Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nosánky z lentilek jsou jasné… Ale očička?
Už mě i napadlo udělat těsto světlé, lískové ořechy jako oči a ťupnout na ně tečku bílé čokolády. Ale to mi nepřijde tak hezké.
Máte nápad? Budu něco takového dělat (a hlavně zdobit) poprvé, vždycky jsem dělala jen rychlovky na plech, tak nemám zkušenosti ![]()
Malé marsmelow? Nebo bílou polevu jako na perníčky, fondan..
Ja videla i bile lentilky ne ty originalni, takove obyc ale znacku si nevzpomenu
a na ne barvivem tečku, nebo si udelat z bile čokolády kolečka a normalni čokoládou na ne zorničky, nebo koupit bily marcipán a vykrajet kolečka.
Kousek marshmellow, nebo bych to udělala z bílé čokolády.
A bacha na ty lentilky, musíš sehnat nějaké menší, než jsou u nás běžné, jinak bude zabírat většinu plochy.
@lucenka píše:
Kousek marshmellow, nebo bych to udělala z bílé čokolády.A bacha na ty lentilky, musíš sehnat nějaké menší, než jsou u nás běžné, jinak bude zabírat většinu plochy.
Napriklad u jogurtu Kostici jsou maly lentilky.
Marcipán, bílé lentilky, marshmallow - parádní nápady!
Úplně nejvíc mě zaujaly ty bílé lentilky, ty musím zkusit pohledat. Vypadá to, že by s nimi byla nejmenší práce ![]()
Všem děkuju ![]()
@vertunka Jojo, i na cukroví vždycky kupujeme jedny Kostíky, s těmi malými to vypadá opravdu líp ![]()
Bílý bonbony jsou Lipo čočky, ale nejlepší je asi ten marcipán, protože si upravíš tvar a velikost jak chceš.
Zele bonbony. Videla jsem v kauflandu tucnaky, tam budou oci.
Prodavaji se i cocky polevy - cokoladova, bila. Maji to urcite v makru, nejspis i jinde.
Ja bych byla pro ten marcipan. Jen zdobit az po upeceni ![]()
https://www.google.cz/search?…
Tak asi půjdu do toho marcipánu. Chtěla bych, aby to bylo trošku „vystouplé“, proto se mi moc nechce do té čokolády (ať už do těch čoček nebo zdobit přímo) ![]()
@HankaHK, @jessikka Lipo čočky, ježíš marjá… Já na ně dostala chuť
![]()
Děkuji všem ![]()