pítkem (MAM). Ale trvalo nám několik měsíců, než si oblíbila pití UM z hrníčku s pítkem. Začala z něj pít, až když jsem odstranila tu část, která se dává zevnitř do pítka, aby hrnek nekapal. Bez toho už pije v pohodě, hezky to teče a nemusí se moc namáhat sáním. Čaj měla nejdříve z lahve s měkkým pítkem, poté pila z lahve s brčkem. Teď už má i na čaj tvrdé pítko. Důvod je jediný - rostou jí zuby a brčko si rozkousala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.2.11 01:05

UM jsme začali zkoušet nedávno, asi před měsícem, pila nejdřív z lahve (ale tahá ji všude s sebou, cintá to, dává napít panenkám, tátovi nalila to ucha atd :) tak jsme jí dali takový netekoucí hrneček, co má to pítko měkké. (myslím že je to avent od 6 měs.) a pohoda, okusuje si na tom zoubky… občas veme i tvrdý hrneček. Ale máma je pořád nejlepší :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
18.2.11 09:02

Ahojky.Já jsme do 14m kojila,takže UM neměl a od roka jsem mu přidávala na pití kojo vodu a tu pil z netekouciho hrnicku.Pak od tech 14m pokracoval s netekoucim hrneckem a ma v nem i cajik,i UM.On teda ale nikdy nemel takove ty mimi lahvicky ani dudliky.Mela jsem strach,ze by mi odbouralo kojeni :mrgreen: Ony jsou ty netekouci hrnicky myslim uz i od 6mesicu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML